Господ наказал първия мъж на Бинка Пеева

Някои жени определено бъркат брака с шопинг – терапията. Второто носи много повече наслада, когато е планувано правилно. А бракът? Неговите дивиденти са актуални тогава, когато не е сътворен на база „чуждо нещастие“ и е станал факт благодарение на голямата любов между двама души

Господ наказал първия мъж на Бинка Пеева
Господ наказал първия мъж на Бинка Пеева

Разбира се, много е трудно да се постигне тази хармония, но нищо не пречи да се бракосъчетаеш, и едва след това да положиш усилия за неговото опазване. Малцина са успелите…

 

Бинка Пеева определено не случи на съпрузи. Бившата на Соломон Паси е била склонна да сложи край на живота си, след като той я заряза заради по-младата и атрактивна Гергана. Но така или иначе, времето си минава, животът си върви – Бинка вече му е простила. От своя страна Гергана Грънчарова му роди дете и в момента е бременна с второ.

Журналистката не може да се нахвали, че Соломон помага за отглеждането на общия им син Исак. Преди време тя е имала сериозни финансови затруднения, но въпреки факта, че не са заедно, Паси й е помогнал със значителна сума, която донякъде е успяла да я спаси от финансовия колапс, в който била изпаднала. Това помогнало на Бинка да се отърве от негативните чувства и депресията, които я разпъвали отвътре, след краха на брака й с бившия външен министър.

“Минаваше ми мисъл за самоубийство, но беше мимолетна. Не съм суициден тип, аз съм жизнен човек. А и как бих могла да причиня нещо такова страшно на децата си!”, задава си риторични въпроси тя.

Въпреки това Пеева не може да преглътне егоизма на първия си съпруг. Двамата се разделиха, тъй като поетесата доста дълго време му изневеряваше с атлантика. От него тя има син и дъщеря. “Вярвам във възмездието. Бащата на двете ми деца почина от рак. Бог да го прости, аз не мога. Той ги съдеше за пари и умря, без да им остави нищо. Дори жилището на родителите си – баба и дядо на децата, прехвърли на чужд човек”, разказва пред Блиц Пеева.

За Serafima

Прочети още

топ страшни филми

Топ 20+ Мега страшни филми (филми на ужасите). Класация на най-добрите и брутални ужаси

Топ 20+ от нашата постоянно допълвана хорър-колекция най-страшните филми: Кои филми на ужасите са най-добри …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *