Ясновидката Гергана Герасимова: Черпя информация директно от Акаша

Гергана Герасимова е варненска ясновидка, която вижда бъдещето в Акаша

„Всичко, което съм казвала и съм получавала като информация, е било толкова естествено за мен, все едно е било в мен и винаги съм го знаела. Първоначално при мен идваха различни учители, които се представяха с имената и местата, които заемат или от които идват. После ми се каза, че вече черпя информация директно от Акаша. Съвсем скоро, по време на контакт ми се каза, че вече съм в нивата над Акаша, но все още и аз не знам какво точно означава това” – споделя ясновидката Гергана Герасимова.

„Мисля, че информацията „отгоре” е напълно достоверна. Поне досега не се е получавало разминаване, освен в периодите от време, но това е нормално. Сетивностите или дарбите не се отключват в зависимост от интелектуаалното, а от духовното ниво” – разкрива гадателката.

В своята прогноза за България тя предвижда, че страната ни постепенно, макар и все още незабележимо се движи към своя възход. Промени ще има във всички сфери.

„Време е хората да започнат да се осъзнават и да се обръщат към духовното, което е толкова дълбоко спящо при повечето, а времето не чака. Наближава началото на същинския Преход и тогава за много хора ще бъде късно” – предупреждава Герасимова.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Ясновидката Гергана Герасимова: Черпя информация директно от Акаша
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Ясновидката Гергана Герасимова: Черпя информация директно от Акаша

  1. Хубава Варна,много звучва и приятна мелодия,но за нещастните като мен,които търсят много трудния път да намерят откраднатото дете е трудно.

    Търся път към ясновидката Гергана Герасимова .Моят тел е 0898 210 828

  2. Здравейте,
    търся контактите на ясновидката Гергана Герасимова, можете ли да ми помогнете?

  3. az cherpq ot Suba – ne moga da smogna da zapisvam 😀

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *