Демир Бозан помогна на татко да проходи

Търсих в интернет за помощ при възстановяване от инсулт и така попаднах на информация за Демир Бозан – еликсирът на дълголетието

Демир Бозан

Демир Бозан е билкова комбинация и няма никакви странични ефекти

Здравейте! Казвам се Станислава Пеева и съм от Нова Загора. Няма да забравя момента, когато телефонът звънна и ми казаха, че татко е получил исхемичен инсулт. След инсулта татко получи парализа в лявата част на тялото. Не можеше да седи, не можеше да преглъща (поставиха му тръба), нямаше и контрол върху пикочния мехур.

Няколко седмици се чудих какво да правя, как да помогна на татко.

Търсих в интернет и така попаднах на информация за Демир Бозан – еликсирът на дълголетието. Помислих си, че тази билкова комбинация може би ще му помогне. Не бях, разбира се, сигурна в Демир Бозан, но какво по-лошо от това можеше да стане. Демир Бозан е билкова комбинация и пише, че няма никакви странични ефекти.

Поръчах Демир Бозан. Седмица след това пратката пристигна и аз я занесох на майка. След около две седмици телефонът звънна и чух майка ми през сълзи да говори.

Изплаших се, не разбирах думите й и си помислих, че татко е получил втори инсулт. За щастие, не беше така. Майка плачеше от вълнение. След като се поуспокои, разбрах, че татко е започнал да помръдва пръстите на левия си крак.

Така започна плавно да се подобрява. След още две седмици, татко можеше да си повдигне коляното. С всяка седмица имаше промяна. След четири месеца татко направи и първата си крачка.

ВАЖНО: За възстановяването от инсулт е най-добре да наемете рехабилитатор! Билките вършат страхотна работа, но рехабилитаторът е даже по-добър от тях!

Тук беше публикувана и една доста хубава статия за котешката стъпка. Тази билка е сред основните в композицията Демир бозан. Добре е човек да има предвид тези неща, когато става въпрос за болести, защото котешката стъпка, както и цялата комбинация, могат да бъдат твърде полезни в много случаи!

Демир Бозан помогна на татко да проходи
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Демир Бозан помогна на татко да проходи

  1. Тази статия е доста полезна и има още какво да се добави към нея, защото Демир бозан интересува много хора, както се оказва!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *