Сънищата отдавна са се превърнали във важен фактор, който влияе непосредствено върху съзнателния живот на човека

Тяхната интерпретация е също толкова разнообразна, колкото и разнообразието от сюжети, вложени в тях, а ключът към най-правилното им тълкуване, вероятно стои и в основата на деликатния баланс между съзнавано и несъзнавано. Може би все пак предмет на най-голям интерес

Вярвате ли в знаците на сънищата?

Вярвате ли в знаците на сънищата?

представляват онези от тях, които носят специфична информация, отнасяща се до конкретни житейски предизвикателства, до причинно-следствени обяснения на случващото се в реалността, както и възможни решения на различни проблематични ситуации.

Едни от най-разпространените и често срещани сънища обикновено са свързани със здравословното състояние на сънуващия, които могат да имат и буквално тълкование, но много често са израз и на страха от непознатото, на безсилието да се отстояват собствените нужди и потребности, като във всички тези случаи решението е в постигането на покой и удачното справяне с напрежението, в по-голямата социална активност и категоричност да бъдеш себе си.

нумерология

Страхът от физическо страдание, причинено отвън, е също много разпространен елемент в много сънища, а неговите възможни тълкования са свързани с доверието, страха от насилие или с желанието да се избегне болката. В тези случаи сънят подтиква към едно по-внимателно анализиране на целия живот и осъзнаване на възможните рискове, които биха могли да се очакват.

Нашето съзнание се проявява и в сънищата ни.

Нашето съзнание се проявява и в сънищата ни.

Любопитство представляват и сънищата, свързани с различни злополуки, които сънуващият преживява – удавяне, катастрофиране, пропадане и др., които най-общо могат да разкриват усещането му за нестабилност, неумението му да контролира и направлява собствения си живот, а много често представят единствено ирационалния му страх от смъртта. И тук решенията, които сънят подсказва, са свързани по-скоро с едно аналитично отношение към всичко случващо се.

Това, разбира се, са само няколко от най-често срещаните и интерпретирани сънища, но те разкриват дълбоката и мистична връзка, която съществува между нашия външен и вътрешен мир.

Не бива да забравяме, че сънищата в повечето случаи могат да са резултат от несъзнателните наши впечатления от изтеклия ден или от по-предишни дни. Те също могат да бъдат предупреждение от тялото за влошаване на здравето, но не винаги едни и същи сънища се оказват верни за определено здравословно състояние.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: