Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Ето коя е формата на съвременното робство
Ето коя е формата на съвременното робство

Ето коя е формата на съвременното робство

Формата на съвременното робство е демокрацията с пазарната икономика, които се използват срещу определени държави за икономическото им поробване

Корпорациите действат със закони, които не са изгодни за малките държави и така те ги поробват икономически, правят ги да са зависими от тях. Докато в САЩ, Западна Европа и още някои страни на света, демокрацията и пазарната икономика действат положително за икономическото развитие на страните, то в бившите социалистически страни те се използват за ограбване на ресурсите им, но не в еднаква степен за всички. У нас например формата на съвременното робство е приложена в най-ужасяващ вид и всички виждаме как е разграбена държавата ни и колко много е обеднял народа ни.

Ето коя е формата на съвременното робство
Ето коя е формата на съвременното робство

Всички тези механизми на икономическо поробване се извършват от скрити личности действащи задкулисно чрез поставени хора на отговорни постове с цел да мамят населението с това, което вършат и да постигнат целите си. Такива личности като Сорос са в игрите за съвременното робство чрез неговите организации и икономически спекулации. В подкрепа на такива са българската мафия и политици, всички бивши комунисти на отговорни постове по времето на социализма.

Чрез манипулациите на медиите се създава едно усещане, че всеки един от нас решава как да живее, какво да избира, кой да ни управлява. Това е така, но всъщност е една утопия, защото реалните факти ги виждаме, страната ни е ограбена, натрупан е огромен външен дълг, производството е съсипано и ограбено чрез правилата на пазарната икономика и демокрацията. В другите страни положението не е чак толкова тежко, колкото у нас.

По всичко се разбира, че прилагането на формата на съвременното робство у нас е с цел обедняване на населението и намаляването на числеността му. Това съвпада с плановете за нов световен ред, за който се говори отдавна и се планира от тайни общества като „Череп и кости”, „Бохемски клуб”, „Трилатерална комисия” и други, в които участват най-богатите и влиятелни хора, банкери и политици. За всяка страна те съставят план за икономическото й ограбване и политиката, която да се провежда. Това означава, че същите икономически методи могат да се приложат да подобрят икономиката на страната, но не го правят с България. Целта им е разграбване на държавата, на хората и природните богатства, за това пише и българският автор Никола М. Николов в книгите за световната конспирация, който е убит. В подготвянето на новия световен ред участва и католическата църква, която чрез папата се опитва да наложи своето влияние над останалите църкви и да ги обедини уж под предлог, за мир и други ценности за обществото, което би било добре, ако зад техните действия нямаше конспирация. Главната цел на тяхното ръководство е да се наложат техните разбирания за поклонение пред Бога, които са в противоречие с постановеният и записан в Библията начин. Предсказано е в книгата Откровение на Библията, че папата ще наложи фалшив начин на поклонение чрез светската власт, както сега се налагат например много строги закони срещу тероризма, но те могат да бъдат приложени и срещу хората непокорни срещу новия световен ред и срещу фалшивия начин на религиозно поклонение. По-точно казано това, което идва от католицизма е насочено срещу вярването в Бога, както е дадено в Писанията. Това ще доведе до отдалечаване от Него и загуба на обещанието записано в Евангелието за бъдещия живот след Второто пришествие. Получава се така, защото в основата си католическата църква и тайните общества се покланят на демони и извършват такива ритуали и това не се знае от по-широките кръгове на техните членове. В Библията има предупреждение хората да не се покланят на образа на звяра, което ще е въведеното фалшиво религиозно поклонение. Сегашното учение на католицизма е точно такова още от основаването на църквата им. В действителност основната борба в невидимия свят е за всеки човек дали да вярва в Бога и да бъде спасен или не.

Още по темата – ТУК. Вижте и клиповете.

Цитати от Библията
Цитати от Библията

За Иван Василев

Прочети още

може ли човек да бъде смел поради страх лечение

Какво се пие при уплаха и как се лекува страх (бабини рецепти)

Страхът ни съпътства от раждането до смъртта и влияе на всички наши действия и постъпки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *