Антарктида
Група археолози от американския научноизследователски и образователен институт "Смитсониън" изненадващо откри три необикновени черепа в региона Ла Паил, Антарктида

Изумителна находка в Антарктида пренаписва човешката история?

Група археолози от американския научноизследователски и образователен институт “Смитсониън” изненадващо откри три необикновени черепа в региона Ла Паил, Антарктида

Откритието е направено от Деймиън Уотсън и неговия екип, натъкнали се на общо три издължени черепа, които са и първите човешки останки, откривани в Антарктида досега.

Уотсън споделя, че направеното откритие е наистина изключително, тъй като е много вероятно да доведе до преразглеждане на общоприетите възгледи за историята на човечеството.

Подобни издължени черепи са откривани досега в Египет и Перу, което може би е доказателство за контакт между цивилизациите в Южна Америка, Африка и Антарктида в дълбоката древност.

Антарктида
Група археолози от американския научноизследователски и образователен институт “Смитсониън” изненадващо откри три необикновени черепа в региона Ла Паил, Антарктида

Предполага се, че наблюдаваната деформация е умишлена и най-вероятно е била разпространена практика сред представителите на елита, който е я прилагал, за да се отличава физически от по-нисшите слоеве на обществото.

Не липсват обаче и други интерпретации, според които необикновените черепи, подобни на тези, открити в Антарктида, са доказателство за намесата на извънземни същества в човешката еволюция. В потвърждение на това те изтъкват факта, че черепите притежават някои характеристики, които ги отличават от нормалните човешки черепи. Каквато и да е истината обаче, предстои науката да отговори на много важни въпроси, свързани с древната история на човечеството, които за момента остават без отговор.

За Константин Серафимов

Името ми е Константин Серафимов и съм част от екипа на Chudesa.net и Lekar.bg. Интригуват ме чудесата, които се случват в този невероятен свят, а здравната тематика ми е слабост.

Прочети още

Страхотни казина от калибъра на Spin City и други международни платформи привличат нови потребители всяка секунда.

Стратегии за привличане и задържане на играчи в хазартната индустрията

Страхотни казина от калибъра на Spin City и други международни платформи привличат нови потребители всяка …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *