Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Восъчните фигури - Уилям и Кейт
Восъчните фигури на Уилям и Кейт

Музеят на Мадам Тюсо в Лондон се сдоби с фигурите на Кейт и Уилям (ВИДЕО)

Уилям и Кейт се сдобиха с восъчни фигури, които бяха показани в Музея на Мадам Тюсо в Лондон

Уилям и Кейт, херцогът и херцогинята на Кеймбридж, се сдобиха с восъчни фигури, които бяха показани в Лондон в музея на Мадам Тюсо.

Восъчните фигури - Уилям и Кейт
Восъчните фигури на Уилям и Кейт

Това е първата восъчна статуя на Кейт, която бе поставена до съпруга й – престолонаследникът принц Уилям. Неговата восъчна фигура, която бе изложена до този момент, бе заменена с по-актуално копие. Восъчните Уилям и Кейт могат да бъдат видени още в клоновете на музея в Ню Йорк, Амстердам и Блекпул. В Ню Йорк херцогинята на Кейбридж ще бъде облечена в своята сватбена рокля, съобщи moreto.net.

Новото попълнение сред восъчните фигури на Мадам Тюсо беше представено пред публика и журналисти. Според запознати, фигурите от восък на кралското семейство са изработени по снимки от техния годеж, който бе обявен на 16 ноември 2010 г. Така и двамата са запечатали на лицата си безграничното щастие от този момент, както и тоалетите им са напълно идентични с тези, с които са на снимките.

Кейт Мидълтън носи ефирната си синя рокля, с така характерното прихлупване. На ръката й блести най-важния атрибут от този ден – годежния й пръстен със сапфир, който бе носила и покойната майка на Уилям – принцеса Даяна.

От музея на Мадам Тюсо в Лондон заявиха, че за восъчната фигура на херцогинята на Кеймбридж са използвали изкуствен камък за годежния й пръстен.

Фигурите на младото кралско семейство за музея на Мадам Тюсо са били направени за четири месеца от скулпторите Луис Уилтшър и Стефан Мансфийлд, а стойността им е 150 000 британски паунда. За да се достигне съвършенство на детайлите, създателите на двете восъчни фигури на Уилям и Кейт са използвали снимков и видеоматериал.

Калинка Петрова

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец и какво не се яде? Легенда, именници, молитва за Благовещение.

Какво се прави на Благовещение? Какво се яде на Благовец?

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *