еднояйчни близнаци

Еднояйчни близнаци

Животът на близнаците е наистина уникален, още повече щом заговорим за едноячните. Те са резултат вследствие оплождането и делението на една яйцеклетка, докато двуячните – на две. При първите, приликите са винаги големи като и полът е един и същ, а при вторите – може да са не само различни помежду си, но и да са от различен пол.

Любопитното е, че и при едните, и при другите връзките са неразривни до толкова, че могат да изпитват и да чувстват едно и също нещо едновременно.

близнаци

Бебета

Тази връзка е толкова уникална, че на моменти са регистрирани странни случаи и бихме могли да определим близнаците като едно паранормално явление.

И за да не бъдем голословни, веднага ще ви приведем няколко примера, с които да се убедите в това.

Първият се случва в далечната 1948 година, когато Алис Лам, както си стои вкъщи в Спрингфийлд, Илинойс, внезапно усеща изключително силен удар в тялото си и изхвърчава от стола си. Жената изпитва адски болки, след което следва и шок.

двуяйчните близнаци

Разликите при двуяйчните близнаци е видима

В същото време на 110 километра от нея се случва инцидент със еднояйчната й близначка Даян, която е в дерайлиращ влак и в определения момент е изхвръкнала от единия до другия край на вагона.

нумерология

Впоследствие се оказва, че и Алис, и Даян имат по две счупени ребра, по абсолютно един и същ начин от лявата страна, като дори сътресението на мозъка също се повтаря.

Друг зловещ случай е този с близначките Пег и Хелън. Първата загива по време на автомобилна катастрофа на път за болницата и причината е пронизалият я волан в гръдния кош, докато в момента на инцидента другата изпитва същото, събуждайки се с ужасяващи от болка писъци.

Веднага е извикана линейка, но и Хелън умира на път за болницата.

От конкретните два случая се разбира ясно, че връзката между близнаците не е случайна и затова можем да я определим именно като убийствена.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: