иванка младенова лечение на алкохолизъм 01

Иванка Младенова, лечител: Лечение на алкохолизъм с молитва и билки за отказване от наркотици в София

Известният лечител Иванка Младенова се занимава с лечение от алкохолизъм, предлага билки против наркомании и знае сериозни действащи молитви за отказване от алкохол. Вижте и нейния телефон!

Известната в цяла София и в страната лечителка Иванка Младенова с голям успех предлага лечение на алкохолизъм. Това става със специални ритуали и кодиране, а също и с много добра, доказано действаща молитва за отказване от алкохол. По-долу даваме нейния телефон за помощ при алкохолизъм. Нейните клиенти постоянно оставят отлични мнения по-долу в коментарите и другаде по сайтовете. Някои от тях след нейното лечение са използвали многократно дрегери за алкохол, за да се убедят, че ефектът от работата ѝ е траен, а не е от ден до пладне.

Иванка Младенова се определя като ултрасензорен оператор. Оценена е от НИУМХ – това е официална наша институция на национално ниво, която се занимава с феномените в България и владеещите ултрасензорна мултимедиаторика.
Иванка не е гледачка, екстрасенс, баячка, маг, ходжа, билкарка или ясновидка. Макар че работи и с билки и знае какво да препоръча, не прави магии, не разваля вмешателства.

Тя насочва Божествената енергия към нуждаещия се от нея и му помага да я възприеме. Може би защото болните се затварят за Бог и не приемат помощ.

Тя е нещо като посредник между човека и неговите лични ангели – водачи и учители, Светлите сили и самия Бог. Нейната методика за лечение на алкохолизъм е уникална и единствена в България без лекарства и билки, без знанието на болния (по желание на близък). Но при нужда ще предложи и билки. “Лечението не е мое, на Бога е”, казва Младенова, убедена в това.

Сеансът започва с молитва към Бога и молба за помощ на назования от нея по име.

При какви състояния работи Иванка Младенова
разновидност на проблема Как подхожда към проблема
алкохолизъм прекъсване на зависимостта чрез молитва, възстановяване на волята и правото на свободна воля
наркомания измолване на изцеление чрез молитва към Бог, Богородица и Светлите сили
психически патологии укрепване на вярата, молитва за изцеление, придаване на сила, защото болестите настъпват при ослабени души
обсебване работа с помощта на личните духовни водачи и учители на пациента
анорексия, булимия работа с космическа енергия и молитви

Визираните методи на работа не се прилагат строго разделено, както ги описваме.

Иванка Младенова комбинира различните подходи, а има и свои, тайни, които не афишира. Тя казва, че така или иначе не всеки има достъп до тези техники, а само тези, на които Бог е дал дарбата.

Феноменът Иванка Младенова

Иванка Младенова открива способностите си при драматични обстоятелства преди петнадесетина години. Тя получава непоносима болка в главата и тръгва да обикаля светилата в тази област на медицината. По онова време жената работи в очнолазерна лаборатория на Медицинска академия в София.

Когато й провеждат образна диагностика, скенерът в Нервна клиника блокира. Правят й рентген, рентгеновата снимка има силен воал.

В крайна сметка диагнозата е безпощадна – микроаденом на хипофизата.

Звучеше като присъда, спомня си Ваня. В отчаянието си потърсих помощ от нетрадиционната медицина. Някой ме изпрати при баба Кунка от с. Славщина, Ловешко. Кажи на доктора, че той има тумор в главата, рече ми старата жена. На теб нищо ти няма. Но трябва да започнеш да се лекуваш!

Баба Кунка й казала да някаква билка.

Препоръчаната билка така и не намерих, но започнах да помагам на страдащите по мой си начин. Отнемах тяхната болка и моята също започна да утихва.

Д-р Минков е първият лекар, който повярвал в способностите на Иванка Младенова. Той й позволил да направи експеримент с негови болни. Случилото се я убеждава окончателно, че има дарба да лекува. Минава през курсове, практикува малко.  През 2004 и 2005 г. я обявяват за “златен феномен”.

Ivanka-Mladenova-02
Тя винаги отправя на първо място благодарност и после моли за помощ

Думите на благодарност са най-ценни за лечителката, която живее с болките, а после и с радостите на вече оздравелите. Нейни бивши пациенти я канят на сватби и кръщенета.

Израснах в семейство на алкохолик. Преживях много болка и страх. Може би затова съдбата ми е отредила да лекувам станалите зависими от алкохола. Невероятно е усещането да върнеш човека към нормалните човешки радости, споделя Ваня.

С какво е известна

Иванка е известна и търсена, макар че естеството на пациентите й не предполага да бъде препоръчвана и рекламирана. Тя работи със зависими, които не биха си признали проблемите пред хората и не биха я препоръчали. Феноменът не може да покаже свой пациент, както го правят други лечители, за да демонстрират уменията си.

Ето защо тя сама разказва за себе си – записва кратък клип, чието съдържание предаваме тук, а вие можете да чуете в Ютуб. Говори доста скромно, пък който трябва – ще намери пътя към лечението.

Самата Иванка се определя като духовен лечител. Обяснява, че помага единствено със средствата на молитвата. Основните й пациенти са хора, които страдат от алкохол и наркотици или са обсебени, както и с психическите отклонения, които отключват поради своите зависимости.

Това е единствен метод в България без билки, без лекарства, без знанието на пациента, възможен от разстояние. Защото за Бог разстояния няма.

Ivanka-Mladenova-01
Иванка Младенова

Не се страхувам от това, което Бог ми е дал. Доказвам го с помощта си към всеки, който я е потърсил. На кой повече, на кой  – по-малко. Това зависи от конкретната съдба.

Работното средство на Иванка е молитвата.

Ето какво се случва: пациентът чете молитвата в удобно за него време. В нея се обръща към духовния свят от името на Иванка Младенова и иска да му се помогне. Тогава започват различни усещания по тялото му. Енергията протича видимо и всичко това предизвиква вярата, че има невидим свят, че не сме сами и че има небесни лечители в помощ на човека, от Небесата.

Ето защо лечението може да бъде от дистанция. Не е задължително да бъде с лице към болния. Контактът, който прави, е с Висши сили. Те я направляват  как да лекува човека на болничната кушетка. Всъщност за космическите енергии няма прегради. Пациентът може да бъде в друга стая, в друг град и държава. Ваня работи еднакво с болен от САЩ и болен от Подуене.

Къде приема? Координати, телефон

В Здравен регистър Иванка е записана като феномен. Има приемна в офис сградата на ул. Лавеле №32 в столицата. Намира се в Центъра, съвсем близо до Съдебната палата.

За връзка с Иванка Младенова – 0898 73 36 98.

Ако търсите помощта на Иванка Младенова, запишете си телефона, той е ключов. Феноменът работи повече дистанционно чрез телефон, отколкото лично. Достатъчен е телефонен контакт, за да стартира сеансът.

При нужда първо позвънете, вместо да отивате на място.

Ivanka-Mladenova-03
Профилът й във фейсбук е активен – лечителката е в комуникация с пациенти и интересуващи се

Иванка Младенова намираме във Фейсбук. Ето това е нейният профил. Там тя публикува някои от молитвите, с които помага на болните.

Канал в Тубата

Най-много информация може да се извлече от канала на лечителката в Ютуб.  В него са качени 17 видеоклипа със средна продължителност от 2 до 32 минути. Първият е качен преди 7 години, а последният – преди 4 години. При някои е записано видео, при други е записан само звук, без картина.

Теми на видеозаписите са добродетелите, космическата закрила над нас, духовния свят. Има няколко записа, които ни запознават с лечителката и другото са послания – от Васил Левски, от Галактическия съвет. Има послание за произхода на българите, което е канализирано с помощта на медиум.

Нейната философия и интервюта

Вярата прави чудеса, защото в Небесния свят има невидими небесни лекари и тяхната Сила е велика. Трябва да се обърнем към Бог с вяра и да потърсим помощта му, да я приемем в себе си. В това вярва Иванка Младенова и така работи – с доброта, със силата на словото и със силата на молитвата.

Ваня гледа на себе си като на посредник. Не е лечител, тя не лекува. Тя само представя болния пред небесните лечители, а само Бог лекува. И обратното е вярно – с нейна помощ болният повярва и се отваря за небесното лечение. Просто внася душевен мир – а останалото се случва и без нейната намеса.

Ivanka-Mladenova-05
Смърт няма, просто нашите покойници са се срещнали с Бог преди нас, пише Ваня в социалните мрежи

А какви молитви използва Ваня?

Молитвата на Иванка

Молитвите са разнообразни. Използва различни текстове. Молитвите й не приличат на готови, приписани от някъде. Може би лично ги е написала под небесна диктовка. Със сигурност тя е канализирала лечебните кодове за активиране на връзката с Бога.

Ваня публикува много текстове на молитви в профила си във Фейсбук.

В молитвите лечителката най-напред благодари на Бог. Не молбата, искането, а благодарността са основната точка.

Осъзнавам, че ти ме водиш по пътя, който си избрал за мен, за да се уча да раздавам на околните обич и загриженост. Твоята ръка ме направлява и тя винаги е справедлива и нежна, обичаща.

В една от молитвите има клетва към Бог, с която болният се обрича да го обича, почита и следва до смъртта си.

Благодарствена молитва от Иванка Младенова

Благодаря ти Боже за хляба, който си ми дал.
Благодаря за здравето и хляба, който ми даваш.
Благодаря ти, Боже, че мен си ме избрал,
За да славя Твоето име, сила и любов!
Благодаря, Боже, за дарбата, която си ми дал,
За да знаят хората, че молитвата към Бог
Се чува и изцелява.
Благодаря, че ме научи да дам на слабия сила,
На боледуващия – здраве, на объркания – Светлина.
На неверника – вяра, Боже!
Благодаря ти, че жъна семената, които чрез теб
съм посяла в хората – вяра, надежда и любов!
Благодаря ти, Боже, за любовта,
която се вижда в очите на децата,
които казват:
Днес тате не е пиян
И няма да бие мен и мама.
Благодаря ти, че избра мен да давам Светлина,
На всеки, който я търси.
Затова за всичко ти благодаря и давам клетва
Пред теб и земните хора:
До последния за мен земен миг
Ще бъда вярна на Теб
и на Светлината, която огрява Земята.
Поклон и смирение.

А ето и една молитва специално за избавянето на алкохолици и наркозависими болни. 

Ivanka-Mladenova-04

Лечение на алкохолизъм и наркомания

Духовен лечител на алкохолици и наркомани от разстояние – това е визитната картичка на Иванка Младенова. Това са болните, с които работи приоритетно. Помага им и за други проблеми – например депресия или булимия, но ако те са възникнали поради обсебване и пристрастяване.

Господи, моля те, помогни ми да се пусна от това, от което искаш да ме освободиш.
Знам, че имаш замисъл за мен, обръща се тя към Бог и към Небесните лечители.

И продължава:

Не ми позволявай да се боря и прилепвам за това,
от което е необходимо да се откажа.
Не ми позволявай да желая това, което ме ликвидира.
Не ми позволявай да се обсебвам.

В молитвата се визират дрогите и алкохола като най-трудните за преодоляване зависимости. Освобождаването се случва с активната помощ от Бог и небесните лечители. Иванка Младенова призовава всички небесни сили, които са ангажирани с болния – неговите духовни пазители, неговите водачи и закрилници, висшите светли сили, които имат отношение към тази инкарнация.

Отделно тя измолва помощта на Божията майка. В едно интервю Ваня казва, че точно Божията майка е нейната водачка в трудното й поприще. На нея разчита и на нея се обляга.

Още методи за спиране на алкохола ТУК:

10+ от най-добрите методи за отказване от алкохола, включително и тайно лечение

Лечение на алкохолизъм с Демир бозан

Особеност на лечението от алкохолизъм е, че трябва да протече анонимно. Не само болните, но и семействата им търсят възможност за поправяне на спокойствие, без да бъдат безпокоени от коментарите, оценките и осъждането на околните. Така се раждат множество частни центрове за лечение на зависимости, в които специалисти помагат на болните да се справят със своето прилепване и да се върнат към нормалния живот.

Не е тайна, че близките на алкохолици се обръщат в последния момент към лечебни заведения – поради пари или поради сериозността на стъпката. Преди това винаги се търсят домашни начини за прекъсване на зависимостта. Особено ценно е средството да бъде безопасно и да може да се употребява дълго.

Сред малкото природни и безопасни методи срещу алкохолизъм се открояват билките Демир бозан. Те успяват да помогнат на т.нар. безнадеждни случаи. За това говори статистиката – около 80% от близките на зависими споделят, че са получили значимо, видимо, а някои и пълно излекуване.

Как лекува Демир бозан? Билковият микс има две функции, които се допълват. От една страна потиска влечението към пиене. Докато приема чая, болният по-малко мисли за спиртни питиета и в един момент започва да игнорира това си желание, което възниква на психическо ниво.

На психическо ниво протича и друг процес – оздравяване на възприятията, мисленето и начина на чувстване на нещата. Изчезват страховите неврози, постоянната тревожност, нездравословната изнервеност, които са сред провокаторите за чашката.

Докато тече излекуването на психическата сфера, се случва много мащабно оздравяване на физическо ниво. Билковият микс Демир бозан е силен детоксикатор. Той пречиства всякакви органи и тъкани в тялото, вкл. черният дроб, който е най-засегнат при алкохолиците. Подкрепя неговата работи и го изпълва с енергия.

Отделно се пречиства кръвта и се облекчават бъбреците. Множество пациенти коментират отличният ефект на Демир бозан и се радват на отличната му цена. Лечението с билките излиза само по 15 лв на месец.

Вижте непременно и ТОВА: Как да спрем алкохола с билки против абстиненция и др.

Първоначално публикувано на:26.05.2022 @ 9:57

За admin

Прочети още

Spane San 01

Как да спим по-добре през нощта. Правило №6: Носете компютърни очила!

Добрият сън през нощта е от съществено значение за нашето здраве и професионален успех. Съществуват …

3 Мнения

  1. Добромир

    Моят дядо се лекува от подагра с Демир бозан и забелязахме, че напълно остави пиенето. Той си пиеше по малко вечер, но трябваше съвсем да спре заради подаграта, само Демир бозан му помогна и спря.

  2. Мирослава

    Следвам Иванка Младенова във фейса и всеки ден получавам вдъхновение за Бог и неговите безгранични способности. Нямам общо с алкохола, но светлината на Ваня ме успокоява.

  3. Лечение на алкохолизъм е най-ужасното и невъзможно нещо! ММ опитва вече 2-3 години, няма голям напредък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *