Кърби де Ланерол е един от хората, които се поддържат живи единствено чрез въздух, слънце и божествени вибрации

Гуруто от Шри Ланка добива изключителна популярност след едно свое участие в телевизионно шоу в САЩ, в което заявява, че е последовател на т.нар. бретарианство и през изминалите пет години не е консумирал почти никаква храна, освен няколко малки като количество ястия, а черпи енергия от пребиваването си на слънце и непосредствен досег с божествените енергии.

слънце храна бретарианство

Кърби де Ланерол е един от хората, които се поддържат живи единствено чрез въздух, слънце и божествени вибрации

Де Ланерол признава, че има за цел да научи колкото се може повече хора по света за изумителното бретарианство, както и да открие тайната на физическото безсмъртие, което според него е напълно постижимо, ако човек следва пътя на тази житейска философия.

Един от най-известните бретарианци в света е индиецът Хира Ратан Манек, който твърди, че от 19 години не се храни, а пребиваването на слънце му дава всичко, от което организмът му има нужда. Манек използва също така и слънчева вода, която пие за лечение на редица заболявания.

нумерология

Медицината обаче е крайно скептично настроена към подобни практика, тъй като те крият реален риск за здравето, а понякога дори и за живота. Такъв е и случаят с една българка, починала през 2012 г., след като продължително време приема единствено вода и течности, зареждайки се на слънце.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: