Анастасия Христова:

Здравейте, приятели и почитатели на Chudesa.net и сайта yasnovidstvo.com.

Вече всеки човек има интернет и светът не е загадка за никого. Комуникацията е бърза и качествена. Имам приятели и клиенти от почти цял свят – Дания, Норвегия, Гърция, Испания, Италия, Германия, Канада, САЩ, Египет, Австралия ….навсякъде, където съм помагала, давайки съветите си.

Вероятно затова ме канят на сватби, кръщенета и други празници, които са съкровени за семейството, но въпреки това искат да съм в обкръжението им.

На всеки се опитвам да помогна с каквото мога, затова и си оставям телефона за връзка:  0892935248

Имам и имейл, на който може да си запишете час за лична среща с мен на magasia@abv.bg, но единствено за това, тъй като отговарям на въпросите по телефона или по Skype: anastasia.ugrinova 

Анастасия Христова

Анастасия Христова помага на драго сърце на всички по телефона или по Skype

На пощата си не отговарям на въпроси, защото ми отнема много време в дълги коренспонденции, докато ако се чуя с човека или направо се видим за консултация, тогава всичко става много по-бързо и лесно.

нумерология

Може да ме потърсите без да се притеснявате по телефона и по Skype между 20:00 и 22:00 часа, тъй като през деня помагам на клиентите дошли лично при мен.

Именно така работя, лично с човека, за да разбера какъв точно му е проблемът, но когато е възпрепятстван ми обяснява подробно проблема си по телефона или по Skype и аз му изпращам колет с талисман или амулет, зареден според случая, който касае човека – дали ще е за любов, изневяра, негативна енергия, болестни състояния, причинени от вмешателство, блокиран бизнес и т.н.

Единствено искам да помоля всеки, който пожелае да поговорим, да има по-конкретни въпроси към мен, за да може по-бързо да ги отстраним, затова и предпочитам разговорите по телефона.

Десетки хора ми се обаждат всеки ден и така по някакъв начин се справям, но не успявам да отговарям на писмата на пощата си, затова ще ви помоля да я използвате единствено, за да си запазите час за посещение.

Благодаря предварително на всички читатели, които ще ме разберат, за да мога да помогна на повече хора. Анастасия Христова

Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: