Нищо не може да замени очарованието на пазаруване във физически магазин, особено ако говорим за обувки.

Но колко са предимствата на покупката на мъжки обувки онлайн? За тези, които не разполагат с много време да пазаруват, магазинът е отворен 24 часа, с цялото портфолио на разположение и с цялото спокойствие на дома, безценна възможност. Разбира се, онлайн пазаруването не касае само мъжките, но и дамски обувки.

Когато става въпрос за обувки, много хора се притесняват преди да завършат покупката. Ето няколко полезни съвета, които да ви помогнат да избегнете най-често срещаните грешки при закупуването на обувки онлайн.

Правилният магазин – Първият съвет за избягване на грешки в пазаруването е да изберете онлайн магазин с надеждна история. Още по-добре, ако марката има физически магазини: гарантирана дейност и солиден опит в областта.

Оценка на политиките за връщане – Втората стъпка определено е да прочетете какви са политиките за връщане на обувките в електронната търговия : ако те са тромави, по-добре не рискувайте.

Снимки на обувките – Купуването на обувки онлайн в голяма степен разчита на изображенията, предлагани от електронната търговия. Изберете сайт, на който снимките са достатъчно големи, за да оцените детайлите и рамкирането на обувките от различни гледни точки.

Материали – Въпреки че снимката може да ви помогне да изберете, тя не казва всичко. Не можете да претеглите и физически да докоснете обувката, не можете да получите точна представа за качеството на материалите. Това ще изисква описание на детайлите на продукта. Внимателно прочетете използваните материали и ако имате някакви съмнения, не се колебайте да се свържете с отдела за обслужване на клиенти.

нумерология

Цветове – Това се отнася за казаното по-горе: снимките на продукта може да не възпроизвеждат точно какъв е цветът на продукта. Описанието би могло да помогне, и във всеки случай, имате възможност да позвъните, за да се изяснят всички съмнения.

Правилният размер – Един от най-важните въпроси при закупуването на обувки онлайн е да изберете правилния размер на обувката. Ето защо е важно да се измери правилно стъпалото и да се следва ръководството за размера, което всеки онлайн магазин на обувки трябва да предлага. За да получите правилната форма, продължете по следния начин: вземете празен лист хартия, молив и линийка; носете чорап със средна дебелина и поставете крака върху листа. С молив внимателно направете очертанията на крака. Измерете дължината от петата до пръстите и сравнете измерването с предложената таблица за преобразуване и ръководство за размер.мъжки обувки 01 дамски обувки

Започнете с десния крак – Много купувачи пренебрегват факта, че двата крака често не са с еднакъв размер.

Първата поръчка е тест – когато купувате обувките на марката за първи път поръчвате единичен модел, така че да можете да тествате коректността на избрания номер. След като установите, че номерът е правилният, можете да продължите да си поръчвате от този сайт.

Пробвайте ги веднага – без да махате етикета, незабавно пробвайте новите си обувки, закупени онлайн, така че да се вместите в рамките на времето за връщане, ако нещо не е наред.

Изпробвайте ги на закрито – За да избегнете повреждането им и да направите невъзможно връщането, пробвайте внимателно обувките в закрити помещения.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: