Ванга предрече приближаващия Апокалипсис
Ванга предрече приближаващия Апокалипсис

Какво предрече Ванга за Апокалипсиса през 2012 г.?

Най-известната пророчица в България е Ванга. Истина в думите й всеки от нас е намирал нееднократно. Но какво е видяла Ванга за края на света и за настъпването на Апокалипсиса през 2012 г.?

Ванга предрече приближаващия Апокалипсис
Ванга предрече приближаващия Апокалипсис

В своите думи най-известната пророчица в България Ванга винаги ни е препращала към предсказанията в Библията. Дори и за Апокалипсиса тя разкрива, че всичко казано в Свещената книга за християните ще се сбъдне. Краят на света ще дойде. Но няма да бъде с потоп и катастрофи. Ванга предрича 1000 години мир и благоденствие на Земята.

Пророчицата казва, че описаното в Библията завръщане на Сина Господен на Земята ще се сбъдне. Той ще донесе мира и благоденствието на планетата ни, но в поколението след Ванга. Тя предрече, че това ще стане след около 20 години (или след 2010 г.). Иисус Христос, споделя тя, вече е на Земята, но промените, които ще донесе със себе си, ще станат видими едва след края на 2012 година.

Незрящата пророчица е категорична в своите думи, че Новият Месия ще премахне всички религиозни разделения, които толкова често стават причина за множеството религиозни и етнически войни по света. Иисус Христос ще дойде като миротворец и ще установи мир за цялото човечество. Самата тя казва за него: „Този, който ще подпише окончателния договор за мира на планетата”.

Ванга вижда Христос, който ще дойде на Земята в бели дрехи. Вече идва времето, когато част от хората ще почувстват със своите сърца завръщането на Месията.

Според част от тълкуванията на думите на незрящата ни пророчица, Христос ще дойде от изток. Те съвпадат с думите, завещани от Нострадамус, Тамара Глоба, Корейските пророчества Чун-Гам-Нок, че от изток ще дойде Свят Човек от Небето.

С идването на Иисус Христос, ще дойде време на най-големите открития в областта на нематериалното с помощта на науката. Така ще се осъществи „осъзнаването на човечеството”. Тя предрича, че след „нашата смърт хората ще отговарят за делата си”. затова, съветва ни пророчицата, трябва да се прави и да се мисли само добро. Тъй като човечеството ще разбере, че след физическата си смърт ние продължаваме да живеем в духовния свят.

Може би Ванга това е имала предвид за Апокалипсиса. Не физическото унищожение на човешката раса, а духовното извисяване и промяната в човешките ценности може би се крие в думите „края на света”, който ще настъпи в края на 2012 г.

Калинка Петрова

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

анализ на тайната вечеря на леонардо да винчи

Тайната вечеря. Кои са апостолите? Анализ. Какво символизира Леонардо да Винчи?

Анализ на Тайната вечеря от Леонардо да Винчи. Кои са апостолите в картината. Какво символизира …

3 Мнения

  1. 1: Той ще донесе мира и благоденствието на планетата ни, но в поколението след Ванга. Тя предрече, че това ще стане след около 20 години (или след 2010 г.).
    2:Иисус Христос, споделя тя, вече е на Земята, но промените, които ще донесе със себе си, ще станат видими едва след края на 2012 година.
    >>> Kak taka stava 4e tq kazva sled okolo 20 godini i posle kazva to4na godina… ne6to nqkoi poslygva…
    Kajete mi ako nqkoi znae ne6to po vyprosa (Slojil sym si “Уведомявай ме за последващи коментари по имейлаl.”) taka4e pi6ete 🙂 ne me interesuva za datata v koqto go 4ete !!! prosto otgovorete 🙂

  2. ВАНГА е била голям човек

  3. Инж. Мъгърдич Съкъджиян

    Духът ни никога не умира и постоянно се преражда. На човечеството му трябва издигането в духовната сфера и това ще доведе до Апокалипсис на материята. Човешкото тяло ще загине и човек ще се прероди в това което си е заслужил. В Библията пише за 144 000 души останали на земята след този Апокалипсис. По настояще човек чувствува тази промяна и бърза поне в този си живот да граби с пълни ръце материалното, за него са свещени: колата, секса и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *