Ясновидката Маг Джиляна, гадател

мобилните оператори
Такива гледки вече не са рядкост из столичните квартали, споделят потресени съседи

Епидемия от лудост заради антените на мобилните оператори?

Антените на мобилните оператори действат на психиката на хората

Дали антените на мобилните оператори имат вина за масовата лудост, която се шири напоследък?!

Знаете, че официалните изследвания това няма как да го докажат, а и да имаше някой желание да го стори, все щяха да бъдат потулени резултатите.

мобилните оператори
Тези антени на мобилните оператори ни докарват проблеми на психиката?!

Неведнъж са изнасяни данни, че устройствата въобще не са безопасни, но въпреки това те никнат като гъби по покривите на блоковете. И проблемите на хората се задълбочават.

В няколко квартала в столицата вече са на мнение, че броят на нестабилните личности се увеличава именно по вина на антените на мобилните оператори.

Те забелязали, че мнозина страдат от безсъние, имат едни и същи симптоми, свързани с главоболие, гадене, напрежение, нервност, рязка смяна на настроението.

Някой би казал, то това е от времето, няма как да го свържем с антените. И може дори да се окаже прав, но каква е тази версия “от времето”?! Явно нещо влияе на въздуха, на атмосферата, на нагласата на българите, което допълнително ги прави мрачни и опустели, обсъждат болната тема във виртуала.

мобилните оператори
Такива гледки вече не са рядкост из столичните квартали, споделят потресени съседи

Според някои в момента може да се говори за епидемия от лудост. Почти във всеки жилищен вход има съсед, който вечер става агресивен, крещи от прозорците, върши безумия, излиза в неадекватно облекло, облекчава се на улицата или избягва околните със свъсен поглед и страх.

Няма как тази картинка да е нормална и да се роят още и още такива случаи, убедени са загрижени потребители.

Според тях може да се говори за някаква тенденция, но няма кой да вземе мерки и да реши въпроса. А той вероятно вече е късно да бъде разглеждан. Мобилните оператори плащат солидни суми, за да разпространяват сигнала си, няма кой да се пребори с тях, независимо, че страда здравето на обитателите на сградите.

Очевидно каузата те да намерят друг начин за базите си, е обречена отвсякъде, още повече, че се намираме в държава, която усърдно брани монополистите, а те имат пълна свобода да цедят народа и да го разболяват.

А вие имате ли подобни наблюдения, можете ли да споделите такива във връзка с антените на мобилните оператори?

За Лина Максимова

Прочети още

Приготвянето на понички в гофретник е лесен и забавен начин да се насладите на любимото си лакомство във вкусна нова форма.

Рецепта за понички в гофретник. Идеи

спомени от бъдещето

Едно мнение

  1. Това е точно така-антените имат вредно излъчване до 100м при пряка видимост и поне 30м при не пряка.
    Не ги разбирам живущите как разрешават в блока им да се сложи такава антена.Аз лично съм работил с подобни ретранслатори и като седиш около час при тях ,следващото чувство не е особенно приятно.Вижте съседна Гърция,където ретранслаторите се монтират на околни хълмове ,но не и на жилищен блок.
    В България така е по лесно и с по малки разходи.
    Хора време е да се вземем в ръце и започваме да ги сваляме тези антени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *