Това, от което се опасявахме всички ние, които подкрепяхме протестите, се случи – тайнствени фалшиви герои яхнаха националното недоволство в защита на лични интереси

На протестите, които тръгнаха като национално недоволство срещу монополите, се появиха тайнствени нови лица, част от които се оказаха фалшиви герои.

протести

Протестите – арести и фалшиви лица

Това, от което всички ние се опасявахме, че ще се случи с националните протести, вече е факт – няколко новоизлюпени „говорители” на протестиращите яхнаха общонародното недоволство, съобщи „ШОУ”, цитиран от БЛИЦ.

На кръглата маса, заедно с Йоло Денев, седнаха доста интересни личност – сред тях има енергийни милионери, някои предводителки на лесб*йските общности у нас, имаше обвинени в кражба на самоличности и какви ли не странни хорица, които искат да излязат и да искат, и да настояват пред държавата и институциите спазването на исканията на протестиращите.

нумерология

Самият Андрей Слабаков, който доста време беше едно от лицата, които се появяваха най-често по телевизията по протестите, вече вдигна ръце от всичко и се отказа да сондира мнения заедно с тези меко казано странни особи.

Стана ясно още, че Кристиян Коев, т.нар. „златната флейта”, е бил арестуван, тъй като се включил в протестите, разкри Весела Нейнски. Той е от хората, които с лекота могат да бъдат оприличени на „Великият комбинатор”, тъй като могат да минат дори и през трупове за повече власт или пари. Той е известен в музикалните, а и в обществените среди като твърде некоректен човек.

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: