Вижте нашия специализиран съновник „Бебе“: Какво значи за сънуваш бебе? Какво означава, ако е момиче? А момче? Ако е на ръце? Сънуване на раждане. Как нашите деца ни се явяват насън.

Сподели своя сън ТУК!

Още в статията: Имам бебе. Момиче, момче. На приятелка. Чуждо. На ръце, в количка. Гушкам, целувам. Със сини очи. Русо. Черно. Суче, кърмене. Повръща. Спи. Плаче. Раждане. Аборт. Близнаци. Болно. Биеш. Бременно дете. Говори. Голо. Грозно. Красиво. Дави се, удавено. Зъби. Изгубено, изоставено. Изчезнало, отвлечено. Извънбрачно. Къпане. Мъртво, умира, убито. Наакано. Недоносено. Намерено. Недъгаво. Пада. Пълзи. Прохожда, ходи. Пикае. Смее се. Храня.

Съновник бебе – вижте как да разтълкувате правилно съня си
Хората сънуват всяка нощ, но далеч не успяват да запомнят всичките си сънища.

Ако вие сте от малкия процент, които помнят дословно какво им се е случило на сън, можете да се считате за късметлии. А ако ви се присъни бебе, трябва да знаете, че за тълкуването на съновидението има значение какво точно сте сънували – дали бебето е било момче или момиче, дали е ваше или чуждо, дали е било грозно или красиво и какво ли още.

нумерология

Според много от окултните науки, децата сами си избират родителите. Ето защо преди раждането или непосредствено след зачеването започва така нареченият „оглед“. Насън започват да ви се явяват най-различни деца – красиви и грозни, нахакани и уплашени, с увреждания и със „свръхспособности“.

Те искат да ви се представят, но също така да ви огледат и вас, да съберат впечатления от вашата реакция, от отношението ви насън. Ще им се зарадвате ли? Ще изявите ли готовност да се грижите за тях?

От chudesa.net събрахме пълен списък с възможните варианти за сън, с главен герой бебе и ви предлагаме подробно тълкувание на всяка една от възможните ситуации, за да знаете какво ви готви съдбата.

Имам бебе

Появата на бебе в съня ви не е еднозначен символ. То може да бъде както с положителен, така и с негативен смисъл, в зависимост от ситуацията, в която ви се яви.

Ако сънувате, че вие имате бебе, означава, че в живота ви са на път да се случат кардинални промени, на които не бива да се противите.

Ако бебето е желано, означава, че в най-скоро време ви очаква да срещнете любовта на живота си или, ако вече сте обвързани, да преминете на следващото ниво във връзката си – брак или дете наистина.

Момиче, момче

бебе със сини очи, съновник

Бебе със сини очи в съня ви е хубав знак

От значение за тълкуването на съня е и дали бебето е било момче или момиче.

Ако в съня си видите момиченце, очаквайте в най-скоро време да получите добри новини за нещо, което ви вълнува.

Ако бебето е момче, то тогава внимавайте с очакванията си за случващото се в живота ви, за да не останете разочаровани. Ако държите момченцето в ръцете си, то е необходимо да ограничите амбициите си.

На приятелка

Ако сънувате, че ваша приятелка има бебе, това означава, че плановете ви ще се увенчаят с пълен успех и начинанията ви ще преминат толкова гладко, колкото искате.

Чуждо

Ако сънувате чуждо бебе, което не е на ваш близък, а на непознат човек, това означава, че ще получите обществено признание за нещата, с които се занимавате. А в кариерата ще ви споходи успех, за който работите упорито от дълго време.

На ръце, в количка

Ако сънувате, че носите бебе на ръце, отново има значение какъв е неговия пол. Ако е момиче, това е знак за надвиснала опасност над вас и предупреждение да бъдете особено внимателни. Ако бебето е момченце, ви очакват хубави събития. Ако пък приспивате бебе на ръце на сън, ви очаква печалба.

Ако бебето се намира в количка, то в скоро време очаквайте да получите добри новини за нещо, което ви интересува.

Гушкам, целувам

бебе плаче, съновник

Да сънувате бебе, което плаче, не е на хубаво

Ако сънувате, че гушкат или целувате бебе, това означава, че в най-скоро време някой ще ви помогне да се справите със заплетена ситуация, в която сте изпаднали не по ваша вина.

Освен това е индикатор, че ви предстоят положителни промени в живота.

Със сини очи

Ако бебето, което сънувате, е със сини очи, значи ви очаква спокойствие и хармония в близките месеци от живота ви.

Русо

Русо бебе насън вещае сериозен успех, не и без помощта на влиятелни личности, които ще ви окажат благоволението и подкрепата си.

Черно

Ако сънувате изцяло черно бебе, значи трябва да се подготвите, че ви очаква нещо неизвестно, което може да бъде както хубаво, така и лошо. Възможно е да се сблъскате с омразата и завистта на други хора.

Ако просто ви се яви бебе с черна коса на сън, обърнете внимание на настроението му. Ако се смее и е радостно, ви очакват хубави моменти. Ако плаче, пазете здравето си, тъй като сте изправени пред риск от болест.

Суче, кърмене

Ако сънувате, че наблюдавате жена, която кърми бебе, това е предупреждение, че ще се разболеете, но ще се справите с болестта.

Ако сте жена и сънувате, че кърмите, трябва да се пазите много от ваша позната, която смятате за близка приятелка, тъй като тази жена ще се опита да ви измами, възползвайки се от доброто ви отношение.

Повръща

Ако сънувате бебе, което повръща, ще се отървете от тежък проблем, с който сте се опитвали да се справите от дълго време.

Ако бебето повърне върху вас, това е знак да бъдете особено внимателни, тъй като може да влезете в пререкания с ваш близък или да се окажете в конфузно положение, за което не сте виновни вие.

Спи

Ако насън видите бебе, което спи, това е сигурен знак, че сте в пълна хармония със самите себе си и това, което се случва с вас и живота ви. И поне засега сте постигнали всичко, което сте планирали.

Плаче

Да сънувате бебе, което плаче, не е хубав знак. Обикновено подобен сън е сигнал за предстоящи проблеми с дома и близките ви, възможно е дори член на семейството ви да се разболее.

Раждане

Ако мъж сънува раждане, това е знак, че го очакват сериозни трудности пред него. Точно обратното, ако на жена й се присъни раждане на бебе – може да е спокойна, че в най-скоро време ще се освободи от много тежко бреме, което я е измъчвало от друго време.

Ако жена сънува, че ражда, най-вероятно ще бъде въвлечена в безсмислен спор.

Аборт

Ако млада жена сънува, че прави аборт, значи се колебае по какъв път да поеме в живота си. По принцип подобно съновидение е знак, че предстои ситуация, която няма да се понрави на сънуващия, но той/тя ще бъде принуден да се справи с нея, тъй като не е в състояние да промени нищо от случващото се.

Ако пък мъж сънува, че взема участие в операция по аборт (дори и само като наблюдател), трябва да очаква да в скоро време да получи критики по свой адрес. Възможно е да има и проблеми в работата.

Близнаци

близнаци, бебета, съновник

Близнаци на сън предвещават голямо щастие

Да сънувате бебета близнаци е на голямо щастие и късмет. Те са индикатор, че съвсем скоро можете да се надявате на сериозни финансови постъпления, а също така и гарантират успех в бизнес начинанията ви, които ще ви донесат пари.

Бебета близнаци на сън показват още, че ще се отърсите от негативните мисли и най-накрая ще се почувствате убедени, че сте на прав път в живота си. Можете да сте сигурни, че поне за момента, вземате най-удачните решения за живота си.

Болно

Болно бебе в съня ви се тълкува по два начина – в зависимост от това дали е било вашето или не.

Ако сънувате, че собственото ви бебе е болно, бъдете особено нащрек, тъй като това е предупреждение, че пред вас се задават сериозни неприятности, с които няма да успеете да се справите сами. И ще имате нужда от помощ от някой близък.

Ако сънувате, че чуждо бебе е болно, то просто бъдете внимателни, тъй като някой ще се опита да злоупотреби с доверието ви.

Биеш

Да се биеш насън, означава, че те очакват сериозни неприятности в най-скоро време. Особено лош е сънят, в който сънувате, че биете бебе или малко дете. Това означава, че сте на път да извършите огромен грях и несправедливост, последствията от които ще трябва да платите в бъдеще. И които ще бъдат тежки.

Бременно дете

Ако сънувате бременно дете, ще имате много сериозни грижи през предстоящите месеци.

Говори

Ако сънуваш говорещо бебе, значи ще станеш неволен свидетел на някаква измама. Ако бебето говори на теб, а не на друг, то и ти ще бъдеш замесен в измамата, макар и без твоето желание.

Голо

Голо бебе на сън също е лош знак. Това е предупреждение, че здравето ви е изправено пред сериозен риск и сте застрашени от коварна болест.

Възможно е също така голото бебе в съня ви да предупреждава не за болест, а за ваш близък приятел и дори роднина, който съвсем умишлено ще се опита да ви навреди.

Грозно

Изненадващо или не, да сънувате грозно бебе не е на лошо, дори напротив. Това означава, че ще се радвате на верни и искрени приятелства и на приятни забавления.

Красиво

Красиво бебе на сън е символ точно на обратното на грозното – означава, че в скоро време ви очакват неприятности. Които, за ваша радост, ще се разрешат по благоприятен начин, но това ще ви коства доста усилия.

Дави се, удавено

Ако сънувате давещо се или удавено бебе, това не винаги е лош знак. Всичко зависи дали бебето е непознато или е на ваш близък или дори ваше.

Ако сънувате, че бебето на непознат човек се дави, това е предупреждение за надвиснала опасност. Точно обратното, ако бебето е на ваш близък или дори ваше, това е индикатор, че пред вас предстоят спокойни дни на любов и хармония в дома и семейството.

Зъби

Ако сънувате бебе с вече поникнали зъби, това е знак, че ви предстоят големи успехи и просперитет – не само за вас, но и за близките ви хора.

Изгубено, изоставено

Да сънувате изгубено или изоставено бебе означава, че в реалния живот не се чувствате способни да поемате достатъчно отговорности и това ви натоварва. Опитайте се да промените тази си черта в характера, за да се чувствате в хармония със самите вас.

Подобен сън е възможно да показва, че сте забравили да следвате интуицията си и собствените си желания и твърде много се съобразявате с това какво искат другите от вас.

Изчезнало, отвлечено

Ако сънувате изчезнало или отвлечено дете, това означава, че не сте уверени в собствените си възможности в професионален и личен план. Ако сте родител и в реалния живот, подобен сън е индикатор, че се съмнявате дали се справяте достатъчно добре с родителските си задължения.

Необходимо е да повярвате повече в себе си.

Извънбрачно

Ако сънувате извънбрачно бебе, значи пазите във вас много голяма тайна, която е време да признаете пред всички. Освен това този сън е предупреждение, че ще се сблъскате с незаслужени укори, а напълно възможно, и удари под кръста, при това от хора, на които имате доверие.

Къпане

къпане на бебе, съновник

Къпане на бебе на сън е на хубаво

Ако видите насън къпане на бебе, значи е време да преосмислите живота си да го започнете на чисто.

Подобен сън е хубав знак и показва, че сте готови да се поучите от грешките, допуснати в миналото и да поемете по съвсем нов път, който ще ви донесе късмет, стига да имате смелост да го следвате неотклонно.

Мъртво, умира, убито

Мъртво бебе в съня е предупреждение, че в скоро време ще се сблъскате с предателство и измяна. Символът на убитото бебе служи, за да ви покаже, че нещо значимо за вас вече е приключило и трябва да продължите напред с живота си.

Това може да е както край на връзка, така и преломен момент в кариерата ви. Важното е да знаете, че макар сънят да е предупредителен по своя характер, обикновено след него нещата в живота ви ще започнат да се нареждат както трябва, макар и бавно.

Наакано

Ако сънувате наакано бебе, това означава, че ще станете обект на злостни клюки и неверни твърдения по ваш адрес.

Ако насън миете дупето на наакано бебе, значи, че ще се опитате да замажете собствените си гафове и грешки.

Недоносено

Да сънувате недоносено бебе е хубав сън, макар да не изглежда по този начин и означава, че ще се радвате на стабилно здраве.

Намерено

Ако на сън намерите бебе, това означава, че в скоро време пред вас ще се отвори голяма възможност за бъдещето ви, която не бива да пропускате.

Недъгаво

Ако сънувате недъгаво бебе или такова, родено с дефекти, ще трябва да се пазите много, тъй като ще станете жертва на интрига.

Пада

Ако ви се присъни, че бебе пада, без значение дали от кошарката си или от друго място, това е знак, че в реалността се чувствате безпомощни да повлияете на нещата, които се случват в живота ви.

Най-вероятно други хора вземат решенията вместо вас и това ви потиска.

Пълзи

Ако видите насън бебе, което пълзи, в близко бъдеще ви очаква ненадейно пътуване.

Прохожда, ходи

Ако сънувате бебе, което прохожда или ходи само, без чужда помощ, очаквайте в най-скоро време да получите предложение за нова работа, която ще ви даде възможност за повече независимост. Освен това този сън е индикатор, че ще се изявите като лидер сред колегите и близките си.

Пикае

Ако сънувате бебе, което пикае, това означава, че ще се почувствате недооценени от останалите. Ако обаче бебето се изпикае върху вас, това е на хубаво – очаквайте да получите пари.

Смее се

смее се бебе, съновник

Бебе да се смее на сън е на щастие

Ако сънувате бебе, което се смее, можете да бъдете щастливи – това е знак, че в дома ви цари пълна хармония и разбирателство и това ще продължи.

Храня

Ако сънувате, че храните бебе, бъдете внимателни, тъй като се задават грижи и проблеми, които обаче няма да са неразрешими.

Сподели своя сън ТУК!

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: