Дали в кристалното кълбо врачките виждат колко могат да измъкнат от наивните страдалци?
Дали в кристалното кълбо врачките виждат колко могат да измъкнат от наивните страдалци?

Магове откриха жив човек в Отвъдното

Да вярваме или да не вярваме на гадателите?

Когато човек има някакви проблеми, той търси помощ дори и от разни врачки, гадателки, баячки.

Доколко тези хора са надеждни и са в състояние да ни бъдат от помощ, става ясно от следната случка.

Тя е колкото забавна, толкова и трагична.

Репортер на в. „Телеграф” решил да проведе един нагледен експеримент, с който да провери дали онези, които твърдят, че притежават свърхестествени способности, наистина имат подобни дарби.

Журналистът взел една снимка на свой колега, с която отишъл последователно при три от най-нашумелите български магове Звездна, Светлин и Нели, и споделил, че неговият племенник е безследно изчезнал.

Първото нещо, което направило впечатление на журналиста, е че и тримата гадатели му поискали по 30 лева за провеждане на сеанса.

И тримата били абсолютно убедени, че човекът на снимката вече не е между живите.

Една от гадателките се постарала повече от своите колеги, та уверила своя посетител, че мъртвият „племенник” вече е навлязъл в ново прераждане, при това се е преродил в тялото на момиче.

А пък маг Звездна решила да се прояви и като загрижена за нещастния човек, та му предложила, срещу „скромната” сума само от 100 лева, да му изчисти чакрите.

Маг Светлин, също загрижен за нещастния човек, му препоръчал да отиде в село Росен (между Созопол и Бургас, на 5 км от Черно море), където трябвало да се подложи на допълнителни процедури, за да се отърси от „стреса”, който получил при изчезване на неговия племенник.

Журналистът препоръчва на хората да не посещават подобни субекти, когато са в деликатно положение.

Не само, че няма да им се помогне, а самозванците ще им навредят допълнително.

Преди време фолк изпълнителят Азис сигнализира, че из България разни самозванци се представят за неговата баба Станка, която има подобни способности.

Под нейното прикритие те искат от изпаднали в беда хора по 2 000 лв. с обещанието да развалят магии и да им приготвят амулети за късмет.

 

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

Как точно да си направим маска за коса с нишадър?

Маска за коса с нишадър. Как се ползва нишадър при косопад?

Как точно да си направим маска за коса с нишадър? Ползи от приложението на нишадър …

Едно мнение

  1. Мистика, магия

    Всеобща лудост е обхванала страната ни. Всички са болни от магии, страх и стрес. По време на икономически подем и упадък на държавата, хората са с разклатена нервна система. Едни от имане, други от нямане. Наедно с това се навъдиха и ментета- лечители да мътят главите на и без това обърканите хора. Лошото е, че всички се подведоха и настъпи масова психоза, подобна на `тарантула` в Рим.
    Народът обедня, немотията го измъчва и поради тази причина отива да си разваля магии, за да му вървяло в живота.
    Истината е, че не всички проблеми се пораждат от магиите и уроките, те произтичат и от обществените отношения. Човекът има нужда от група, които мислят като него и с които да може да споделя за да почувствува топлината на семейното съпричастие. А когато е в затруднение и от духовен Баща, който да го учи и напътствува. Индивидът се нуждае – да го настроиш и да го напътиш за да постигне целите си в живота а не от залъгалки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *