Ясновидката Маг Джиляна, гадател

бенки значение, гадаене - 02

Виж си бенката, за да знаеш какво те чака

Гадаене и значение: Бенките и пъпките носят важна информация, убедени са френски учени, цитирани от сп. Уомън.

Според тях всяко изменение на кожата в зависимост от това, къде е разположено, предрича събитие или издава тайна. И докато бенките са сигурен знак, че нещо ще се случи, пъпките издават събития от временен характер.

Никога не махайте бенка, защото, колкото и да се опитвате да избягате от съдбата си, знакът, който я е предрекъл, ще се окаже верен. Квадратът от бенки означава

кръст, който ще носите цял живот

Ако те оформят триъгълник, кръг или овал – чака ви слава и богатство. Бенката в дясната част на челото предвещава политическа кариера, а в лявата – егоизъм и липса на приятели. Пъпка на челото издава човек, който все се опитва да си придаде важност.

Красива точица на скулите или бузите може да означава контактност и много приятели, ако е отдясно, и пълна липса на комуникация -ако е отляво. Над дясното око – вие сте творческа личност, а над лявото – все се опитвате

да се захващате с работа не по силите.

Ако в лявата част на лицето ви, близо до устните, има бенка, чака ви лесно постигнато благополучие. Когато е вдясно от устата, ще имате доста пари, но ще ги спечелите трудно.

Бенките в областта на шията издават информация за силата на волята и имотното състояние. Бенка отдясно – вие сте творческаличност, с желание и умение да печелите добри пари и с желязна воля. Отляво – обичате да си похапвате, дори прекалявате в това отношение. Трудно комуникирате с хора и често изневерявате на половинката си – просто това е по-силно от вас.

Бенката на левия лакът издава талант за общуване и хъс за постигане на целите си. На десния –

притежателят й е досадна личност

която постоянно се натрапва на околните.

Ако пък са в зоната на гърдите, засягат въпроси, свързани със семейството. В средата на гърдите – това е знак, който ви предпазва от нещастия, но в същото време издава непостоянния ви характер.

бенки значение, гадаене - 01
Отвори в нов прозорец за по-добро виждане на детайлите.

Отляво на гърдите -щастливи сте в дома си, който означава много за вас. Това е и знак за прекалено мек характер, за неумение да отстоявате собствените си интереси.

В дясната част – семейството не е на първо място в топлистата ви. Вие сте социално независими, обичате да взимате инициативата във всичко.

Ако мъж има бенка в областта на зърната на гърдите, това издава неговата склонност към изневери. Много бенки на гърба – притежателят им обича да помага на хората, способен е предано да обича и да е мъдър учител. Мъже, които имат бенки в лявата част на гърба си, са идеалните любовници.

Пъпки по гърба – този човек иска да бъде забелязван, мечтае да е красив, но не среща искри на възхищение в погледа на околните.

Бенка около пъпчето – всичките ви желания ще се реализират, защото сте закриляни от висша сила.

В долната част на корема и надолу предразположени сте към честа смяна на партньорите. Освен това обожавате да ходите по ръба на острието – само така животът има смисъл за вас. Способни сте на умела манипулация, която кара хората да правят това, което поискате от тях.

Голяма бенка на дясното стъпало на мъжа сочи, че сега трябва за плаща за грешки, извършени в предишен живот.

Бенки на глезените издават мощна интуиция, творчески талант м възможност за прозрения от бъдещето.

Вижте и ТОВА:

Бенки: значение, премахване, кога са опасни

За admin

Прочети още

Безплатно гледане на карти за любов

Гледане на карти за любов. Гадаене с обикновени карти, Ангелски карти и таро за отношения

Безплатно гледане на карти за любов е това, което сами си направите. Лесни начини за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *