Беинса Дуно, както е известен Великият учител Петър Дънов, е оставил в наследство своите шест изключително лесни, но и необичайно ефективни, за борба с рака

Непознати досега съвети на Великия учител Петър Дънов как да се спасим от рак. Беинса Дуно, както е известен Великият учител Петър Дънов, е оставил в наследство своите шест изключително лесни, но и необичайно ефективни, за борба с раковите заболявания, станали по-известни като чумата на ХХI век.

съвети на Петър Дънов, Беинса Дуно

Петър Дънов (Беинса Дуно)

Един от най-важните завети за хората, за да се предпазят завинаги от раковите заболявания, е постигането на хармония между ума и чувствата. За да се спасим, трябва да се научим да обичаме ближния си.

Петър Дънов не пропуска да ни посъветва да се възползваме от силата на слънчевата светлина, задължително всеки ден трябва да си подаряваме по една слънчева баня, за да усетим силата на слънцето в себе си.

Беинса Дуно съветва българите да забравят месото. Тези, които не могат да се откажат напълно от месните продукти, поне нека се опитат да спазват постите, които започват от утре и ще продължат до Великден.

Великият учител Петър Дънов ни съветва да консумираме редовно червен лук, в сурово или печено състояние, да пием топла вода, особено такава, която е стоплена от топлината на слънцето.

нумерология
danov-saveti

Това са безценните съвети на Петър Дънов

И накрая, но не по важност, съветът на Великия учител Петър Дънов, е да поставим в своите стаи предмети с виолетов цвят, тъй като той действа изключително лечебно при ракови заболявания.

По-долу ви даваме самите съвети на Петър Дънов (Беинса Дуно), затворени като картинка, за да бъдат по-удобни за споделяне в социалните мрежи, или пък, ако искате, можете да си ги запазите някъде, за да ви бъдат под ръка.

Съкровищницата от окултни знания, които Дънов ни остави, стана популярна отново след падането (донякъде) на цензурата и ограниченията, които комунизмът у нас налагаше. Сега книгите му са достъпни от всеки, който пожелае.

Също можете да хвърлите едно око и на видеото по-долу, посветено на пророчествата и учението на Дънов.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: