Глиган на 18 бири погна крава!?

Алкохолът не прощава, а изразът „пиян като свиня“ намери необикновено потвърждение

Какви са последствията от злоупотребата с алкохол, няма смисъл да се повтаря – това е ясно на всички, както и сравнението с прасе. Науката има потвърждение, че между човека и свинята съществува сходство в гените, а защо е така и с поведението, може само да се гадае.

Свиня да се напие и да се държи „като човек“, е много рядко и куриозно потвърждение на тази истина. Такъв е случаят в Австралия, за който предава ABC News: диво прасе се напи и като истински хулиган, подгони много по-едрата от него крава.

Пиян глиган скочи на крава

Пиян глиган скочи на крава

Преди няколко дни, туристи на палатки сред природата край австралийския град Порт Хедланд, били стреснати посред нощ от ужасни звуци. Някой нападал лагера им и разбивал всичко наред. Обзети от ужас, хората не разбрали какво става, докато не запалили факла. Тогава забелязали глиган, който с настървение разкъсвал кашоните с провизии, оставени неразумно навън. След като приключило, прасето буквално разорало наоколо, в търсене на още храна.

Нощните перипетии не свършили с това – близо до паркираните автомобили, четирикракият хулиган забелязал една крава и скочил срещу нея. Мирно преживящото животно опитало да се противопостави, но бързо се отказало, предпочитайки бягството. Глиганът направил още няколко обиколки, търсейки кого да нападне, после изведнъж скочил в реката и преплувал на отсрещния бряг.

Пиян глиган подгони крава

Пораженията от нощното нападение

Всичко утихнало, хората се приближили крадешком и намерили прасето кротко да хърка в крайбрежната кал. Тогава се върнали да огледат щетите и разбрали причината за това необичайно поведение – от три стека бира, не оцеляла и една.

На сутринта от среднощния хулиган, изпил цели 18 бири, нямало и следа, явно е заминал да си оправя махмурлука, разказват потърпевшите пред ABC News.

Боян Петракиев

Глиган на 18 бири погна крава!?
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Глиган на 18 бири погна крава!?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *