Чували ли сте за онези уникални хора, които лекуват и оперират единствено с прyстите си? Това са филипинските хилъри (от англ. – heal – лекувам) – те са от 50 до 1000 човека пръснати по целия свят.

Първата документална „операция с пръсти“ е извършена още през 1943 в северната част на остров Лусон – главния остров от филипинския архипелаг.

Изумително е как в състояние на медитация тези тайнствени „хирурзи без скалпел“ проникват в тялото на човек с пръсти и вадят болния орган или режат раковообразувание. Първоначално тези хора са се смятали за шарлатани, но след дълбоко проучване изследователите виждат със собствените си очи чудесата, които вършат хилърите. Според проведените изследвания става ясно, че хилърът образува особено биополе чрез медитация, което се концентрира в крайчица на пръстите му. Най-важното, което трябва да се знае за тях е, че те отказват да оперират невярващи хора, тъй като се смята, че не хилърът оперира, а самият Господ.

Първият хилър, прочул се извън пределите на Филипините, е Елеутурио Терте. „Лекарят“ излекувал умиращ американски офицер и се превърнал в знаменитост. Известният режисьор Орманд направил филм за този уникален човек, в който се описват всички етапи на операцията с пръсти. Режисьорът дава изкараните болни тъкани за изследване и се оказва, че наистина няма измама.

нумерология

Фиорентино Рино е другият прочут хилър. Пред дома му няма място от пациенти, които чакат да бъдат изцелени. През операционната му маса са минали десетки хиляди души – някои от тях за излекувани, други не. Лечителят споделя, че не всички болести се лекуват. Самият той казва, че не е Господ. Рино не према пари за работата си.

Две годишно момиченце погълнало парченце стъкло, ляга на масата му. Пръстите на хилъра натискат стомаха на болната, после с лекота влизат вътре. Пациентката не изпитва никаква болка, само страх от неизвестното (хилърите не работят с никакъв вид упойки). Тъмна кръв избива по разреза, където е проникнала почти цялата ръка на лечителя. След малко в канчето издрънча тънко парче стъкло, а момиченцето се усмихва, в същото време плюе кръв.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: