Гал Сасон направи предсказание за 2014 г.

Известният духовен учител и астролог Гал Сасон, чиито корени са от България (Варна), гостува при Гала.

С помощта на Кабала и астрология хората могат да разгадаят положителните и отрицателните аспекти за определен период от време. Когато човек познава тези аспекти, той може да бъде активен в добрия период и да бъде пасивен, докато трае неподходящият етап.

Божията работа и Божията искра е да вдъхновяваш хората да вършат добри и стойностни неща.

gal

Гал Сасон

Цялата 2014 г. е година на движението.  Юпитер – планетата на разширението, е добра планета, която  се прехвърля в дома на връзките и взаимоотношенията. Това означава, че всички хора, които търсят брак, любов или делови връзки – ще имат огромен успех.

нумерология

В края на годината ще има отлични шансове за инвестиции и финанси.

През 2013 г. Сатурн се е прехвърлил в Дома на кариерата. 2014 г. е отлична година за промяна на кариерата, бизнеса, заниманията, икономическите насоки за цялата страна.

Луната – символ на хората и на целия народ, започва да се движи по начин, по който ще започне да има положително въздействие върху  професионалния и финансов аспект на живота.

България е с двоен Козирог, който налага и изисква  постоянство и дисциплина. Затова България може да бъде изключително успешна страна.

През 2014 г. Хирон показва, че когато хората – българите започнат да обичат себе си, те ще започнат да работят по-добре и ще печелят много повече.

В България ние не се подкрепяме взаимно и не се радваме за успехите на околните – завиждаме си, затова страдаме от липса на успехи.

Великият Шекспир също се е занимавал с астрология. Той казал, че когато страдаме – грешката не е в звездите, а проблемът е в нас самите.

Гал Сасон съветва българите да започнем да се оглеждаме в огледалото и да открием поне едно нещо, което ни харесва в нас самите. Да си правим лични комплименти. А когато свикнем да обичаме нас самите – ще започнем да обичаме и околните.

Месец май – от 19 май всички неща ще се случват много по-бързо и интензивно.  От 19 май до края на месец май 2014 г. се явява  една много добра седмица за бизнес.

От 21 декември 2013 г. до края на януари 2014 г. – периодът е опасен за любовчиите.  Който има тайна любовна връзка трябва да внимава, защото може да бъде разкрит.

За България – февруари и април са добри месеци. Май месец е време за любов.

gal-book

Книгата на Гал Сасон, която всеки може да прочете

От 1 март до 19 май да не се планират и правят операции, защото може да не бъдат успешни.

Книгата „Едно желание може да промени вашия живот“ е написана от Гал Сасон.

Чрез Кабала е прозрял как Господ е създал хората, така и ние можем да създаваме самите себе си.Има 10 стъпки за сбъдване на желания. Те са описани в книгата.

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: