Ясновидката Маг Джиляна, гадател

жена телец съвместимост мъж
Каква съвместимост има жена телец с мъже от различните зодии

Съвместимост на Жената Телец с останалите зодии

Решителността, стабилността и волята на всяка жена Телец привличат хората, но тя е прекалено консервативна и е домошарка.

Жена Телец + Мъж Овен

Астрологически, връзката им не е идеална. Те много ще си мърморят и ще се карат. Той не приема живота насериозно, а тя е твърде практична. Тя иска малко усамотение, което го отегчава. Страстта му я привлича, но тя се дразни от егото и дързостта му.

Жена Телец + Мъж Телец

Тези двамата са доста добра комбинация – склонни са да се обвързват и са много отдадени. Обаче инатът може да им създаде проблеми. Хармонията си могат да поддържат, ако се поставят по-често на мястото на другия. Те са много лоялни и стабилни, но връзката им може да стане монотонна.

Жена Телец + Мъж Близнаци

Връзката им няма да бъде перфектна. Неговата хиперактивност, нетърпение и грубост няма да се харесат на Телеца. Ревността й ще подлудее при неговите невинни флиртчета. Той пък ще я намери за предсказуема. Отношенията им не са романтични. След първата им среща имат малки шансове за успех, освен ако и двамата не се нагодят взаимно.

Жена Телец + Мъж Рак

Любовта на двамата предстои да бъде трайна. Нейната нежност и състрадание ще обгрижват Рака, който оценява топлината и комфорта в отношенията им. Винаги заедно, те просто предпочитат да са с близки и един с друг. Отлична съвместимост!

Жена Телец + Мъж Лъв

Имат добри наченки за дълготрайност, ако са готови на компромиси и са достатъчно гъвкави. Тя ще подбива егото му, а той трябва да уважава мнението й. Тя трябва да контролира гнева си, че Лъвът все е център на внимание. Но тя ще му дава лоялност, отдаденост, страст и романтика. Няма да са зле, ако взаимно се коригират.

Жена Телец + Мъж Дева

Те търсят обвързване и сигурност, това ги привлича един към друг. Тя ще го накара да види собствената си страст, която винаги сдържа. Той ще оценява нейната организираност. Двамата ще имат много общо, но и ще се допълват.

Жена Телец + Мъж Везни

В началото небето ще е безоблачно, но за кратко. Те са романтични и страстни. Но Везните не иска да се обвързва бързо и това прави Телеца несигурна. Тя трябва да е търпелива и убедителна, ако го иска. Той харесва, че тя е решителна. Двамата трябва да са готови на компромиси.

Жена Телец + Мъж Скорпион

Тя трябва често да се склонява пред исканията му, защото упоритостта им не води до никъде. Неговият навик да пази някои неща и чувства за себе си ще я направи подозрителна, но той няма да отстъпи. За доброто на връзката и двамата трябва да се научат на уважение.

Жена Телец + Мъж Стрелец

Авантюризмът на Стрелеца привлича жената Телец. Както се казва, противоположностите се привличат. Флиртуващата му природа и нейната нужда за сигурност обаче се сблъскват. Той иска все да излиза, а тя – да си седи у дома. Добра двойка за кратко, те нямат голям шанс за успех при дълга връзка.

Жена Телец + Мъж Козирог

Те са сродни души. Споделят повечето от личностните си черти. Любовта, доверието и лоялността й го успокояват. Тя знае как да го разсмее, а той я кара да се чувства най-важната в живота му. Тя никога няма да е самотна с него и ще се осланя на раменете му.

Жена Телец + Мъж Водолей

Тя има своите си идеи за живота и няма да ги промени за никого. Водолеят предпочита да се придържа към своите философии и навици. Но те си имат позитивни страни. Той намира веселото в сериозното и й го показва. Той я вълнува, интересува и я кара да се смее. Тя, от друга страна, носи стабилност на дивата му природа. Докато не са прекалено упорити и отстъпват, имат шансове заедно.

Жена Телец + Мъж Риби

Мечтателният Риби ще се допълва от земния Телец. Нейното отдаване ще премахне несигурността му. Той също ще преобърне живота й, карайки я да мечтае. Тя самата пък ще осъществява мечтите. Той ще я привлича със своя интелект. Щом изгладят разликите, ще бъдат перфектна двойка.

За admin

Прочети още

Ето каква е любовницата Скорпион в леглото!

Скорпион. Жена и любовница в леглото. Дете Скорпион, как да го опознаем

Жената Скорпион: Каква любовница е в леглото? Особености на детето Скорпион. Ще разгледаме тези два …

Едно мнение

  1. Tinka Tasheva

    tejef az mnoho obijam te xopa mi I tova mnoho obijam te mom4o iskam gejita tpi.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *