Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Заснеха странни светлини над Урал
Заснеха странни светлини над Урал

Планината Урал привлича хиляди търсачи на НЛО

Едно от необяснимите явления са заснетите странни светлини над Урал, други са кръгове открити от учени подобни на такива в други места по света

При пътуване с автомобил са заснети странни светлини над Урал на 14.11.2014 г. към 18:39 часа. Други необясними неща са кръговете в една ливада, които са видими само от птичи поглед, а наблизо до тях археолози са намерили останки и от древен град, където са добивали и обработвали метал. Те предполагат, че може да е столица на древна цивилизация.

Относно светлините над Урал, за които може да четете – ТУК, няма никаква официална информация за човешка проява. Подобни светлини е имало над щата Охайо в САЩ през декември 2012 г., но не през нощта, а при зазоряване.

Заснеха странни светлини над Урал
Заснеха странни светлини над Урал

През същата година пак там са заснети движещи се светлини по небето вечерно време през месец януари. На различни места по света се наблюдават свръхестествени прояви, които зачестяват през последните години.

Планината Урал привлича ловци и търсачи на НЛО. Всяка година хиляди търсачи на извънземни тръгват из планината. Руски репортер на телевизия на NTV News разследва последните наблюдения на НЛО в Урал и се върна с видео кадри на НЛО с формата на поничка, след като селяните се оплакали от многобройни наблюдения.

Заснетите от птичи поглед кръгове в Урал
Заснетите от птичи поглед кръгове в Урал

Това е всичко, което се казва в неговия репортаж, което не е много ясно. Освен това, обаче се казва, че в Урал ходят в търсене на свръхестествени явления много учени, физици, астролози и студенти, също и такива, които са любители на природата и приключенията. Вечер при запалените огньове около туристическите домове се събират търсачите на паранормални явления и туристи и според съществуващото поверие, някои хвърлят дрехите си в огъня като магически ритуал да се освободят от страховете си.

В Урал често се наблюдават светлини  в небето се казва в репортажа на руската телевизия NTV News.

Всички тези свръхестествени прояви потвърждават писаното в Библията за нашето време, че ще има подобни свръхестествени прояви, които са най-точно казано на съвременен език с извънземен произход. Някога в далечното минало те са били изгонени от своя свят по причина на война в космоса и по-точно поради бунт срещу Бог. По този въпрос пише на няколко места в Библията. За почти всички свръхестествени явления на земята може да се каже, че са с такъв произход и даже свръхестествените способности на отделни хора, като този случай описан – ТУК и не само това, но и контактите с духовете на умрелите, която е една много популярна измама, магиите на различни жреци, ходжи и т. н. Зад всички тези прояви стои съдбоносната борба за всеки един човек в невидимия свят между доброто и злото.

Вярата в Бога е основното средство за избавление. Вярването в задгробен живот и възможностите за контакти с умрелите е една стара сатанинска измама, която стана модерна отдавна и се разпространява и в наше време. Истината за живот в другия свят е по-различна според това, което Бог ни разкрива и тя е, че той започва след Второто пришествие, за тези, които са се подготвили в този живот чрез вяра, другото е измама от лукавия.

Повече подробности в клиповете.

Цитати от Библията
Цитати от Библията

За Иван Василев

Прочети още

Ето каква е любовницата Скорпион в леглото!

Скорпион. Жена и любовница в леглото. Дете Скорпион, как да го опознаем

Жената Скорпион: Каква любовница е в леглото? Особености на детето Скорпион. Ще разгледаме тези два …

2 Мнения

  1. Емилия Илиева

    След като втори живот ще има само за някои души и то чак след Второто пришествие,което хората очакват хиляди години и никой не знае кога ще се състои,питам какво се случва с милиардите починали, къде са техните души? Ами с тези,живели преди Христос да се появи на земята и да започне да проповядва? И защо той говори за ,,моя народ”,къде остават другите? Остават и съмненията, че от Библията са отстранени много текстове,които не пасват на доктрината, други са може би изменени или неправилно тълкувани.

    • Умрелите според Библията спят в пръстта, а душите им не съществуват в друга форма, така е писано, за това дето казва “моя народ” се разбира не само евреите, но и всички, които вярват в него. Тези, които не са имали достъп до хриситиянството и вярата, ще бъдат определени за спасения според това дали са слушали гласа на съвестта си, защото чрез нея им говори Бог според писаното в Посланието към Римляните 2 глава 15 стих. Затова ще има и такива за спасение. За възкресението пише в Евангелие от Йоан 5 глава от 24 до 29 стих, Първо посалние към Коринтяните 15 глава 50 до 55 стих и на други места.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *