3 Eye
ЕТО доказателство за "третото око"

Ето го доказателството за съществуването на „третото око”, изтръгнато от БОГОВЕТЕ!

Изначално живите твари притежавали „трето око“, но боговете се разгневили и го изтръгнали, разказват предания

В  древните легенди се разказва за особеното възприятие на „третото око“. В началото всички живи същества го притежавали, разказват древните предания, но когато възгорделите се люде поискали да станат равни на Боговете, те им го отнели. И за да не дръзне друга твар да се въззправи срещу тях, боговете изтръгнали „третото око на всички.

Фантастичните способности на третото око изглежда имат съвсем реална основа.

ЕТО доказателство за “третото око”

Доказателство за това се намира в строежа на черепа на всички бозайници, като и на някои влечуги – неслучайно древните са издигали храмове на Мъдрата Змия. Студенокръвните притежават трето око“, затворено с полупрозрачна ципа. „Третото око“ има феноменални свойства, разкриха учените. То „вижда“ в инфрачервения диапазон, микровълните, дори усеща магнитното поле. Това обяснява способността на рептилиите да предусещат „пулса на Земята“ – инфразвуците, предшестващи земетресения и катаклизми.

Гръбначните животни, към които спада и човекът, имат малък отвор в черепната кутия, свързан с епифизата, разположена в самия център на мозъка. За нея се знае не много, но има основателни съмнения, че именно тя е мистичното „трето око“ на човека. През 80-те години немски и английски учени подкрепиха хипотезата, че с епифизата са свързани екстрасензорните възприятия. Може би тя възприема и излъчва, като антена, енергия от друг характер и съхранява информацията на подсъзнателно ниво, като „шесто чувство“. За интуицията никой на спори – тя съществува, като дарба за проникване в бъдещето. Все повече са реалните свидетелства за паранормалните способности на много хора и това е другото най-сериозното доказателство за съществуването на „третото око“ на човека.

бyтoн зa cпoдeлянe

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Badete Kato Decata 1

Христос: Бъдете като децата, или Пресътворяване на света в ежедневието

Да насърчаваме ли детето, което се опитва да хване Луната в ръка, или да му …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *