Съновник бебе – какво означава, ако го видим насън?

Вижте нашия специализиран съновник „Бебе“: Какво значи за сънуваш бебе? Какво означава, ако е момиче? А момче? Ако е на ръце? Сънуване на раждане. Как нашите деца ни се явяват насън.

Още в статията: Имам бебе. Момиче, момче. На приятелка. Чуждо. На ръце, в количка. Гушкам, целувам. Със сини очи. Русо. Черно. Суче, кърмене. Повръща. Спи. Плаче. Раждане. Аборт. Близнаци. Болно. Биеш. Бременно дете. Говори. Голо. Грозно. Красиво. Дави се, удавено. Зъби. Изгубено, изоставено. Изчезнало, отвлечено. Извънбрачно. Къпане. Мъртво, умира, убито. Наакано. Недоносено. Намерено. Недъгаво. Пада. Пълзи. Прохожда, ходи. Пикае. Смее се. Храня.

Съновник бебе – вижте как да разтълкувате правилно съня си

бебе със сини очи

Бебе със сини очи в съня ви е хубав знак

Хората сънуват всяка нощ, но далеч не успяват да запомнят всичките си сънища.

Ако вие сте от малкия процент, които помнят дословно какво им се е случило на сън, можете да се считате за късметлии. А ако ви се присъни бебе, трябва да знаете, че за тълкуването на съновидението има значение какво точно сте сънували – дали бебето е било момче или момиче, дали е ваше или чуждо, дали е било грозно или красиво и какво ли още.

бебе плаче

Да сънувате бебе, което плаче, не е на хубаво

Според много от окултните науки, децата сами си избират родителите. Ето защо преди раждането или непосредствено след зачеването започва така нареченият „оглед“. Насън започват да ви се явяват най-различни деца – красиви и грозни, нахакани и уплашени, с увреждания и със „свръхспособности“.

Те искат да ви се представят, но също така да ви огледат и вас, да съберат впечатления от вашата реакция, от отношението ви насън. Ще им се зарадвате ли? Ще изявите ли готовност да се грижите за тях?

От chudesa.net събрахме пълен списък с възможните варианти за сън, с главен герой бебе и ви предлагаме подробно тълкувание на всяка една от възможните ситуации, за да знаете какво ви готви съдбата.

Имам бебе

Появата на бебе в съня ви не е еднозначен символ. То може да бъде както с положителен, така и с негативен смисъл, в зависимост от ситуацията, в която ви се яви.

Ако сънувате, че вие имате бебе, означава, че в живота ви са на път да се случат кардинални промени, на които не бива да се противите.

Ако бебето е желано, означава, че в най-скоро време ви очаква да срещнете любовта на живота си или, ако вече сте обвързани, да преминете на следващото ниво във връзката си – брак или дете наистина.

Момиче, момче

От значение за тълкуването на съня е и дали бебето е било момче или момиче.

Ако в съня си видите момиченце, очаквайте в най-скоро време да получите добри новини за нещо, което ви вълнува.

Ако бебето е момче, то тогава внимавайте с очакванията си за случващото се в живота ви, за да не останете разочаровани. Ако държите момченцето в ръцете си, то е необходимо да ограничите амбициите си.

На приятелка

Ако сънувате, че ваша приятелка има бебе, това означава, че плановете ви ще се увенчаят с пълен успех и начинанията ви ще преминат толкова гладко, колкото искате.

Чуждо

Ако сънувате чуждо бебе, което не е на ваш близък, а на непознат човек, това означава, че ще получите обществено признание за нещата, с които се занимавате. А в кариерата ще ви споходи успех, за който работите упорито от дълго време.

На ръце, в количка

Ако сънувате, че носите бебе на ръце, отново има значение какъв е неговия пол. Ако е момиче, това е знак за надвиснала опасност над вас и предупреждение да бъдете особено внимателни. Ако бебето е момченце, ви очакват хубави събития. Ако пък приспивате бебе на ръце на сън, ви очаква печалба.

Ако бебето се намира в количка, то в скоро време очаквайте да получите добри новини за нещо, което ви интересува.

Гушкам, целувам

Ако сънувате, че гушкат или целувате бебе, това означава, че в най-скоро време някой ще ви помогне да се справите със заплетена ситуация, в която сте изпаднали не по ваша вина.

Освен това е индикатор, че ви предстоят положителни промени в живота.

Със сини очи

Ако бебето, което сънувате, е със сини очи, значи ви очаква спокойствие и хармония в близките месеци от живота ви.

Русо

Русо бебе насън вещае сериозен успех, не и без помощта на влиятелни личности, които ще ви окажат благоволението и подкрепата си.

Черно

Ако сънувате изцяло черно бебе, значи трябва да се подготвите, че ви очаква нещо неизвестно, което може да бъде както хубаво, така и лошо. Възможно е да се сблъскате с омразата и завистта на други хора.

Ако просто ви се яви бебе с черна коса на сън, обърнете внимание на настроението му. Ако се смее и е радостно, ви очакват хубави моменти. Ако плаче, пазете здравето си, тъй като сте изправени пред риск от болест.

Суче, кърмене

Ако сънувате, че наблюдавате жена, която кърми бебе, това е предупреждение, че ще се разболеете, но ще се справите с болестта.

Ако сте жена и сънувате, че кърмите, трябва да се пазите много от ваша позната, която смятате за близка приятелка, тъй като тази жена ще се опита да ви измами, възползвайки се от доброто ви отношение.

Повръща

Ако сънувате бебе, което повръща, ще се отървете от тежък проблем, с който сте се опитвали да се справите от дълго време.

Ако бебето повърне върху вас, това е знак да бъдете особено внимателни, тъй като може да влезете в пререкания с ваш близък или да се окажете в конфузно положение, за което не сте виновни вие.

Спи

Ако насън видите бебе, което спи, това е сигурен знак, че сте в пълна хармония със самите себе си и това, което се случва с вас и живота ви. И поне засега сте постигнали всичко, което сте планирали.

Плаче

Да сънувате бебе, което плаче, не е хубав знак. Обикновено подобен сън е сигнал за предстоящи проблеми с дома и близките ви, възможно е дори член на семейството ви да се разболее.

Раждане

Ако мъж сънува раждане, това е знак, че го очакват сериозни трудности пред него. Точно обратното, ако на жена й се присъни раждане на бебе – може да е спокойна, че в най-скоро време ще се освободи от много тежко бреме, което я е измъчвало от друго време.

Ако жена сънува, че ражда, най-вероятно ще бъде въвлечена в безсмислен спор.

Аборт

Ако млада жена сънува, че прави аборт, значи се колебае по какъв път да поеме в живота си. По принцип подобно съновидение е знак, че предстои ситуация, която няма да се понрави на сънуващия, но той/тя ще бъде принуден да се справи с нея, тъй като не е в състояние да промени нищо от случващото се.

Ако пък мъж сънува, че взема участие в операция по аборт (дори и само като наблюдател), трябва да очаква да в скоро време да получи критики по свой адрес. Възможно е да има и проблеми в работата.

Близнаци

близнаци

Близнаци на сън предвещават голямо щастие

Да сънувате бебета близнаци е на голямо щастие и късмет. Те са индикатор, че съвсем скоро можете да се надявате на сериозни финансови постъпления, а също така и гарантират успех в бизнес начинанията ви, които ще ви донесат пари.

Бебета близнаци на сън показват още, че ще се отърсите от негативните мисли и най-накрая ще се почувствате убедени, че сте на прав път в живота си. Можете да сте сигурни, че поне за момента, вземате най-удачните решения за живота си.

Болно

Болно бебе в съня ви се тълкува по два начина – в зависимост от това дали е било вашето или не.

Ако сънувате, че собственото ви бебе е болно, бъдете особено нащрек, тъй като това е предупреждение, че пред вас се задават сериозни неприятности, с които няма да успеете да се справите сами. И ще имате нужда от помощ от някой близък.

Ако сънувате, че чуждо бебе е болно, то просто бъдете внимателни, тъй като някой ще се опита да злоупотреби с доверието ви.

Биеш

Да се биеш насън, означава, че те очакват сериозни неприятности в най-скоро време. Особено лош е сънят, в който сънувате, че биете бебе или малко дете. Това означава, че сте на път да извършите огромен грях и несправедливост, последствията от които ще трябва да платите в бъдеще. И които ще бъдат тежки.

Бременно дете

Ако сънувате бременно дете, ще имате много сериозни грижи през предстоящите месеци.

Говори

Ако сънуваш говорещо бебе, значи ще станеш неволен свидетел на някаква измама. Ако бебето говори на теб, а не на друг, то и ти ще бъдеш замесен в измамата, макар и без твоето желание.

Голо

Голо бебе на сън също е лош знак. Това е предупреждение, че здравето ви е изправено пред сериозен риск и сте застрашени от коварна болест.

Възможно е също така голото бебе в съня ви да предупреждава не за болест, а за ваш близък приятел и дори роднина, който съвсем умишлено ще се опита да ви навреди.

Грозно

Изненадващо или не, да сънувате грозно бебе не е на лошо, дори напротив. Това означава, че ще се радвате на верни и искрени приятелства и на приятни забавления.

Красиво

Красиво бебе на сън е символ точно на обратното на грозното – означава, че в скоро време ви очакват неприятности. Които, за ваша радост, ще се разрешат по благоприятен начин, но това ще ви коства доста усилия.

Дави се, удавено

Ако сънувате давещо се или удавено бебе, това не винаги е лош знак. Всичко зависи дали бебето е непознато или е на ваш близък или дори ваше.

Ако сънувате, че бебето на непознат човек се дави, това е предупреждение за надвиснала опасност. Точно обратното, ако бебето е на ваш близък или дори ваше, това е индикатор, че пред вас предстоят спокойни дни на любов и хармония в дома и семейството.

Зъби

Ако сънувате бебе с вече поникнали зъби, това е знак, че ви предстоят големи успехи и просперитет – не само за вас, но и за близките ви хора.

Изгубено, изоставено

Да сънувате изгубено или изоставено бебе означава, че в реалния живот не се чувствате способни да поемате достатъчно отговорности и това ви натоварва. Опитайте се да промените тази си черта в характера, за да се чувствате в хармония със самите вас.

Подобен сън е възможно да показва, че сте забравили да следвате интуицията си и собствените си желания и твърде много се съобразявате с това какво искат другите от вас.

Изчезнало, отвлечено

Ако сънувате изчезнало или отвлечено дете, това означава, че не сте уверени в собствените си възможности в професионален и личен план. Ако сте родител и в реалния живот, подобен сън е индикатор, че се съмнявате дали се справяте достатъчно добре с родителските си задължения.

Необходимо е да повярвате повече в себе си.

Извънбрачно

Ако сънувате извънбрачно бебе, значи пазите във вас много голяма тайна, която е време да признаете пред всички. Освен това този сън е предупреждение, че ще се сблъскате с незаслужени укори, а напълно възможно, и удари под кръста, при това от хора, на които имате доверие.

Къпане

къпане на бебе

Къпане на бебе на сън е на хубаво

Ако видите насън къпане на бебе, значи е време да преосмислите живота си да го започнете на чисто.

Подобен сън е хубав знак и показва, че сте готови да се поучите от грешките, допуснати в миналото и да поемете по съвсем нов път, който ще ви донесе късмет, стига да имате смелост да го следвате неотклонно.

Мъртво, умира, убито

Мъртво бебе в съня е предупреждение, че в скоро време ще се сблъскате с предателство и измяна. Символът на убитото бебе служи, за да ви покаже, че нещо значимо за вас вече е приключило и трябва да продължите напред с живота си.

Това може да е както край на връзка, така и преломен момент в кариерата ви. Важното е да знаете, че макар сънят да е предупредителен по своя характер, обикновено след него нещата в живота ви ще започнат да се нареждат както трябва, макар и бавно.

Наакано

Ако сънувате наакано бебе, това означава, че ще станете обект на злостни клюки и неверни твърдения по ваш адрес.

Ако насън миете дупето на наакано бебе, значи, че ще се опитате да замажете собствените си гафове и грешки.

Недоносено

Да сънувате недоносено бебе е хубав сън, макар да не изглежда по този начин и означава, че ще се радвате на стабилно здраве.

Намерено

Ако на сън намерите бебе, това означава, че в скоро време пред вас ще се отвори голяма възможност за бъдещето ви, която не бива да пропускате.

Недъгаво

Ако сънувате недъгаво бебе или такова, родено с дефекти, ще трябва да се пазите много, тъй като ще станете жертва на интрига.

Пада

Ако ви се присъни, че бебе пада, без значение дали от кошарката си или от друго място, това е знак, че в реалността се чувствате безпомощни да повлияете на нещата, които се случват в живота ви.

Най-вероятно други хора вземат решенията вместо вас и това ви потиска.

Пълзи

Ако видите насън бебе, което пълзи, в близко бъдеще ви очаква ненадейно пътуване.

Прохожда, ходи

Ако сънувате бебе, което прохожда или ходи само, без чужда помощ, очаквайте в най-скоро време да получите предложение за нова работа, която ще ви даде възможност за повече независимост. Освен това този сън е индикатор, че ще се изявите като лидер сред колегите и близките си.

Пикае

Ако сънувате бебе, което пикае, това означава, че ще се почувствате недооценени от останалите. Ако обаче бебето се изпикае върху вас, това е на хубаво – очаквайте да получите пари.

Смее се

смее се

Бебе да се смее на сън е на щастие

Ако сънувате бебе, което се смее, можете да бъдете щастливи – това е знак, че в дома ви цари пълна хармония и разбирателство и това ще продължи.

Храня

Ако сънувате, че храните бебе, бъдете внимателни, тъй като се задават грижи и проблеми, които обаче няма да са неразрешими.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Съновник бебе – какво означава, ако го видим насън?
3.7 (73.33%) 12 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

16 коментара по “Съновник бебе – какво означава, ако го видим насън?

 1. Здравейте chudesa.net,
  Моя сън беше много странен. Няколко са нещата, които сънувах с бебето. Бяхме с приятелката ми в нещо, като изложба с много зали и по едно време, както вървяхме видяхме количка с бебе и викам „ето го детето ни“. Взех го и го пуснах да си играем на земята и то лазеше и правеше опити да стане. Докато си играехме много му се радвах и казвах на другите хора, че това е най-красивото дете и че няма по-хубаво и хората му се радваха. Мисля че беше момченце. Приятелката ми не я видях в съня ми, но знаех че съм с нея, а и дете нямаме.
  От това което прочетох в статията, като свързах нещата все хубави неща ама толкова много, че чак не ми се вярва ?!?! може ли да ми кажете, какво значи всичко това ?
  Поздрави

 2. Всичко хубаво, което сте прочели в статията „Съновник: Бебе“, е вярно и се отнася до вас 🙂

  Но има и нещо друго важно, което е задължително да ви се каже. Много често бъдещите ни деца ни се явяват „на оглед“ в съня ни, за да видят дали ще се харесаме взаимно. Преди забременяването и раждането вие можете да сънувате различни деца, включително и в облика на някои животинки – кученца, котенца и така нататък. Това са неродените духове, които си избират родители. Те може да са хубави и красиви, но може да бъдат и страдащи, и тъжни.

  Така насън се избираме заедно с бъдещите си деца. Едни идват и си заминават, а други се раждат. Така че добре запомняйте тези сънища, защото когато детето се роди, ще имате обяснения за много от особеностите на неговия характер и за причините да се съберете заедно. Желаем ви здраво и хубаво бебе!

 3. Здравейте, сънувах, че си имам бебе. Много мъничко беше и много красиво. Беше в моиге ръце първо.а след това го сложих на леглото и му казах „къде е тати ?“ И то пропълзя до мъжа ми. След това го сложихме по гръб и му се радвахме и то изведнъж каза „тати“ аз се разплаках и казаах „а мама нямали “ и то каза Мама. И продължихме да се смеем. Бебето беше момиченце. Какво означава този сън ?

 4. Посланието е ясно: Детето ви ще има „сметки за разчистване“ с баща си, както се сещате, това няма да бъде непременно от най-приятните неща за таткото. Вие също сте изключително важна в неговия живот и на вас се пада удоволствието да бъдете щастлива и възхитителна горда майка. Не бива да го ревнувате от мъжа. Добре сте се ориентирали, че плаченето ви е добре да се редува със смях. Добродушният хумор и кротостта помагат изключително много в подобни случаи.
  Питайте още неща, за да обогатим нашия „Съновник: Бебе“ с още възможности за тълкование и разбиране.

 5. Здравейте моя сън беше много странен сънувах че съм в болница раждането започва няма доктор сама съм то излезе много бързо и когато го видях на кошетката беше много красиво свито в плацена с пъпната връв и беше много реално а аз малко уплашена какво означава не видях момче или момиче понеже беше се свило точно както в корема на маиката

 6. Здравейте, моят сън е много странен. Сънувах, че раждам момиченце и ми го носят полуповито. Като ме видя започна да се радва и да рита с ръце и крака от щастие. Приличаше на мъжа ми досущ. Учехме я да суче. Викам му одрала му е кожата. След това отново сънувам същото раждане, но този път момченце. Оказа се матово и си викам е нищо наше си е и ще си го гледаме, но не бях очарована.
  Мисля си, че напоследък твърде много мисля за бебета и затова ми се присънват, но все пак може и да има обяснение.

 7. Здравейте ,сънувах много странен сън ….. а в момента имам и здравословен проблем ,което още повече ме притеснява….. Сънувах бебе ,момиченце много красиво ,но …непознато …нямам идея защо но трябваше да го приспивам ,то плачеше а аз го биех , хапех,после се напиша ,наакано миех го ,но то не се успокояваше.Отнасях се с него със злоба .Обичам децата ,не съм такава в ежедневието.Какво може да означава ?На 43г съм не планирам да имаме деца …..Благодаря предварително.

 8. Здравейте,chudesa.net.Моя сън беше следния:бях сложила малката ми дъщеря (6 м.),на мястото,на което и сменяме памперсите обикновено и мъжа ми каза: „виж,детето има излезли зъбки“.Погледнах и в действителност имаше три бели зъбчета от горе-2 предни резци и 1 кучешко зъбче.Бръкнах и с пръст в устата и,за да проверя за други зъби,но нямаше и тя леко ме ухапа Реално детето няма все още зъби.Моля да разтълкувате съня ми!Благодаря!

 9. Тази нощ сънувах сън, който наистина ме разтърси емоционално. Сънувах как разбирам, че съм бременна, раждам своето бебе и след това докато спим в едно легло с него то умира, сякаш съм го смачкала в съня си. Сънят свършва с картината на отворените му малки светлосинини очи, почти бели и лице, което е сякаш нереално, като на кукла. Моля, помогнете ми да го изтълкувам.

 10. Здравейте !!!
  Сънувах че си имаме бебе , момченце с моята приятелка . Като целунах и то се смееше , радваше се и така поне два или три пъти го целунах . Беше много приятно . Какво може да означава.

 11. Zdraveite sunuvah che nqkakva jena na ne poveche ot 30 godini mi ostavq golo bebe na ne poveche ot godina bes nishto da kaje v nachaloto si pomislih che shte doide no ne se vurna igrah si s nego i se usmihvashe vpechetlenie mi napravi tova che gurba mu se beleshe vse edno si se pekul na slunce naistina se radvah po edno vreme bebeto ischezna i imashe bqlo kote na 1-4 meseca max. Vurteshese okolo men igraehme si i izvednuj to veche beshe svito na kulbo i speshe az si legnag do nego i az da spa no po edno vreme to zapochna da rumji i drupnah si glavata na strana i si slojih rakata pred men zashtoto znam che moje da mi izdere ochite tui sam chuval“to ne sprq posle se kachi vurho gurditemi i si ostana tam no si rumjeshe a az ot strah se opitah da go izbutam nqkolko puti i dokato se opitvah se subudih oplashen no kogato rumjeshe za chast ot sekunsata se izpulnih s omraza ot strah taka se chustvah ineche predi da se sluchi tova izpitvah lubov i kum bebeto i koteto radvah im se mnogo kakvo oznachava tova.

 12. Здравейте, сънувах , че раждам бебе .В стаята беше тъмно , бях с всичките си роднини . Родих бебчето , беше момиченце облякох го и го оставих в леглото приятелят ми ( таткото на бебето ) ме повика защото трябвало да свършим някаква работа аз отидох при него и му казах , че не мога защото имах силни болки от раждането а и трябва да кърмя детето при което когато се обърнахме към бебето над него беше се навела някаква жена , която не познавахме така сякаш тръгна да го кърми . Беше около 50 годишна с дълга къдрава рижава коса и светла кожа , обърна се и ме погледна . Приятелят ми ме попита защо още не съм го нахранила детето и защо тази жена посяга да направи това при което аз му отговорих , че не знам дали имам кърма .Изтичах , взех бебчето ни от жената и се озовах в апартамента на родителите ми заедно с детето и приятеля ми. Всички роднини дойдоха да се радват на бебето и майка ми ме попита защо и гласа не му се чува. Бебето ми беше изключително спокойно през цялото време . Какво ли означава този сън .. ?
  Не съм омъжена , с партньора ми сме заедно от почти година . Плановете за дете ги отлагаме все още , но това е моята цел в живота още от ранни години колкото и странно да звучи

 13. Здравейте. В продължение на една година , докато правихме неуспешни опити да забременея с приятеля ми, често сънувах сходни сънища, в които винаги раждах недоносено бебе ( във всеки сън бебето беше различно), но те накрая всички умираха защото нямах кърма или забравях да ги нахраня или нямах нито кърма нито сухо мляко. Странно, но почти винаги в съня ми бащата на бебето беше бившият ми мъж( от него наистина имам дете, но вече от 10 години сме разведени), както присъстваше и бившата ми свекърва. Във всеки сън плаках от загубата на детето, а освен недоносено, се раждаше понякога и болно. Веднъж даже родих куче. А сънят беше като истински. Но всички умираха. И всички бяха момчета. Сега от 4 месеца вече наистина съм бременна, но много ме е страх , защото някои от сънищата се повтарят, дори вече сънувам и че правя спонтанен аборт или бебето се ражда мъртво. Веднъж бяха близнаци , а в другите сънища-отново момчета. А аз съм бременна с момиче. Трябва ли да ме е страх и трябва ли да се опасявам за детето си, защото вече без причина се събуждам през нощта с плач и не мога да се спра да рева.

 14. Здравейте, сънят ми беше доста странен. Бременна съм и сънувах,че трябва да се направи някаква ваксина и ли нещо от рода(не помня добре) на бебето, но то още не беше родено, за целта бе необходимо да ми разрежат корема за да направят необходимото. Така и стана. Аз го държах в ръце и беше повито с розово одеялце. Не се усмихваше, нито плачеше, стоеше кротко. Не съм убедена, но мисля че беше момиче в съня, макар че лекарите предричат момче. След извършената инжекция трябваше да върнат бебето отново в корема ми, защото не беше готово да излезе на бял свят. Можете ли да ми кажете какво означава този странен сън?

 15. Здравейте! В сънят ми се появи моя приятелка, която преди месец почина. Тя роди, едно много хубаво, здраво и красиво бебе. Не след дълго, аз държах бебето в моите ръце и му се радвах. Наака се, докато беше в мен. Мнооого хубаво бебе и аз много му се радвах.

 16. Здравейте! Сънувах, че съм в чужбина, може би Франция и на едно кръстовище видях самотна детска количка. Имаше доста движение и аз се втурнах и издърпах количката на тротоара. Вътре имаше спящо бебе, което по-скоро бе момченце. Количката бе красива и бебето бе добре облечено, затова си помислих кой ли е оставил така количката на оживеното кръстовище. Имаше нещо като картичка и като я отворих, се изненадах, че написаното е на български. Сигурна съм, че бях в чужбина. В картичката имаше някакви обяснения защо е изоставено бебето, но не ги запомних. Стана ясно, че всъщност е изоставено и си помислих дали да не го прибера, тъй като единствения ми син е осиновен и аз не успях да родя собствено дете. След кратък размисъл, през който изведнъж се появи възрастен мъж с неприятна, заплашителна външност, искащ бебето, с приятелката ми, появила се отнякъде, решихме да се обадим в полицията. И тогава се събудих. Това беше сънят. Можете ли да ми кажете нещо по-конкретно?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *