Mata Kilikchieva 27
Мата Киликчиева била излекувана от Духа в съня си

Гадателката Мата Киликчиева: Политици ще изчезват, ама няма да са живи и здрави като Петко Сертов

Старозагорската врачка Мата Киликчиева започнала да вижда, след като духът на благ мъж я излекувал от тумор в мозъка

„Преди повече от 30 години бях с диагноза тумор в мозъка и нямаше как да го отстранят, за да оживея” – разказва пред „България днес” Мата Киликчиева. „Просто ме изписаха от болницата, за да си отида от този свят на спокойствие вкъщи. Бях с две малки дечица и знаех, че ще умра. Щом се прибрах от болницата, реших, че ще се помоля на Бог, ей така – душата ми да си отиде чиста” – спомня си гадателката.
„Тогава ми се случи чудо. Докато съм се молила, съм заспала и насън видях млад и благ мъж, който положи ръка над главата ми, каза, че ме обича и като се събудя, ще бъда здрава. Повтори го три пъти. В стаята тогава са влезли мои роднини и приятели. Помислили, че съм си отишла и ме закарали в болницата в Стара Загора. Почнали да ме изследват. Черно на мяло след направените отново рентгенови снимки нищо не се виждало в главата ми – нямало и помен от тумора. Оттогава започнах да си говоря с Духа, който ме изцери, а понякога дори го виждам в сънищата си. Понякога той ме събужда и почвам да си записвам разни неща в една тетрадка” – споделя в интервю за изданието Мата Киликчиева.

Мата Киликчиева била излекувана от Духа в съня си
Мата Киликчиева била излекувана от Духа в съня си

На въпрос: „Какво виждате за нашата страна?”, гадателката отвръща: „Първо, искам да кажа, че освен този Петко Сертов, който изчезна и си е жив и здрав човекът, политици ще изчезват, ама няма да са живи и здрави. Толкова за това. Всеки да си вади изводите защо го казвам. И друго – постоянно умират дечица и все на празници. Казвам ви – това няма да спре, докато не почнем да изучаваме православната вяра в училище. Ето имам едно съседче, което е живяло в Гърция и сега е тук с родителите си. Почна да ходи в нашето училище и онзи ден ми вика: „Бабо Мата, аз съм свикнала сутрин да се моля, а тук ми се подиграват, като го правя. Затова излизам и в голямото междучасие го правя”. Нарежда детето и плаче. Ето затова сме на този хал, безверен народ сме, а само Господ ще ни спаси. Напълнихме гробищата с ковчези на млади хора, защото не живеем праведно и само парите ни интересуват” – категорична е гадателката Мата Киликчиева.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

Прераждаме ли се в същото семейство?

Прераждане в същото семейство? Твърде вероятно! Починало дете

Прераждаме ли се в същото семейство? Твърде вероятно е починало дете да се върне в …

2 Мнения

  1. molia dayte adres i telefon na Mata Kilik4ieva

  2. Zlatka Todorova

    kak dase svarja s vas

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *