Су Джок масаж
Су Джок масаж за всяка болка

Су Джок масаж за всяка болка, върши чудеса

Су Джок масаж се препоръчва за всяка болка, човекът е представен с целия си организъм върху дланта и стъпалото си

Сигурно не сте подозирали, че нещо толкова просто може да ви облекчи, когато страдате от редица болки – то се нарича Су Джок масаж.

Су Джок масаж
Су Джок масаж за всяка болка

Точките, върху които се въздейства са разположени върху дланта и стъпалото ни. Всъщност те са проекция на целия ни организъм. Всеки орган е представен върху тях и може да му се въздейства при нужда.

Какъвто и да е симптомът, лек със Су Джок масаж е възможен, дори ще се учудите от невероятните резултати. Не е трудно да се запознаете с необходимите места за натискане, които ще ползвате, за да отстраните дискомфорта си. Част от полезната информация ще намерите тук, а ако искате да се усъвършенствате, купете си книги, свързани с тематиката.

Корейската система срещу различните заболявания се съсредоточава върху така наречените меридиани на тялото, които са разположени върху ръцете и краката ни. Когато им направим Су Джок масаж, ние работим пряко върху енергийната система, укрепваме имунната система и защитните сили.

Целта е оздравяване или профилактика.

Във всеки случай, ако усвоите този метод, вие ще си осигурите живот с усмивка, със самочувствие, без особени страдания. Създателят на терапията е професор Пак Чже Ву. При масаж на точките може да се сдобиете с някои средства като камъни, топчета или мъниста. С тях допълнително ще третирате местата.

В началото точките ще са болезнени, но с времето това ще отшумява. Су Джок масаж ще ги освободи от напрежението, с това ще си отиде и проблемът. Експертите в областта умеят да откриват сигналите за бъдеща болест, преди тя да се е проявила.

Тогава те започват работа по балансиране на възникналите противоречия в човешката вибрация.

Не е нужно да вярвате, за да станете привърженик на Су Джок, той просто следва своята философия и дава практически ефект.

За Лина Максимова

Прочети още

ретинол А витамин палмитат

10 важни неща за ретинола и Витамин К

През последните години Витамин А, наречен ретинол, си спечели голяма популярност в САЩ и Европа …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *