Трагедия сполетя чудовището от Лох Нес – заплита се страшна мистерия

Почти 90 години изминаха, откакто се заговори за мистичното, мистериозно и даже митично чудовище от Лох Нес.

Много хора твърдят, че са го виждали, други казват, че снимките, които са направили са напълно автентични.

National Geographic направиха филми за него.

loh-nes

Чудовището от Лох Нес – къде изчезна?

Никой не може да каже какво е това мистично привидение, което се появява на повърхността на шотландското езеро Лох Нес – дали е риба – мутант, дали наистина е динозавър, оцелял през вековете или нещо друго.

Но чудовището от Лох Нес се превърна в емблема на Шотландия и хората по целия свят го приемат като нещо нормално, макар че доста изпитват страх от него.

Последните новини за чудовището от Лох Нес не са приятни. Вече 18 месеца никой не го е виждал и местните хора започнаха да се тревожат дали не е умряло. Никой не знае колко древно е то.

И ако повече чудовището от Лох Нес не се появи, потокът от туристи ще секне, защото много търсачи на силните усещания ходят до езерото в Шотландия само и само да зърнат водния звяр.

нумерология

През 2013 г. списание „Уондърлъст” класира чудовището от Лох Нес или Неси (както глезено го наричат местните) на 3 позиция от общо 18 мистериозни проявления   на Земята.

И сега ако Неси никога повече не се появи, шотландците ще трябва сами да му направят заместник, защото хората обичаме да вярваме в чудеса.

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: