Звездите показват кои са КАРИЕРИСТИТЕ!? (част 1)

За всеки знак на Зодиака има предопределена професионална сфера за изява

Астрологията разкрива характера на всяка зодия и къде е най-доброто поприще за всеки, което предразполага към подходящата професионална изява. Звездите предоставят възможности, но хората са тези, които трябва да се възползват от тях.

ОВЕН (21 март – 20 април)   Родените под този знак се изявяват добре във всичко, свързано с огън и желязо. Способни са да преследват стремежите докрай, но не всички могат да бъдат наречени кариеристи. Единствено, когато станат подвластни на огнената стихия, за тях целта се превръща в самоцел.

КариератаТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)  Творческата натура на този земен знак  подтиква, родените зодия Телец към изява в сферата на изкуството. Това се личности, умеещи да ръководят и да помагат на околните. Достатъчно им е да бъдат авторитет в своята област, без да се стремят към кариера.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Природният интелект, присъщ на зодиакален знак Близнаци, прави представителите му перфектни дипломати, а също и отлични служители в сферата на комуникациите. Те умеят правилно да се ориентират във всяка ситуация и да постигнат хармония със света. За тези личности няма непостижима цел, колкото и висока да е тя.

РАК (22 юни – 22 юли) Родените зодия Рак са доволни с това, което им е дадено и кариерата не ги интересува. Като педагози са много успешни, тъй като са взискателни и умеят да дават съвети. Добри са също в сферата на търговията и дори на сцената, защото са добри изпълнители.

ЛЪВ (23 юли – 22 август) Това са родени лидери, желаещи да блеснат неочаквано и да оберат овациите. Звездите ги даряват с умение и талант успешно да ръководят. Като типични кариеристи, липсата на внимание към тяхната особа, е същинска трагедия, когато изберат професията на артист или политик.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Представителите на този знак са необикновено усърдни, дори работохолици. Заради това пред семейството те предпочитат работата и това ги прави ярки кариеристи. Родените зодия Дева могат да намерят пълна изява там, където перфекционизмът е от първостепенно значение – във фармацията, икономиката, медицината.

КЪМ ВТОРА ЧАСТ ТУК>


Боян Петракиев

Звездите показват кои са КАРИЕРИСТИТЕ!? (част 1)
4 (80%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *