Да се превърнеш в зомби е истинско предизвикателство за феновете на немъртвите

Култовите филми с много кървища, ужасни премеждия и ходещи трупове, вдъхновяват феновете им да се маскират като истински зомби. От няколко години дори се провеждат събори и фестивали на ходещите трупове в много краища на света.

Манията по живите-мъртви се оказа изгоден бизнес, който прави добри пари и подхранва интереса освен чрез филмите, също и с видеоигри, реклами, играчки и маски за дегизиране при традиционните сборища на немъртвите. Да се превърнеш в напълно реалистично зомби е предизвикателство, пред което върлите фенове трудно устояват. За разполагащите с повече пари не е проблем да потърсят услугите на професионални гримьори, докато по-скромните се справят сами.

Киана Джоунс

Смразяващо реалистично зомби

В крайна сметка резултатът е много по-важен от вложените средства и често пъти невероятните постижения на аматьорите забиват в земята професионалистите в дегизировката.

нумерология
Киана Джоунс - потресаващо зомби

Киана Джоунс

Aвстралийката Киана Джоунс си признава, че за нея това е хоби, на което посвещава доста време. Красивото момиче успява да се превърне в смразяващо реалистично зомби след поредица от трансформации. Успехите й са потресаващи и на уменията й биха завидели дори майсторите по спец ефекти от Холивуд, пише div.bg. Киана Джоунс Киана Джоунс - профилПо повод традиционното сборище на всякакви чудовища и фантастични герои Oz Comic-Con в Пърт, Австралия, Киана „разкрасява“ не само себе си, а и своята приятелка. Снимките им са хитът на сезона и сред най-споделяните в популярната социалка Reddit. Киана ДжоунсКакто истински зомби фен Киана Джоунс не крие своите тайни, а ги споделя в поредица от видео уроци. Киана „разкрасява“ не само себе сиКакто пояснява тя, преди да се трансформирате хапнете добре, защото после, като зомби, може да пиете единствено вода със сламка!   Ако и вие сте фенове на немъртвите, и имате достатъчно търпение, може да почерпите опит от нея. Вижте как едно младо и красиво момиче се трансформира в ужасяващо реалистично зомби!

Боян Петракиев
бyтoн зa cпoдeлянe

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: