Учителят Петър Дънов ни учи как да живеем в хармония с Вселената,  защото тази  хармония ни издига много по-горе в духовната йерархия

Мъдростта та Учителя Петър Дънов е пословична и е многообразна.

Той е изнесъл поредица от безброй беседи, чрез които разкрил на своите ученици и последователи знание за невидимия около нас свят.

Много хора и днес не могат да възприемат съветите на Учителя Петър Дънов, защото това изисква ирационално мислене, разширено съзнание и готовност да се приеме онова, което е неразбираемо за 5-те човешки сетива.

Учителят Петър Дънов

Учителят Петър Дънов

Т.е. хора като Тома Неверни, които винаги държат да бръкнат с пръст в Христовата рана, за да се убедят, че едно нещо е истинско, няма как да разберат познанието, което Учителят Петър Дънов е донесъл на Земята от висшите светове.

Защото духът е невидим и не случайно той е материализиран чрез бял гълъб.

Интересен е фактът, че в чужбина ученията на Петър Дънов са много добре познати. Книгите му са преведени на безброй езици.

Всяка година в Рила през август, когато бялото братство се събира, присъстват и много чужденци.

Но както всяко нещо, така и мъдростта на Учителя Петър Дънов ще бъде оценявана от историята.

нумерология

Да не забравяме, че и християните в продължение на 4 века след Христа са били гонени, преследвани и пренасяни в мъченическа жертва, докато на историческата сцена се появява младият император Константин, който побеждава с помощта на кръста.

Той е човекът, който прекратява гоненията над християните и издига религията в култ, заедно с неговата майка Светата Елена (21 май).

Така, че не трябва да се чудим защо все още има хора, които не разбират мъдростта на Учителя Петър Дънов, но в същото време я отричат и хулят.

Вие прочетете онова, което Учителят Петър Дънов ни завеща и подберете мъдростта, която ви е необходима.

Може да се налови двойно кликване върху снимките, докато се уголемят, но ние предпочитаме да ви представим всичко в автентичен вид.

Петър Дънов

Мъдростта на Петър Дънов – част 1

 

 

Петър Дънов

Петър Дънов – част 2

 

Петър Дънов

Мъдростта на Петър Дънов – част 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: