Според Хули Леонис често се оказва, че сродната е вече минала през живота ви. Контакт с астролога, зодии и основни положения в неговото учение.

В езотериката наричаме смъртта трансформация – казва астрологът Хули Леонис. Вижте видеото в края на материала.

В езотеричен и духовен план никой не умира. Душата е вечна, тя продължава своя път, просто в даден момент тя се разделя с тялото си. А то е превозно средство на душата в този живот, което дава уроците с обществото, с конкретното време – твърди в интервю за БНТ Хули Леонис.

В астрологията водните знаци са свързани със смъртта

Той разкрива, че всички водни знаци се свързват със смъртта – Ракът, Рибите и Скорпионът. „Ракът дава край на всички процеси – в този смисъл нашият край е по Рак. Скорпионът се свързва с нашата раздяла – с хората, с вещите и така нататък.

Рибата е смъртта на егото – егото, което се е родило в Овена, което е минало през всички знаци и се е оформило, при Рибите умира. Това е най-духовният знак – Рибите са учени да служат на другите, да са емпатични, чувствителни…” – казва Хули Леонис.

Хули Леонис

Хули Леонис ни разкрива тайните на езотериката

„Енергията никога не се губи. Глупаво е да се смята, че ние идваме тук на Земята и за 30-50 години придобиваме своята гениалност върху табула раса.

нумерология

Обикновено гениалните хора това са го изживявали и в даден кулминационен момент само го изразяват” – смята астрологът.

„Има важни кармични отношения между хората. Важните хора в живота ни винаги са кармично свързани с нас по някакъв начин. И тук искам да дам нещо много ценно като информация, което за хората може би ще прозвучи трудно смилаемо.

Най- трудните взаимоотношения в живота ни, които са най-предизвикателни, са свързани с най-важните ни учители” – разкрива Хули Леонис.

Хората често се питат: Къде е сродната ми душа?

„Никой не е гарантирал, че сродната ви душа това ще е вашият партньор в този живот. Това са приятел или приятелка, но в никакъв случай не са родители, може да са баба и дядо обаче. Обикновено това са хора, които много ни помагат в даден момент в живота.

Никой не гарантира, че сродната душа ще остане с вас завинаги. Сродната душа при много малко хора е партньорът. Много често, когато се питате къде е сродната ви душа, може да се окаже, че тя е минала вече през живота ви.

В кармичните връзки човек не винаги е могъл да се разплати с другия. Има енергия, която излъчваш, и енергия, която се връща. Никой не гарантира обаче, че тази енергия ще се върне в настоящия живот” – казва астрологът Хули Леонис.

Хули Леонис

Хули Леонис ни разкрива света на астрологията

Хули Леонис за страховете, заложени в зодиакалния ни знак

„Новата концепция, която имам, е да обясня, че всичко, което съществува в нашия живот под някаква форма, е полезно за нас. Ние сме свикнали да разделяме всичко на полезно и вредно, на черно и бяло, но в действителност, когато нещо съществува в нашия живот, то е в него заради някаква причина, има някаква цел и е важно как ние го интерпретираме. Сега ще разглеждаме страховете както като нещо, което ни блокира, така и като нещото, което ни мотивира да действаме.

Страховете са много лични. Те са свързани до известна степен с илюзиите – т.е. това, от което теб много те е страх, мен може въобще да не ме е страх. Това означава, че страхът не е обективен – сиреч, страхът е някаква пречупена реалност, която ние по някакъв начин носим в нея някаква опитност.

Има 3 вида страхове – твърди астрологът Хули Леонис

Едните страхове са кармичните страхове. Примерно, ако сте умрели, нападнати от тигър или от змия в миналия живот, в този живот ще имате панически страх от тези конкретни животни. Дори да сте живели цял живот в Европа и никога да не сте виждали тигри или змии. Този страх е заложен в нашето подсъзнание.

Вторият вид страхове са тези, които са създадени от родителите и от възпитанието. Това са страховете, свързани с обществото – да не се изложиш, да не се провалиш и т.н.

Третият вид страхове са поколенческите. Примерно, ако сте отгледани от баба и дядо, които са живели във война, можеш да имаш страх от нападение, което не можеш да си обясниш. Тоест виждаме, че страховете се констриират. По-точно – едни се конструират, а с други се раждаме и се подклаждат.

В астрологията свързваме всеки един астрологичен знак. Това не означава обаче, че представителите на тази зодия имат точно този страх. Страховете в астрологията се свързват с позицията на Сатурн, с позицията на Луната и с други планети, които са в най-слаби позиции.

Известно е, че душата си избира пътя, който следва. Понякога е много ценно да имаме тези блокажи и тези спирки, защото това ни спомага да следваме пътя си и да не се отклоняваме – счита Хули Леонис.

Хули Леонис

Хули Леонис е често канен гост в телевизията

Ето зодиите с техните специфични страхове:

Овен

Представителите на този знак имат страх от себеизразяване, от това да наложиш егото си, да се представиш, т.е. да имаш блокажи, които да не ти позволяват да се изразиш в дадена социална група. Това е големият страх за Овена, макар че те самите се държат доста авторитарно. Именно от това идва това поведение – страхувам се, че няма да бъда оценен като авторитет, смята Овенът. Много често обаче това може да се разглежда и от позитивна гледна точка, защото Овенът по принцип първо реагира, а след това мисли. Ако живее изолирано и усамотено, е чудесно, защото сам си поема отговорността за действията. Но когато живее с други хора, много често обърква техните планове, наранява ги и т. н. Този страх обаче помага на Овена да бъде по-предпазлив и да може наистина да се изгради като един позитивен авторитет каквато е целта му, т.е. не първо да действаш, а след това да мислиш, а да има една умереност в това, което се прави.

Телец

Страхът на Телеца е от бедността. Освен това да нямаш пари, този страх включва и други дефиците – че не си образован достатъчно, че нямаш добър социален статус… Телците се свързват с един обективен мързел. Материално осигурените Телци твърде често не вършат нищо – нямат никаква мотивация за реализация и за работа. Когато обаче имаш страха от бедност, това те подтиква да се реализираш, т.е. този страх може да бъде една мотивация и борба с мързела на Телците.

Близнаци

Третият страх е този да не бъдеш обявен за глупав. Освен да си неосведомен, да бъдеш глупав означава да си на по-ниско ниво от другите и да ти се подиграват за това. От друга страна Близнакът е „дървен философ“ и живее с идеята, че всичко знае. Ако оставят Близнака да демонстрира своите знания, той ще има всичките грешни теории за живота, които ще иска да обясни и на другите. Именно страхът да не го сметнат за глупав, го кара да се образова и информира.

Рак

Четвъртият страх е страхът от изоставяне, който е свързан както с физическо, така и с емоционално ниво. Той е свързан с огромна емоционална болка, която не може да се преодолее. Това е най-големият страх за Рака – да не го изоставят родителите, да не го зареже партньорът, да не му отнемат сигурността… Как противостои на това Ракът? Той действа като сплотяващ елемент най-вече за семейството – както е кардинален и свадлив, така може да бъде и много компромисен в рамките на семейството. Неговите инструменти са грижата, безусловната любов, себеотдаването. Именно това е мотивът за семейство, мотивът за заедност.

Лъв

Петият страх е този да не бъдеш обичан. Този страх е много обективен за представителите на този знак. За всички тях този страх е загатнат, но може и да не бъде толкова силно изразен. Този страх означава да не бъдеш оценен, авторитетът ти да бъде подценен, да не си интересен на другите, да не си център на внимание. Всичко това провокира Лъвът буквално да се раздава. Този знак обича да „гори“, да забавлява другите хора, да бъде артистичен, да привлича вниманието върху себе си, да прави комплименти и подаръци – това е мотивът за любов. Да, има егоистична нотка, но любовта е егоистична, приятелството е идеалистично.

Дева

Шестият страх е този да не бъдеш критикуван. Критиката е това, което Девата най-много мрази. Критиката сама по себе си е много лоша, когато не е конструктивна. Веднага след критиката трябва да има конструктивен съвет как да се промениш. Девите се страхуват толкова от критика, защото това е подценяване на личността. Те имат мотивацията да са перфекционисти – мотивацията да действат и да служат. Тук служенето включва и това да служиш на себе си. Мисли от типа: „Аз ще ти помогна, но чувствам, че тази енергия ще ми се върне“, са полезни. Страхът от критиката може да бъде наистина мотивация за перфекционизъм.

Везни

Страхът на Везните е страх от самостоятелност. Това означава, че много често имаш дискомфорт да вземеш сам решения, изпитваш силно колебание и имаш остра нужда от подкрепа от авторитет, от партньор, от родител. Този страх може да те накара много активно да си сътрудничиш с хората. Този страх поражда мотива за партньорство.

Скорпион

Представителите на този знак притежават най-големия страх – този от смъртта. Смъртта има много лица – смърт на чувства, на взаимоотношения, загуба на близки хора. При Скорпиона истинският страх е да не прекъсне емоцията, която ги захранва. По тази причина този знак поддържа ситуацията около себе си – отива им да бъдат отдаващи и да се раздават.

Стрелец

Този знак притежава интересен страх – страха от скуката. Това е много обективен страх, който означава да се страхуваш от монотонното ежедневие и еднообразието. Липсата на интелектуална стимулация направо убива Скорпиона. Това кара представителите на този знак да четат, да се информират, да пътуват. Това е мотивът им за развитие.

Козирог

Притежава страха от провала. Провалът има много подстрахове – да не се изложиш, да не станеш за посмешище и най-големият страх – да не бъдеш даден за лош пример. Освен това Козирогът не обича да споделя отговорност, защото смята, че другите хора няма да се справят добре. Затова той притежава мотива за отговорност.

Водолей

Този знак притежава страха от ограниченията. Той има различни аспекти – можеш да ограничиш партньорството, майчинството, да ограничиш свободата на словото. Затова мотивацията на Водолея е за новаторство – да промениш старото, да се насочиш към новото и да си модерен. Затова те искат да са на „ти“ най-вече с технологиите.

Риби

Те притежават най-страшния страх – страха от самия себе си. Той включва страха да останеш сам със себе си, да опознаеш себе си и да вникнеш дълбоко в емоциите, защото Рибите наистина са най-дълбоко емоционалните хора, независимо под какво лице ги познавате – дали са лицемери, предатели и т.н. Този страх кара Рибите да са отворени към другите, да ги запазят и да са жертвоготовни в живота си.

Хули Леонис

Хули Леонис е автор на няколко книги за астрологията

Хули Леонис отговаря на въпроса: „Кога ще се оженя (омъжа)?“

Бракът е една от сферите в живота, която можете да реализирате, но е възможно и това да не се случи. Хората просто реализират различни уроци в живота си.

Астрологията, която аз практикувам, по-скоро цели да накара хората да заживеят по-щастливо и по-хармонично.

Децата са израз на творческата енергия, т.е. сътворява се нещо на базата на любовта и на положителните емоции. Ако една жена дълго няма деца и при нея липсват физиологически проблеми, това означава, че у нея има колебание дали това е нейният истински партньор. Самата жена трябва да прецени дали това е подходящият мъж, с който иска да се обвърже дълго време. Ако една връзка е изчерпана, едно дете много трудно ще се появи. Детето няма да направи връзката по-хармонична.

Хули Леонис за кармата

Аз не вярвам, че в живота има трудности. Никой не е гарантирал, че на този свят сме дошли да се веселим. Разбира се, може да има и веселие, но ако ние го постигнем. Пречистването става, като се преродим наново и изживеем живота си в един нов сценарий. Много често уроците са свързани с онези хора, които ние наричаме кармични врагове. Ако една връзка е била изграждана на базата на омраза, сега трябва да се излекува на базата любов. Ако ние си спомняме какви са тези хора и какво са ни причинили, при условие, че не сме били пречистени, ние постоянно ще сме в една конфронтация и конфликт и няма да можем никога да излезем от този порочен кръг. Реално погледнато, душата ни е създадена изцяло от любов и от приемане. Когато тя навлезе в материалния свят, започва да трупа и негативните чувства като омраза, завист и т.н. В духовния свят негативни чувства няма.

Хули Леонис за квадратурите на Луната

Луната символизира начина ни на живот в ежедневието, какви са приоритетите ни и каква е сферата ни на емоционално колебание. Ако Луните ни са в точна квадратура, това означава, че тези двете сфери ще бъдат винаги несъвместими и по този начин ще се живее много трудно. Примерно – Луна в Скорпион и Луна в Лъв. Това означава, че единият човек ще иска да дърпа напред, да има забавления, а Луната в Скорпион ще се дърпа назад. Така съжителството ще бъде много трудно – твърди Хули Леонис в „Здравето отблизо с Мария“.

Хули Леонис

Хули Леонис има позитивно излъчване

Хули Леонис за локационния анализ

Заключената енергия е обикновено тази, за която смятаме, че се намира в 12-и дом. Това е домът на тайните неща. Обикновено планета, която попада там, трудно изразява своя характер. Астрологията може да изчисли дали една държава е подходяща за живот за даден човек. Има държави, в които дори да прекарате 20 години, животът ви ще бъде ужас. Има места, на които човек буквално може да разцъфне, но има и други, на които може да блокира.

Локационният анализ е за хората, които са родени със заключен потенциал. Примерно, не ти върви бизнесът в България, не ти вървят отношенията… Ако отидеш в подходяща държава, посочена от астролог, всички тези аспекти могат да се оправят. Там ще можеш да реализираш и любовта, и бизнеса.

Хули Леонис отговаря на въпроса: „Защо хора от една и съща зодия са различни?“

Възможно е хората да са от една зодия и да са различни. Дори е възможно хора, родени на една и съща дата, също да са различни. Първо говорим за различни души. Тези души са избрали сходен сценарий, с който да се справят, но все пак са поставени в различни семейства, в различна среда. Ние говорим за някаква разлика обаче, която е по-скоро повърхностна. Да, може би съвкупността е различна, но хората не са толкова различни.

Зодиакалният знак е част от цялата картина, той обаче не е всичко. За жените примерно позицията на Луната спрямо Слънцето е по-важна от зодиакалния знак. Защото ако тя е решила да бъде съпруга, майка и домакиня, тогава влиянието на Луната е много силно.

За контакти астрологът Хули Леонис е посочил своя мейл:

xyli.leonis@gmail.com

Ако сте имали досег с астролога Хули Леонис, може да публикувате вашите мнения и коментари под статията. Позна ли ви, добре ли ви упъти, даде ли ви ценни съвети?

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: