Важни кармични уроци трябва да усвоят родените на тези дати!

Важни кармични уроци трябва да усвоят родените на тези дати, за да постигнат духовен напредък

Когато стане дума за карма, трябва да разбираме реализация на причинно-следствената връзка между постъпки, действия и резултати.

Когато хората са били лоши, вършили са злини и са правили околните нещастни без повод (причина), те трябва да понесат наказания от съдбата, за да балансират стореното зло (следствие).

karma

Законите на кармата са строги и безпощадни

Монасите от Света гора, Атон, където се намира и БГ манастир „Св. вмч. Георги Зограф“ казват, че каквото направи човек, това му се връща + нещо отгоре.

Ако си сторил зло, ще получиш зло + още зло.

Ако си вършил добро, ще ти се върне добро + още добре.

Не трябва да бъркаме тези понятия с житейските трудности и изпитания, които всеки един от нас понася, за да може да напредне духовно.

Според нумерологията, кармично най-обременени са хората, родени на 4, 13, 31 число, както и тези на 8, 17 и 26.

Тези хора влачат на гърба си неизплатени грехове от минали прераждания или пък в предишен живот не са успели да свършат цялата работа, която е трябвало да реализират, затова им е даден следващ шанс да довършат започнатите дела или да донаучат пропуснатите уроци.

karma - book

Книга, от която можете да научите още за законите на кармата

Човек трябва да внимава как живее в настоящето, защото може да му се наложи да се преражда в следващ живот и да си плаща настоящите си дългове.

Съдбата е най-големият кредитор, който не прощава на своите длъжници, докато сами не си понесат кръста и не изпълнят поставените им цели и задачи.

Вече много хора са наясно, че животът на един човек не е обикновено физическо и физиологическо съществуване, свързано с образование, работа, семейство, отглеждане на деца и на внуци.

Всеки един отделен живот (реинкарнация) се отличава от останалите съдби, защото всеки един от нас има различна степен на духовен напредък.

Сред нас има хора, които са млади духове и това им е първото прераждане на Земята, но има и хора, които са стари духове с много прераждания.

Ако за един средно интелигентен човек е важно да има най-доброто образование, най-престижната професия, най-високата длъжност в йерархията,  най-голямата заплата,  най-скъпата почивка в най-тузарския курорт, за духовно извисения човек е важно да реализира собствената си съдба така, че когато се върне в Отвъдното и прегледа своя живот, да остане доволен, че е изпълнил всички поставени му задачи.  По този начин няма да му се налага да се връща, за да урежда стари дългове, но може да реши да влезе в ново прераждане, за да усвои нови знания.

Предлагаме ви да видите какви кармични уроци и с какви съдбовни предизвикателства трябва да се справят хората, родени на посочените 4 дати.

Числата не са обвързани с месец или година, затова важат за всички родени на посочените дати, писаха в ПИК.

date

Числа 13 и 14

date-two

Числа 16 и 19

 

 

 

 

 

 

сподели бутон

Важни кармични уроци трябва да усвоят родените на тези дати!
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *