Съновник куче: ☀ Какво означава да го сънуваш? ☀ Ако е черно или бяло? ☀ Ако го галиш? ☀ Ако е голямо? ☀ Ако хапе? ☀ Малко кученце в съня. ☀ На какво са много кучета?☀

Сподели своя сън ТУК!

Още в статията: ☀ Голямо, ☀ малко куче. ☀ Много кучета, ☀ глутница, ☀ две кучета, ☀ малки, ☀ големи. ☀ И котка, ☀ гони котка, ☀ разкъсва котка. ☀ И змия. ☀ Бяло, ☀ кафяво, ☀ сиво, ☀ черно.

☀ Кучешки зъб. ☀ Кучета се бият. ☀ Ближе, ☀ хапе, ☀ гони, ☀ напада. ☀ С бълхи. ☀ Ражда. ☀ Умира, ☀ мъртво. ☀ На каишка. ☀ Лае, ☀ ръмжи. ☀ Болно. ☀ Бременно. ☀ Блъснато, ☀ прегазено. ☀ Бия, ☀ убивам куче. ☀ Бесни кучета. ☀ Вързано. ☀ Говори. ☀ Галиш, ☀ храниш куче. ☀ Домашно. ☀ Добро. ☀ Зло. ☀ Купувам. ☀ Страх от куче. ☀ Пикае. ☀ Куче пазач. ☀ Приятел. ☀ Подарък. ☀ Старо. ☀ Спасявам.☀

Съновник куче – какво означава, ако го видим насън?

Всеки човек сънува и поне веднъж всеки се е чудил какво ли точно означава сънят му. Изненадващо или не за мнозина, кучето е едно от най-честите животни, които се появяват в сънищата ни.

Като цяло символът на кучето е широко застъпен по целия свят, тъй като то се свързва с лоялността, приятелството и защитата. В някои случаи (особено в литературата) обаче голямото, черно куче може да бъде символ на смъртта. Справка – „Баскервилското куче“ на Артър Конан Дойл и съвременният „Хари Потър и затворникът от Азкабан“ на Дж. К. Роулинг.

нумерология

Насън появата на куче също може да има както положително, така и отрицателно значение. Всичко зависи от това как изглежда и какво прави животното насън.

От chudesa.net ви предоставяме подробен съновник за съновиденията с куче и как да ги разтълкувате правилно.

Голямо, малко куче

Размерът на кучето, което сте видели в съня си, има пряка връзка към неговото тълкуване. Имайте предвид, че колкото по-голямо е по размер кучето, толкова по-положително е предсказанието на съновидението ви.

Голямото куче означава, че имате приятел, който заема важна позиция, който ще ви помогне в бъдещо начинание. Точно обратното е значението на малкото куче, особено, ако то лае по вас.

Това означава, че ви очаква кавга с близък човек или приятел.

Много кучета, глутница, две кучета, малки, големи

Да видите насън заедно две кучета или цяла глутница, вещае скорошна промяна в живота ви. Ако вие ги водите, а те се движат забързано и със скокове, се пригответе за духовно развитие и промяна в мисленето си.

А кучетата са породисти, в най-скоро време ще се сдобиете с мечтаното състояние.

Ако са мръсни, бъдете особено внимателни, тъй като предвещават провал в начинанията или предстоящо заболяване.

И котка, гони котка, разкъсва котка

Както вече обсъдихме, кучето е символ на лоялността и верността. Котката, точно обратното, символизира неискреното приятелство, лицемерието и фалшивите отношения.

И котка, гони котка, разкъсва котка, съновник

Вижте значението на куче и котка насън

Затова и общата им поява на сън трябва да се тълкува в зависимост от това, което се случва между тях.

Ако кучето гони котката, плаши я и дори я разкъсва, това означава, че ще имате успехи в приятелските и сърдечните дела, Може дори да сбъднете своя отдавнашна мечта.

Точно обратното, ако кучето и котката се разбират и котката надделява над него, то най-вероятно ще се разочаровате от някой близък приятел – от неговото поведение и безотговорност.

И змия

Змията също може да носи както положително, така и отрицателно послание насън, затова е важно да запомните какво точно е било взаимодействието й с кучето.

Ако сънувате отровна змия, която убива куче с ухапването си, това означава скорошни проблеми с приятелите ви, които ще останат разочаровани, че не ги цените достатъчно.

Точно обратното – ако сънувате, че кучето ви убива змия, то ще се радвате на спокойни и истински отношения с най-близките си.

Ако кучето и змията са в хармония един с друг и не се нападат, това означава, че ви очаква изненадващ съюз, който ще ви донесе благоденствие и хармония, повлияни от лоялността на кучето и мъдростта на змията.

Бяло, кафяво, сиво, черно

Цветът на кучето, което сънувате, също има пряко отношение към тълкуването на съня ви.

Ако то е бяло, можете да очаквате подобрение в стандарта си на живот, приятно ново запознанство или дългоочаквана среща със стар приятел, когото не сте виждали от години.

бяло, кафяво, сиво, черно куче, съновник

Какво означава да сънувате бяло, кафяво, сиво, черно куче?

Кафявото куче предупреждава за възможно влошаващо се състояние на финансите и стандарта ви на живот, ако не бъдете внимателни и поемате излишни рискове.

Сивото куче е предвестник на болести, а черното е възможно най-лошия вариант. Не случайно и в литературата то има лоша слава.

Ако видите черно куче на сън, очаквайте лоши новини, предателство и разочарование от близки приятели и хора, на които сте вярвали. Възможно е някой да издаде най-съкровените ви тайни и по този начин да ви злепостави публично.

Кучешки зъб

Открай време се смята, че зъбите символизират най-близките ни роднини и съответно сънищата с тях са индикатор за предстоящото в отношенията ни.

В случая има значение дали сънувате кучешките зъби в устата си или действително сте видели на сън зъб на куче.

В първия случай означава, че скоро ще се ядосваш заради майка си или баща си – горните кучешки зъби са символ на таткото, а долните – на майката.

Зъб на куче на сън също е свързано с отношения с по-възрастен човек, но не непременно роднина. Това показва, че сте зависими от този човек, без значение дали в материален или духовен аспект.

Кучета се бият

Ако сънувате, че две или повече кучета се бият, това означава, че в най-скоро време ще станете свидетели на люта кавга.

Ако кучетата нападнат и вас в боя си, то и вие ще бъдете замесени в скандала, дори и той да не ви засяга.

Ближе, хапе, гони, напада

Действията на кучето в съня ви също са много силен индикатор за бъдещите събития, стига да успеете да ги разчетете правилно.

Ако кучето ви ближе и ви се умилква, трябва да бъдете внимателни с ласкателствата от хора, които се опитват да ви се пишат приятели. Тъй като най-вероятно се опитват да се възползват от вас и да ви подведат.

Ако сънувате, че ви гони куче, се пазете от клевети, които ваши недоброжелатели пускат по ваш адрес. Хапе ли ви куче насън, в най-скоро време ще имате сблъсък с ваш враг и не се знае дали ще успеете да се справите с него.

Ако кучето ви нападне, очаквайте скарване с приятели. Ако само ви се нахвърли, без да ви нарани, кавгата ще бъде преодоляна бързо, но ако ви ухапе, последствията ще бъдат сериозни и може да се стигне до разваляне на отношенията ви завинаги.

С бълхи

Ако видите насън куче с бълхи, това означава, че ще успеете да се справите с враговете си и да преборите негативното им влияние.

Ако чистите животното от бълхи и ги ловите, ще се сдобиете с много пари.

Ако бълхите ви хапят, то няма да можете да се отървете от досадници, които няма да знаете как да разкарате от живота си, поне за момента.

Ражда

Ако сънувате, че куче ражда, ще трябва да се намесите в делата на свои беззащитни приятели, за да им помогнете.

Ако кученцата са здрави, всичко ще мине гладко, но ако имат някакви проблеми или дефекти – очаквайте спънки.

Умира, мъртво

Да сънувате ранено куче, което умира или направо мъртва животинка, е много лоша поличба. Това вещае скорошни лоши новини за ваш близък приятел – нещастие, инцидент или дори смърт.

На каишка

Куче, вързано на каишка, обещава да имате късмет и успех в начинанията, с които се захванете, както и верни приятели. Ако то се дърпа и се опитва да се освободи, че очаква сериозна промяна в живота, на която не бива да се съпротивлявате, тъй като ще е положителна.

Лае, ръмжи

Ако куче лае по вас на сън, ви очаква скарване с близък приятел или роднина. Ако не се уплашите от лая му, враждата ще премине бързо и без последствия.

Ако ви лае собственото ви куче, ще станете жертва на чуждата завист и злословие. Причината за това е собствената ви стабилна позиция в обществото.

Ако сънувате, че само ви ръмжи куче, без да ви лае, ще се опитат да ви злепоставят. Ако млъкне, след като го погледнете, ще се справите със зловредното чуждо въздействие.

Болно

Ако сънувате болно куче, ще научите какво говорят другите зад гърба ви. Като това може да се окажат истини за вас самите, за които не сте подозирали, не е задължително да са клюки и интриги.

Бременно

Бременно куче на сън по принцип е предвестник на щастие и хубави събития. Все пак имайте предвид един много важен момент – ако на бременна жена й се присъни подобен сън, я очаква безболезнено и леко раждане, но ако мъж види бременно куче в съня си, може да очаква неприятности, ако не се пази от зложелателите и клюките.

Блъснато, прегазено

Ако сънувате блъснато или прегазено куче, това всъщност е на хубаво, тъй като означава, че ще се преборите с враговете си.

Бия, убивам куче

Ако на сън биете куче, ще трябва да се справяте с несправедливи обвинения към вас. Ако го убиете, ще постигнете победа над зложелателите.

Бесни кучета

Ако сънувате, че ви дебне бясно куче, трябва бъдете много внимателни и да мобилизирате всичките си сили, за да се справите с надвиснала опасност.

Ако успеете да избягате от него, всичко ще приключи добре за вас.

Вързано

вързано куче, съновник

Вързано куче на сън – какво означава?

Вързано куче в съня ви означава, че приятелите в живота ви са истински и можете да им имате доверие. Ако кучето е вързано за вас, очаквайте в скоро време среща с любовта на живота си. Ако вече сте обвързани, ще живеете в мир и разбирателство с любимия/любимата си.

Говори

Ако сънувате говорещо куче, това означава, че ще успеете да се справите с трудностите с помощта на интуицията и здравия си разум и да надделеете над враговете си.

Галиш, храниш куче

Да галите или храните куче насън означава, че в реалния живот вие сте независим и сериозен човек, който умее да поема отговорности и околните могат да разчитат на вас. Успели сте да спечелите уважението и обичта на околните.

Домашно

Да видите домашно куче на сън е предупреждение, което не бива да пренебрегвате. Това означава, че ваш близък приятел ще злоупотреби с доверието ви, така че трябва да внимавате на кого се доверявате безрезервно.

Добро

Ако видите на сън добро, любвеобилно куче, това означава, че отношенията ви с приятелите ви са стабилни и можете да разчитате на тяхната подкрепа във всякакви ситуации.

Зло

Злото куче насън не е непременно предвестник на нещастие, а по-скоро предупреждение за по-внимателни действия и думи, тъй като се намирате в неизгодна позиция, в която всичко, което правите и казвате, може да бъде изтълкувано двузначно.

Купувам

Ако купувате куче на сън, трябва да внимавате какъв е цветът му. Ако е светло, ще се сдобиете с нов, верен приятел. Ако е тъмно, бъдете внимателни, тъй като ще се изправите срещу нов, непознат враг.

Страх от куче

Ако насън изпитвате страх от куче, значи се съпротивлявате срещу съдбата си и това, което ви е подготвила. Което не винаги е лош знак, стига да знаете какво искате от живота си.

Пикае

Ако видите насън куче да пикае, ще се почувствате пренебрегнати и онеправдани. Ако ви напикае вас, ще се радвате на финансови постъпления или просто ще се спасите от излишните си тревоги.

Куче пазач

Ако сънувате куче пазач, можете да бъдете спокойни. Това е един от най-положителните сънища, тъй като означава, че се намирате под сигурната закрила на висши сили. Над вас бдят мощни ангели пазители, които се грижат за делата ви и няма причина да се боите от каквото и да било.

Приятел

Както уточнихме още в началото на темата, кучето е свързано с лоялността и верността и като такова е символ на приятелството. Точно заради това да го видите на сън вещае най-вече промяна в отношенията ви с приятелите ви.

Ако му се радвате и играете с него, ще се радвате на безоблачни приятелства, ако кучето е агресивно, ще се скарате с някой, на който държите, ако кучето е бяло, ви очаква ново запознанство, ако е черно – ще се разочаровате от приятел.

Колкото по-голямо е кучето, толкова по-надеждни са отношенията ви с приятелския ви кръг и можете да вярвате на хората в него.

Подарък

Ако сънувате, че ви подаряват куче, бъдете внимателни, защото ще чуете лъжлива информация, която не е задължително да е свързана с вас.

Ако вие подарявате куче, ще се радвате на весели моменти с приятелите си и на тяхното благоразположение.

Старо

Ако сънувате старо куче, ще се радвате на стабилни и дългогодишни приятелства. Внимавайте, ако кучето е освен старо, и болно, това е предупреждение да бъдете по-внимателни към здравето си, а също и да внимавате да не се скарате с приятел.

Спасявам

Ако насън видите, че спасявате куче, това означава, че в най-скоро време ви очакват успехи и слава, които сте заслужили с усилията си в последно време.

Сподели своя сън ТУК!

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: