Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Baba Vanga

Как умира Баба Ванга и се пренася в Отвъдното?

За смъртта на Баба Ванга има няколко версии

Годината е 1994-та, когато лекарите откриват в тялото на пророчицата първите симптоми за рак на гърдата. Преди медиците да си кажат думата, точно малко преди това се вдига грандиозен скандал за храма на Баба Ванга, защото църквата не го признава. Ето защо някои смятат, че поради тази причина тя се разболява.

Докторите настояват тя да бъде приета за лечение в болница, но тя отказва, докато не се стигне до фаталната 1996 г., когато е откарана по спешност в Правителствена болница в София на 3 август, разкрива Първолета Петкова в книгата си за петричката гадателка “Шифърът Ванга”.

В последните си дни Баба Ванга е отслабнала и изнемощяла, но въпреки това не желаела да стои в болницата, а да бъде оставена да намери смъртта си у дома в Рупите.

За съжаление това нейно последно желание не се осъществява. В последните й мигове Баба Ванга споделя на сестра си Любка, че вижда край себе си покойници – баща си, майка си, съпруга си…, след което последва задушаване и така на 11 август 1996 г. петричката пророчица напуска този свят и се пренася в Отвъдното.

Баба Ванга в спор с църквата за своя храм

В интервюто с племенницата на Баба Ванга Красимира Стоянова намеква, че може би “външни фактори” са причината за по-скорошната смърт на леля й, пише в книгата си Първолета Петкова.

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Ето каква е любовницата Скорпион в леглото!

Скорпион. Жена и любовница в леглото. Дете Скорпион, как да го опознаем

Жената Скорпион: Каква любовница е в леглото? Особености на детето Скорпион. Ще разгледаме тези два …

7 Мнения

  1. Baba Vanga pravi mn qk cold reading: “purvi klas li e?” “Ne, 5-ti” “1-vi po staromu” – LOL. “Naskoro li?” “Ne predi edna godina,” “Nachi naskoro,” ……….. “Koi e Vasil” “bratovched mi”. Sto procenta ima i Stefan, i Georgi… vseki moje tui da gadae ama aide kat ima neshto da vqrvat horata

  2. Орлин Лазаров Може би знаете какво е ДЪЛБОК ПОКЛОН…но на латиница за съжаление Ъ няма! Затова апелирам да се пише на кирилица , че действително забравихме правописа си!

  3. “1994-та, когато лекарите откриват в тялото на пророчицата първите симптоми за рак на гърдата.”
    Аз съм мъж и знам, че когато една жена вече няма цикъл, вероятността да има рак на гърдата е НУЛА .
    Може и да греша, поправете ме.

  4. Stefan Atanasov

    ЕЕЕИИ

  5. Орлин Лазаров

    какво ли значи думата DALBOK…? мяза на ДАЛ БОГ, но Бог е БоГ, а не боК…
    ако е така, тогава защо го употребявате тук, в каква връзка???
    нямате вид на учила в последните 23 години избълвали стотици хиляди неграмотници, …

  6. Теменужка Павлова

    Дълбок поклон пред тази СВЕТИЦА ЛЕЛЯ ВАНГА!

  7. Aleksandra Bojkilova

    DALBOK POKLON PRED PAMETTA I,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *