Човекът-чудо се оказа 17-годишен севернокореец, който успя да извърши феноменален подвиг, мечта за учени и астрономи от цял свят

Истинска сензация обиколи световните медии в последните няколко дни и тя е, че първият човек, който кацна на Слънцето вече е факт. Или по-точно мерзка лъжа, разпространявана от комунистите в Северна Корея, които се чудят какво да измислят, докато поданиците им умират от глад, буквално.

Човекът-чудо се оказа 17-годишен севернокореец, който успя да извърши феноменален подвиг, мечта за учени и астрономи от цял свят.

Хънг Ир Гонг успя само за 18 часа да достигне до звездата ни, да вземе проби от повърхността й и да се завърне на планетата ни като истински победител. И ако това ви се струва извън сферата на човешките възможности, трябва да кажем, че този младеж не е някакъв случаен любител астроном. Това е племенникът на Ким Чен Ун – лидер на Северна Корея.

По държавната телевизия на Северна Корея, в централната новинарска емисия, водещите с гордост обявиха сензационната новина, че мисията за изпращане на човек до Слънцето вече е факт и е завършила с невероятен успех. С тази своя операция страната изпревари всички водещи в астрономическо отношение страни като Русия и САЩ и превърна 17-годишния Хънг Ир Гонг в истински герой.

нумерология

В описанието на мисията на племенника на Ким Чен Ун се казва, че младежът е пътувал през нощта, за да се предпази от силното слънчево нагряване. Полетът до Слънцето е бил извършен в специално създадена за тази цел ракета. Хънг Ил Гонг е взел проби от повърхността на звездата ни и с гордост ще ги представи на своя чичо.

slance

Първият човек кацна на Слънцето

В централната емисия новини на Северна Корея подвигът на 17-годишното дете, което кацна на Слънцето, е оприличен на най-мащабното човешко постижение в наши дни. По-късно, както казахме по-горе, това се оказа мазна комунистическа пропаганда.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: