децата с черните очи

Децата с черните очи – не отваряйте дома си за тях!

Децата с черните очи открай време будят страх, някои хора не оцеляват след среща с тях

Децата с черните очи са сред най-популярните градски легенди на съвремието. Много хора твърдят, че са срещали мистериозните деца и всеки път това се е случвало по един и същи начин. На вратата на жилището се звъни и пред човека вътре се изправя малко дете, което твърди, че има нужда от помощ. Обикновено децата с черните очи искат чаша вода или да използват тоалетната или телефона.

Децата с черните очи са много опасни
Децата с черните очи са много опасни

Очите на тези деца обаче са нечовешки – огромни, черни, без зеници, ретини или склери. Потърпевшите от срещата с тях са категорични, че който ги е допуснал в дома си, не е оцелял. Според специалистите по паранормални явления, децата с черните очи действително не са човешки същества, а създания на злото. Които търсят “приемник”. И които са в състояние да подчинят човек на волята си, ако го погледнат право в очите.

За срещата си с такова създание разказва 47-годишна жена, жителка на руската столица Москва. Елисавета Симеоновна споделя, че преди няколко години на врата на офиса се позвънило и когато отворила, пред нея стояло дете с черни очи на колело.

То попитало дали може да влезе за малко. Какво се е случило след това, Симеоновна не помни. Твърди единствено, че като в сън е хлопнала вратата пред лицето му. След което била открита от съпруга си няколко часа по-късно в неадекватно състояние.

За Лиза Стоилова

Прочети още

радиестезия, гадаене с махало и багети,

Радиестезия и работа с махало и багети. Радиестезисти в България. Уроци

Уроци по радиестезия, работа с махало и с багети. Кои са добрите радиестезисти в България? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *