Кои са фалшивите лица на протестите?

Това, от което се опасявахме всички ние, които подкрепяхме протестите, се случи – тайнствени фалшиви герои яхнаха националното недоволство в защита на лични интереси

На протестите, които тръгнаха като национално недоволство срещу монополите, се появиха тайнствени нови лица, част от които се оказаха фалшиви герои.

протести

Протестите – арести и фалшиви лица

Това, от което всички ние се опасявахме, че ще се случи с националните протести, вече е факт – няколко новоизлюпени „говорители” на протестиращите яхнаха общонародното недоволство, съобщи „ШОУ”, цитиран от БЛИЦ.

На кръглата маса, заедно с Йоло Денев, седнаха доста интересни личност – сред тях има енергийни милионери, някои предводителки на лесб*йските общности у нас, имаше обвинени в кражба на самоличности и какви ли не странни хорица, които искат да излязат и да искат, и да настояват пред държавата и институциите спазването на исканията на протестиращите.

Самият Андрей Слабаков, който доста време беше едно от лицата, които се появяваха най-често по телевизията по протестите, вече вдигна ръце от всичко и се отказа да сондира мнения заедно с тези меко казано странни особи.

Стана ясно още, че Кристиян Коев, т.нар. „златната флейта”, е бил арестуван, тъй като се включил в протестите, разкри Весела Нейнски. Той е от хората, които с лекота могат да бъдат оприличени на „Великият комбинатор”, тъй като могат да минат дори и през трупове за повече власт или пари. Той е известен в музикалните, а и в обществените среди като твърде некоректен човек.

сподели бутон

Кои са фалшивите лица на протестите?
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *