Боряна Тотева е ясновидка с международно признание, славянски маг, жената – скенер. Каквото и да се каже за Боряна – все ще е малко!

От много години Боряна Тотева прилага своите уникални славянски ритуали чрез восъколеене и изчистване на негативната енергия не само в България, а и в много други страни.

Боряна Тотева говори по телефона

Боряна Тотева

Почти всеки ден получава писма на благодарност и ги пази в архивите си за сторено добро. Хората, почуствали силата на нейните ритуали, не престават и до ден днешен да ѝ благодарят за върната любов, за спасен бизнес, за положителната промяна в живота и здравето.

*Славянски ритуали за успех и късмет.
*Формиране на желани събития.
*Изчистване на негативни енергии.
*Ритуали от Карибите за успех и късмет.
*Помага при базплодие.
*Отстраняване на зависимости.
*Етруски ритуали, развързва късмета.
*ДИПЛОМИРАН НУМЕРОЛОГ.

нумерология

А ето какво казва за Боряна Тотева една от нейните клиентки – Б.К. от Русе:

В последно време имах притеснения за дъщеря си. В семейството й, което имаше много любов и разбирателство, нещо се беше случило – непрекъснато кавги и разправии за незначителни неща.

Всеки ден идваше разплакана у нас и споделяше, че свекърва й я мрази и се меси в отношенията със съпруга й. Настройвала го против нея, говорела му да си намери богата жена – някоя бизнесменка. Особено се притесни, когато намери в гардероба си странно кълбо, омотано от разноцветни конци. Постоянно намираше и върху изтривалката пред външната врата подхвърлени разни неща.

Тогава потърсих помощта на славянски маг Боряна, която всичко позна. Каза ми, че на дъщеря ми системно се правят магии за раздяла на семейството от нейната свекърва. Чрез специални ритуали тя изчисти енергийната намеса, изгради защита срещу нови магии и кодира програма за любов и успех на семейството. На дъщеря ми даде специален амулет за привличане на любовта.

Само след месец зет ми се промени и стана отново мил и внимателен. Сега живеят в любов и разбирателство, и очакват първото си дете, благодарение на Боряна.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ЗАПИСВАНИЯ: 0888 328 356, 0888 436 581

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: