Емил Лещански: ДС ИЗБИВАШЕ АСТРОЛОЗИТЕ

“През 1970 г. се запознах с един много интересен човек – Луиджи Росито. Баща му беше италианец, а майка му – българка. Той е първият астролог у нас, който почна да прави хороскопи по вестниците. Около него имаше група от 15-ина души, в която влязох и аз. Луиджи пострада най-много – изселиха го за пет години в някакво силистренско село, в края на 70-те. Човекът, който ме научи на астрология и също членуваше в групата, е Максим Димов. Той никога не се е изявявал в пресата, но е правил хороскопи на много хора – например на Людмила Живкова, и е един блестящ ум. За жалост понесе много удари от съдбата и сега вегетира.
В нашата група се внедри и едно момче – Петко Каменарски. Той според мен беше сатанинска твар. Използваше окултизма като параван за своите измами. Петко се озова заради тях в затвора, а не заради инакомислие.
Много от членовете на групата влязоха в психиатрични клиники по собствено желание, за да не бъдат преследвани от милицията и съдени. Луиджи Росито, Светльо Джогов, който също вече не е между живите, Андрей също влязоха, за да се отърват от гоненията. Иначе си бяха съвсем здрави психически. Просто искаха да останат на свобода.
През 80-те години станаха големи провали. Хора от групата попаднаха в затвора. Имаше един астролог от Панчарево, който беше убит! Режимът хич не си поплюваше. А един астролог – Кирил Панталеев, беше наистина съсипан от властта. Той е бил убит от милицията, каза ми го неговият племенник” – разказа само пред народното издание топастрологът Емил Лещански.
По думите му той “бил оплют от Симеон Братованов-Люмиер, Апостол Апостолов и Лиана Антонова заради твърдението си, че вече сме били в ерата на Козирога. Въпросните “звездобройци” смятали, че още се намираме в ерата на Водолея.

Астроложката Лилия Влахлийска: “ЗАРА МАШЧЕНКО ВОДИ ПСИХОТРОННА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ!”
• Според нея вампир №1 у нас бил Вежди Рашидов
• Скрили академик Шелудко в лудницата, за да го спасят от лапите наДС
• Доцентката по психология Лилия Влахлийска се прочу след 10 ноември като нумеролог №1 на България. Прави и хороскопи на ВИП персони. Още през 1996-а тя състави “астралния портрет” на Симеон Сакскобургготски и предрече триумфалното му завръщане във властта. Правила е нумерологични карти на Петър Стоянов, Надежда Михайлова, Александър Божков, Ахмед Доган, Иван Костов… Над 20 години Влахлийска е работила като психотерапевт в психоклиниката на Медицинска академия. Именно тя е въвела в тънкостите на психоанализата бившия премиер Филип Димитров, а после е работила с него в една психотерапевтична група под ръководството на скандалния за ония години психиатър Георги Каменов, прототип на д-р Банков от култовия филм на Въло Радев “Адаптация”.
• “Спокойно мога да кажа, че най-видният български вампир е Вежди Рашидов. След него се нарежда Апостол Апосотолов, любимият на доста хора астролог. На трето място е спецът по психотроника Кубрат Томов. Вежди е най-агресивен. Най-потресаващ е Апостол Апостолов, а най-тихо промъкващ се в душите на хората е Кубрат Томов.
• Много наши астролози и ясновидци са бурмички от школата на Борис Золотов, който вече толкова години след 10 ноември води психотронна война срещу българския народ. Негова ученичка е и ясновидката Зара Машченко. Школата й се намира на пъпа на София, но не искам да споменавам подробности, защото животът все още ми е мил.
• Познавам Филип Димитров от 1980 г., когато беше студент по право. Беше изключителен ерудит и богослов. Легендите за него се дължат на факта, че след обучението стана практикуващ психотерапевт в диспансера на същата клиника. Прогони го през 1985 г. проф.Тодор Станкушев. Смятам обаче, че властта промени Филип.
• За съжаление бившият премиер Симеон Сакскобургготски не е здрав човек. Страда от диабет и сърдечна недостатъчност. Това личи и от лицето му. Двете осмици в нумерологичната му карта са физически числа, тоест показват опасност за здравословната му кондиция. Страда и от мултиинфарктна атеросклероза, което означава множество малки кръвоизливи в мозъка, опасни за неговото психическо и физическо състояние. Ако не се оттегли от политиката, има риск за живота му.
• Събитията от 1989-а се отразиха и на лудостта. Тогава например “превъртя” академик Алексей Шелудко. Бяха го натиснали от службата за разни реформистки изказвания и се наложи да го “скрием” при нас за известно време, докато мине бурята. Не че беше луд човекът, но такива бяха времената…”, завършва изповедта си известната майсторка на “звездните карти”.
Неда Данева

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Емил Лещански: ДС ИЗБИВАШЕ АСТРОЛОЗИТЕ
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *