Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Images11 150x150

Лили Иванова стана МАЙКА! Приписа милионите си на детето!

Лили Иванова осинови дете и му завеща милионите си! Вижте кое е детето!

Лили Иванова отново  направи поредния си ескцентричен ход! Тя осинови дете и за кой ли път промени завещанието си.

Лили
Лили Иванова стана майка!

Историята е следната: Лили Иванова до сега имала за свий любимец Иван, синът на голямата й племенница. В продължение на около 4 години той бил нейната голяма радост и него певицата била посочила като наследник на всичко, което притежава. Но това било преди.

Сега Лили осинови дете и приписа всичките си милиони на него.

Детето е момиченце и се казва Йоана. Тя е дете на малката племенница на Лили. Приближени разказват, че откакто се е появило на бял свят, момиченцето подлудило Лили и колкото и жестоко да звучи я накарало напълно да забрави  за предишната си слабост  – Иван.

Майката на Йоана се възползвала от ситуацията, за да осигури бъдещето на семейството си, но по този начин детронирала от завещанието и милиончетата на Лили, майка си и кака си.

Родителите на Йоана без капка свян се отказали от правата си върху детето в замяна на имотите и милионите на певицата.

Все пак Лили е сред най-богатите родни звезди. Тя притежава около 10 милиона лева само на сметки и още доста в чужда валута. Отделно притежава куп супер скъпи произведения на изкуството, три огромни мезонета в центъра на София и два мезонета на морето.

Певицата била толкова обсебена от малката Йоана, че изобщо не се интересувала какви драми предизвикала в семейството си. Тя не се отделяла от бебето и била убедена, че то й е изпратено от съдбата!

За доказателство, примата тръбяла, че момиченцето е родено на нейната рождена дата – 24 април. Според Лили, те двете били астрални близначки и делели една съдба!

Лили до такава степен се е вманиачила по Йоана, че започнала да й приписва черти от своя характер и да твърди дори, че то притежавало даже нейният глас!

В последният вариант на завещанието си, Лили Иванова оставя почти всичко на Йоана, като е оставила едно малко дарение на Самоковския женски метох.

Всички останали са детронирани и вече не присъстват в заветния документ. Обезнаследено е дори и кучето на Лили, което се нарича Мартин Карбовски!

Гергана Борисова

За Гергана Борисова

Прочети още

Фази на Луната през 2022 г. и другите.

Кога е пълнолуние през април 2024? Пълнолуние в Скорпион. Какво да правим?

Фази на Луната през април 2024 г. и другите. Кога е пълнолуние този месец? Какво …

8 Мнения

  1. Боже Лили,каква майка можеш да бъдеш на тия години,чета и не вярвам на очите си? Не бъди жестока и коравосърдечна с останалите си роднини. След като си толкова богата попитай съвестта си дали е правилно това което правиш,дали не е добре да им помогнеш,навярно имат нужда? Много е трудно да се живее в тази жестока държава управлявана от съдисти.
    /Когато бяхме млади един хубав младеж те срещна в курорта “Свети Константин и Елена”. Беше сама и влезе в магазин за сувенири. Заговорих те и тогава ти казах че много се радвам че те виждам. Този хубав спомен винаги предизвиква усмивка на лицето ми и радост в душата ми. Хубаво е когато някой те обича,нали?/

  2. Глупава патка, остави семейството си да мре в бедтотия и им поиска дори дял от къщата им а сега завещава богатствата си на случайно дете.Наистина е много алчна и тъпа тая шматка.Поредната глупост с която иска да е в устата на хората.

  3. Ако е истина това тук написанато много хубаво
    Щом Лили е доволна и щастлива
    Но ако не е срамота за автора

  4. Мими Иванова

    Измишльотини за балами…

  5. Радка Денкова

    Майчинството е истинското в живота. Пожелавам й го да го изживее в цялата му красива пълнота. Бог да е с нея и детенцето.

  6. Rosita Valcheva

    porednata izmishliotina.

  7. богатствата са си нейни и нейно право е да ги завещае на когото си иска и да разполага както си пожелае

  8. daniela seabra

    mnogo se radvam che lili ivanova e stasliva s tazi vrazka. ima li niakakvo znachenie ,niakoi den pri kogo ste otide nasledstvoto i. ? te sa edno i sashto semeistvo i ako sa normalni xora ,shte si pomagat rdin na drug. chestitia i i ia pozdraviavam s novoto reshenie. tova e edna trudna i smela stapka

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *