Ясновидката Маг Джиляна, гадател

И Паулу Коелю преоткри чистата енергия на Ел Камино

Свещените пътеки Камино са заредени с тайнствена енергия и обвити в ореола на легендите

И Паулу Коелю преоткри чистата енергия на Ел Камино
И Паулу Коелю преоткри чистата енергия на Ел Камино

Според признанието на поклонниците сами по себе си мирните иди-лични пейзажи и новите усещания, които дарява този път, действат освежаващо на разума и душата, затова Камино е толкова популярен, научаваме от вестник “Феномен”.

Емблема на светията е изображение на раковина. Раковините били отличителен знак на пилигримите, които поемали по Пътя на свети Яков: те им служели да пият вода от ручеите. По-късно започнали да ги пришиват по дрехите. Вторият неизменен символ-девиз на поклонниците гласи „Приемай с благодарност всички трудности, които срещаш по пътя. независимо какви са те…”.

Всеки има свои мотиви да извърши поклонението: едни са водени по религиозни причини, други търсят себе си и своето място в света, трети се молят за свои близки и за тяхното изцеление, четвърти търсят приключения, пети се надяват да свалят излишни килограми. За някои поклонението е просто нов вид пътешествие, защото могат да разгледат друга страна, да узнаят повече за традициите й, да се запознаят с нови хора и да си отпочинат от градската суета…

За Serafima

Прочети още

може ли човек да бъде смел поради страх лечение

Какво се пие при уплаха и как се лекува страх (бабини рецепти)

Страхът ни съпътства от раждането до смъртта и влияе на всички наши действия и постъпки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *