Ясновидка спаси дете от левкемия

Ясновидката Величка Георгиева: Болестите пазят душата, лекуват се с билки, вяра, любов и заклета вода

Момиче, страдащо от левкемия, се спаси от нелечимата болест със заклета вода. Чудодейният елексир, който го измъкнал от ноктите на смъртта, бил направен от бургаската ясновидка Величка Георгиева по рецепта на учителя Петър Дънов.

На Еньовден екипът на Burgaspus.com се срещна с феномена, за да потърси отговор на въпросите за магическата сила на билките и за тревожните прогнози на мистиците за катаклизмите и прехода към нови измерения.

Докато на този магически празник се ровихме в тайните на Астралния свят, Вили ни разказа как е избавила от ноктите на смъртта едно 12-годишното момиче.

Ясновидката Вили

Ясновидката Вили

Детето се лекувало в София от левкемия при най-добрите медици, но те били безсилни пред болестта. Не помагали нито кръвопреливанията, нито лекарствата им и накрая те предупредили отчаяните родители, че изходът ще е фатален. Само три дни живот давали на болната лекарите от Медицинска академия. Тогава майка й потърсила утеха при ясновидката.

“Казах й да не се притеснява и предложих да даде на дъщеря си заклета вода. Тя не вярваше, че това може да помогне. Беше толкова притеснена, че не ме слушаше. Прие елексира като обикновена вода, но обеща да ми се обади, за да ми каже, ако има ефект”, разказва жената, която от 34 години е като пътеводител за обърканите души.

Лекарството й наистина подействало и на четвъртия ден момичето се почувствало добре, а щастливите родители веднага набрали номера на ясновидката. “Лельо Вили, благодаря! Ти я спаси”, били първите думи на развълнуваната майка. Няколко дни по-късно дъщеря й била изписана от болницата. Как детският организъм се е преборил с болестта, за лекарите остава загадка, но не и за Величка Георгиева. Според нея няма нелечими болести.

За да имат сила молитвите ви, трябва да се отучите да лъжете.

Никога не хвърляйте думите си на вятъра. Казали сте, обещали сте – направете го, съветва Вили. Заклетата вода, която тя подготвя по рецептите на Дънов, може да отстрани и най-черната магия, премахва уроки, развързва късмета, събира разделени съпрузи и носи успех в бизнеса. Елексирът срещу болестите и нечистите сили се получава след като течността се обае със заклинания, които е научила от последователите на Учителя от Рила.

Безрезервната си вяра в неговите способности Георгиева е наследила от леля си Петранка, която е била най-популярният в Бургас от епохата на социализма феномен. Тя е гледала на икони и е била приятелка с Ванга. “Пророчицата от Петрич се срещаше често с учениците на Дънов. Леля ми също беше негова ученичка и двете бяха като сестри”, споделя Вили. Всички, които посягат към чуждото щастие, тя съветва да се покаят, защото лошото се връща като бумеранг към тях самите.

Целта на някои люде е да причинят коварна болест или смърт другиму, без да се замислят за Божието възмездие, споделя ясновидката. Човекът умира не от болестта, а от вклинената отрицателна енергия, която унищожава като стихия психическата устойчивост, доверява от опит тя.

Земата ни е дарила с голяма целебна мощ. В аптеката на природата са всички сили, които могат да помогнат на човек да оздравее, но съвремениците ни късат връзките си с нея. А билките, които ни са дадени от Бог, вършат чудеса, когато са използвани от феномени като Вили. Специално за Burgasplus.com феноменът дава и рецепта против лош късмет и злополуки.

Тя действа бързо и помага, когато се изпълнява с вяра.

За да ви върви в живота, направете следният ритуал:

В 0,250 гр. вряла вода сложете 0,50 гр. от билката черен оман, хубаво го рабъркайте и го оставете да изстине. След това го изсипете в дървено хаванче или глинено гърненце. Около него сложете 4 свещи на кръст – червена, зелена, жълта и синя. Запалете ги и докато горят, се концентрирайте върху пламъка. Със свои думи казвайте на ум от какво трябва да се освободите и какво желаете да дойде при вас. Нека свещите да изгорят почти докрай. Съберете восъка и го сипете в течността. Сварете отново всичко, за да се смесят четирите цвята от остатъците на свещите.

Когато течността стане хомогенна, я оставете да изстине. Отправете своята гореща молитва към Апостол Павел да прекрати лошия ви късмет и да махне неуспехите от вас, за да остане само успехът, късметът и здравето. След това разрежете сместа с нож с дървена дръжка и я изхвърлете далеч от вашия дом на кръстопът на четирите страни или в течаща вода. Приберете се, изкъпете се и облечете чисти дрехи. Научете се да мислите позитивно и сполуката ще е винаги с вас, съветва Величка Георгиева.

Колода от 52 карти и утайка от кафе са помощните средства, чрез които информацията достига до нея.

Често обаче я получава във вид на видение или след контакт със същества от по-ефирна материя. Домът й е отворен за всеки, който търси спасение. Висш разум й показва бъдещето, открива изгубени хора и вещи, дава й лек за болести, пред които традиционната медицина понякога е безсилна.

Информационният канал се отваря за първи път пред нея след среща с Ванга и тайните се разкриват като картина от миналото, настоящето и бъдещето на човека, потърсил я за помощ. Световноизвестната ясновидка дори изпращала при Вили влиятелни другари. Един от тях бил самият Тодор Живков.

През 2012-та няма да настъпи краят на света, отсече ясновидката.

Личният ни свят ще се оттърси от остарели енергийни модели и ще се усвоят нови, което ще се случи чрез лични и природни катаклизми. До края на годината ще преживеем много природни бедстия. Така ще се изчисти света от старите енергии. Катаклизмите обаче няма да бъдат пагубни за човечеството, уверява Величка Георгиева.

Годината, според нея, е благоприятна за развитие на приятелски, деликатни и интелектуални връзки. Хората ще станат по-спокойни и щастливи, по-състрадателни, щедри и милостиви. Те най-после ще проумеят, че духовността е по-важна от материалните неща.

Енергийното положение на природата ще се промени. Хората ще понесат трудно новия преход. Лошо ще е най-вече за тези,  които не са подготвени и духовно напреднали, уточнява феноменът.

Време е хората да разберат, че от връзката им с природата, от мислите и чувствата им зависи дали ще се радват на добро здраве.

Освен физическо тяло, човек притежава етерно, емоционално, ментално тяло и всяко едно от тях се лекува по различен начин, обяснява жената, чиито способности бяха признати от Тодор Живков. На физическото тяло може да се въздейства благоприятно с подходящ хранителен режим, с упражнения, масажи, лекарства.

На етерното – с ритмично дишане, движения, слънчеви бани и фитотерапия. Емоционалното пък се лекува с изкуство, с цветотерапия, с хубава музика, хармонични връзки с хората. “За менталното е най-трудно, защото е нужно първо да се освободим от лошите мисли и негативните модели на поведение, които създават програми в полето (т.е. съзнанието). Най-добре се лекува с медитация и концентрация”, казва бургаската Касандра. Според нея, болестите са дисхармония межу дух, душа и тяло.

Болестта не е зло, а начин за спиране на програмата за разпадане на духа.

Истинското битие на хората е във фините им тела – етерно, астрално, ментално. Те вдъхват живот на плътта ни, но и всички болести се проявяват първо там. При здравите хора духовните тела и физическото са в хармония. Вили приема болестите като предупреждение за разногласие межу душата и съзнанието. За да се освободи от физически недъг, човек трябва да прекрати дейност, която пречи на развитието му. С отстраняването на болката, много често се премахват и механизмите, които пречат да се разпространява отрицателна информация в телата. Болестта е спирачка за духовна деградация и затова много често с лечението се ускорява процесът на разпадане на духа, уверява ясновидката от Бургас.

Всички ние сме свързани и е важно между нас да има винаги хармония и любов

Лошата карма, според Вили, се отработва само чрез създаване на хармонични отношения, правилно хранене и начин на живот. Най-ефективният механизъм за блокиране на страданието е заложен в непрекъснатия стремеж към духовно развитие и съвършенство.

Съвременното човество страда заради ниското енергийно ниво на Земята. Лошите мисли, грехът, убийствата, войните ни носят бедствия. Космическите закони налагат планетата ни да се пречисти от злото, с което я товарим, за да не се трови Вселената. Земята е енергийно свързана не само с планетите от Слънчевата система. Връзка съществува между нея и всички тела, в това измерение и в нашата галактика, казва Величка Георгиева. Според нея Земята е учебен полигон и тук се съхранява генофондът от всички галактики и измерения.

Оставащите месеци до края на годината ще ни донесат много нови вибрации и енергии. Съвсем скоро ще започнат да се променят дори и телата ни. Еволюцията ще е свързана с нова култура на хранене, а мисловните процеси, според Вили, ще станат по-бързи. Много хора ще се научат да общуват телепатично. Ще виждаме с нови сетива света различен от този, с който сме свикнали. Вибрационният преход обаче ще предизвика смут сред хората, които не са подготвени за промяната.

Непознаването на новите енергии ще благоприятства развитието на заболявания, които не познаваме. Медицината ще има голям напредък и ще се справи с тях. Ще приемаме по-малко храна и повече вода. Ако искате да сте здрави, трябва да намалите значително месото, предупреждава ясновидката. Според нея, до края на годината ще бъде направено много голямо геоложко откритие в Родопите.

През юли и септември по поречието на река Тунджа се очакват големи наводнения и свлачища, а земята край София ще продължи да се тресе, но без разрушения и жертви. Влиятелен политик ще бъде свален от власт, прогнозира Величка Георгиева. Голяма производствена авария край Рудозем допълва ужасяващта картина на прехода 2012.

Сега започва българското възраждане, уверява жената с феноменалната дарба да вижда бъдещето. През 2016 година България я очаква небивал разцвет, но дотогава трябва да променим мирогледа си и да станем по-добри.

Михаил ДИМИТРОВ


Боян Петракиев

Ясновидка спаси дете от левкемия
4.3 (86.67%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Ясновидка спаси дете от левкемия

  1. Леля Вили е един невероятен и етичен човек! Способността и да вижда и помага се доказва всеки ден. При нея етикета и вярата и в Бог стоят на първо място. Съветва като майка, лекува и връща Надеждата в Спасението, в Доброто в Любовта!

  2. Моля за координати адрес и телефонен номер на Величка Георгиева. Благодаря!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *