Астроложката Силва Дончева: Борисов остава, но без никаква крачка към ДПС

2015-а година ще бъде по-умерена и с една идея по-добра от предходната – прогнозира астроложката Силва Дончева

„Най-големите притеснения са за банковата и изобщо за финансовата и икономическата стабилност на страната. Свикваме с мизерията и си стоим в блатото” – предсказва за 2015 година астроложката Силва Дончева в ефира на ТВ7.

„Правителството на Бойко Борисов ще бъде много по-стабилно от предходното на Орешарски. Независимо от това, че е сложна коалицията и ще има доста скандали, кабинетът ще остане, тъй като за това влияят и външни сили.

Ако се реши това правителство да падне, значи са го решили външни фактори в Америка, в Европа, в Русия… В противен случай си е едно лаене, но керванът си върви!” – счита астроложката.

Силва Дончева предрича по-добра година от предходната

Силва Дончева предрича по-добра година от предходната

Според нея е възможно преформатиране на мнозинството, но не в посока ДПС. „Възможно е Борисов да се освободи от Патриотичния фронт, но няма да се хване с ДПС” – категорична е Силва Дончева.

„Астрологията не прави разлика между службите и мафията – те са под един и същи знак.

Може да се окаже, че службите контролират престъпността и я допуска дотолкова, колкото те решат” – разяснява астроложката.

„Бойко Борисов като зодия Близнаци е доста адаптивен като човек. Представителите на този знак имат повече от едно лице и винаги могат да преценят дадена ситуация. Това ги прави доста мобилни. Освен това премиерът има цели 3 планети в знака на Лъв, което също му дава доста високи възможности да сменя управленски политики” – счита Силва Дончева.

„Българският народ е доста особен народ и той си има една определено християнска мисия – т.е. ние първо сме християни, после сме българи. И така трябва да осъзнаем този факт. С Бялото братство още преди 100 години България слага началото на епохата на Водолея. Затова трябва да осъзнаем това Учение на Петър Дънов и да го разпространяваме.

Иначе можем да станем „последния косъм на опашката на историята”, както е казвал Учителя” – твърди астроложката Силва Дончева.

Астроложката Силва Дончева: Борисов остава, но без никаква крачка към ДПС
5 (100%) 5 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *