Трепетник – гадаене и съвети по езика на тялото. Тремор. Глава – какво означава, когато трепери? Играене на брада. Врат. Очи – мигане на око. Трептене на ляво око. На дясно око. Когато ми играе горен клепач. Нос. Треперене на лява буза. Дясна буза. Уста (устни). Ухо. Чело. Гърди. Ребра. Ръка. Треперене на лява и дясна ръка. Палец. Пръсти. Ляв лакът. Мишница. Дясно коляно. Ляв глезен. Седалище. Ходило.

Сигурно често Ви се случва окото Ви да потрепери или да усетите как бузата Ви играе. Това става с всяка една част от тялото, но повечето хора не обръщат внимание на лекото трептене.

В древността с името трепетник са се назовавали гадателските книги, които са били използвани от магьосници и врачки за тълкуване на бъдещето. Днес трепетникът се използва за гадаене с помощта на езика на тялото.

Трептенето на всяка една част от тялото носи своя символика и може да бъде предвестник на евентуални бъдещи събития.

Ако искате да разберете какво Ви очаква, научете се да се вслушвате в сигналите, които Ви отправя Вашето тяло.

Всяка една частица от него има способността да предсказва. Това може да бъде крак, ръка, око, коляно, ходило и дори пръст.

В следващите редове ще обърнем внимание на трептенето на различни части от тялото и символиката, която те носят.

нумерология

Трепетник – гадаене и съвети по езика на тялото

Още от древни времена хората вярват, че потрепванията на някой части на тялото предизвестяват поличба, щастие, късмет, любов или нещастие, сълзи, неприятности.

В зависимост от това дали Ви играе окото или ръката, Вие може да се ориентирате за Вашето бъдеще и това, което Ви очаква.

Много хора са скептично настроени към знаците, които получават от своето тяло, но ако Вие се научите да разпознавате езика му, бъдете сигурни, че то няма да Ви подведе.

Забелязвали ли сте, че когато окото Ви трепти и споделите това с околните, те питат: „Кое – лявото или дясното?”.

Това е така, защото много хора са запознати с езика на тялото и с посланията, които то носи.

Тремор

В миналото трепетник е била наричана книга с тайнствени ритуали и магии

В миналото трепетник е била наричана книга с тайнствени ритуали и магии

Може би се чудите какво означава тази дума. Тремор или треперене се отнася до продължаващи трептения на отделни групи мускули на различни части на тялото.

Обикновено трептенето се усеща в областта на ръцете, главата, клепачите, челюстта.

Треморът не може да бъде определен като заболяване. Счита се, че той сигнализира за нередности в организма и предупреждава за евентуално бъдещо заболяване.

Най-често трептенето на различни части на тялото, засяга лица, които са преживели ситуация на стрес. Това могат да бъдат и много чувствителни хора хора, които често изпитват тревожност и страдат от нарушения на нервната система.

Треморът може да сигнализира за заболявания на бъбреците, черния дроб или мозъка.

Има случаи, в които лекото потрепване на части от тялото е безобидно и се дължи на изтръпване на нерв.

Ако трептенето се случва рядко и не предизвиква дискомфорт, Вие може да се възползвате от ситуацията, за да разгадаете Вашето бъдеще.

Глава – какво означава, когато трепери?

Треперенето на главата е много рядко явление, но все пак се случва.

Ако почувствате трептене в тази част от тялото – стягайте се за път. Ако сте мъж – гответе се за война, но знайте, че ще се върнете здрав и читав.

Потрепването на главата може да означава също така, че скоро ще имате неприятности или ще се забъркате в ситуация, при която трябва да заемете ролята на арбитър.

Играене на брада

Играе ли Ви брадата – на късмет е. Това е знак за напътствия и съвети, които ще получите от човек, заемащ висока позиция.

Според вещите в занаята от голямо значение е дали брадата Ви трепти отляво или отдясно. В първия случай се подгответе за тъга, печал и дори смърт на близък или познат.

Ако обаче усетите потреперване в дясната част на брадата – ще се радвате на отлично здравословно състояние.

Врат

Според трепетника, ако усетите потрепване в тила, трябва да се подготвите за нова придобивка.

Този знак символизира финансови облаги и нарастване на доходите. Може би ще получите повишение на работното място или ще започнете собствен бизнес.

С каквото и начинание да се захванете, трептенето на врата подсказва, че ще се реализирате успешно.

Очи – мигане на око

Трептенето на клепача може да предстаже бъдещето

Трептенето на клепача може да предскаже бъдещето

Най-често срещаното явление е „играене” на очите. За вашето бъдеще може да гадаете по това дали трепти лявото или дясното Ви око.

От значение е и факта дали несъзнателното движение се извършва в областта на долния или горния клепач.

Изобщо трепетникът е разнообразна и интересна техника за гадаене, която засяга всяка една частица от тялото.

Трептене на ляво око

Има много поверия за това какво означава трептенето на ляво око.

Според някой това е знак за предстоящо лошо събитие. Други пък свързват играта на лявото око с неприятни приказки по свой адрес.

Като цяло трептенето на лявото око предвещава неприятности, мъка обида, тъга, докато това на дясното символизира настъпването на радостно събитие, поява на нов човек в живота Ви и прекрасни емоционални изживявания.

На дясното око

Според трепетникът потрепването на дясното око може да бъде свързано с финансови ползи, любовни трепети и безоблачни дни.

Играта на дясното око сигнализира, че някой Ви хвали и споделя само суперлативи по Ваш адрес пред непознати хора.

Когато ми играе горен клепач

Едно поверие гласи, че ако Ви трепне горния клепач на дясното око Ви очакват хубави преживявания и прекрасни мигове.

Някой твърдят, че това е знак за предстояща опека, която ще получите от силни и властни хора, заемащи високи позиции.

В зависимост от пола, трептенето на клепача може да има различни значения.

Ако потрепва горният десен клепач на мъж, това е знак за щастие. В случай, че представителите на силния пол усещат вибрация в горния ляв клепач, трябва да се подготвят за разочарования и безпокойства.

За жените се отнася точно обратното твърдение. Трепването на ляв клепач е сигнал за щастливи събития, а на десния – за неуспехи.

Ако това се случи с долния клепач, независимо от пола Ви – подгответе се за неприятности и проблеми.

Нос

По носа можете да разберете какво Ви очаква

По носа можете да разберете какво Ви очаква

Ако Вашите ноздри трептят, пригответе се за изкачване в кариерата.

Според магическия трепетник в този случай тялото Ви предизвестява за настъпването на успехи свързани с работата, повишение или поверяване на повече отговорности, които разбира се, вървят ръка за ръка с по-голяма заплата.

Трептенето на носа предсказва още получаване на радостни вести или влюбване в непознат.

Ако Ви сърби носът отвътре – грижи и неприятности, ако е отвън – радост.

Треперене на лява буза

Треперенето на лявата буза предвещава успех и късмет. Ако усетите лека вибрация в тази част на лицето, то знайте, че в бъдеще Ви очаква голямо щастие.

Дясна буза

За разлика от суеверието, че „горящите” бузи означават неприятни приказки по Ваш адрес, при трепетника е точно обратното.

Както вече казахме трептенето на лявата буза символизира късмет. За дясната се отнася същото. Ако усетите потрепване в нея – очакват Ви финансови постъпления и успехи в личния и професионалния живот.

Уста (устни)

Според трепетника устните носят своето послание

Трепването на устните вещае само добро

Трепването на устната предвещава радостни моменти. Според гадателския трепетник лекото внезапно движение на устата не трябва да Ви тревожи.

Подгответе се за изживяване на положителни емоции, весели и щастливи мигове с приятели, ако трепне горната Ви устна. Трепетът на долната устна предизвестява хубава вест.

Ухо

Ухото също намира място в древния трепетник

Ухото също намира място в древния трепетник

Може би знаете, че ако ушите Ви горят, това е знак, че недоброжелатели говорят за Вас. Благодарение на трепетника може да разгадаете сигналите, които Ви изпраща Вашето тяло.

И понеже едва ли има човек, чийто уши да трептят, ще разгледаме значението на усещане за шум в ухото.

Ако лявото Ви ухо „пищи” – ще получите неприятна новина. Шумът в дясното ухо е знак за щастие и просперитет.

Звукът в двете уши предвещава, че скоро ще се случи неприятно и лошо събитие.

Чело

Според трепетника потрепването на челото или част от него предупреждава за лоша вест, която ще получите съвсем скоро.

Гърди

Пробождането или потрепването в областта на гърдите означава, че ще преживеете финансови загуби след като току-що сте спечелили пари.

Ако обаче трепетът е в горната част на гърдите – гответе се за романтична среща. Това е знак, че скоро ще срещнете човек, за когото мечтаете от дълго време.

Ребра

В случай, че усетите пробождане в ребрата, обърнете внимание от коя страна на тялото Ви е тръпката, която изпитвате.

Ако това се случва в дясното подребрие – ще пътувате. Пригответе се обаче за неприятни изненади и разочарование, което изобщо не сте очаквали.

Усетите ли пробождане в ребрата отляво – непознати хора ще Ви подадат ръка в труден за Вас момент.

Според едно друго поверие потрепването на ребрата от дясната страна е знак на отлично здраве, докато ако усетите това движение в дясно, трябва да се считате за предупредени – очаква Ви болест.

Ръка

Сърбежът на ръката е сигнал, който всички познаваме. Ако Ви сърби дясната длан – ще давате пари или ще плащате дългове, а ако е лявата – пригответе се да получите финансови средства.

Внимавайте как държите ръцете си при ходене и общуване, защото според езика на тялото, човек, който размахва ръцете си се счита за безхаберен и вятърничав. Ако пък сте жена, не слагайте ръце зад гърба си – това е лош знак, който предвещава, че скоро ще останете вдовица.

Треперене на лява и дясна ръка

Ако Ви трепери лявата ръка, това е знак, че скоро ще забогатеете. Потрепването на дясната ръка предупреждава за финансуви затруднения.

Палец

Потрепването или сърбежът на палецът също носят своята символика. Ако това се случва с пръста на лявата ръка – ще бъдете предадени от близък приятел или колега.

Според гаданията на магическия трепетник да Ви сърби палецът на дясната ръка е на късмет. Очаква Ви реализиране на бленувани и дългоочаквани мечти.

Пръсти

Всеки пръст носи своето послание

Всеки пръст носи своето послание

Ако Ви сърби, изтръпне или потрепне някой пръст, потърсете неговото значение според тайнствения трепетник.

Показалецът е символ на неприятности. Ако усетите напрежение в показалеца на дясната ръка, гответе се за клюки и сплетни. Този на лявата ръка Ви предупреждава, че ще се скарате с добър приятел.

Потрепването на средните пръсти предизвестяват следното: на дясната ръка – подаряване или получаване на дар, а на лявата – пътешествие.

Безименните пръсти и на двете ръце символизират получаването на лоша вест.

Ако усетете трепване в кутрето на лявата ръка – очаква Ви голяма радост, а на дясната – ще бъдете предадени от добър приятел или Вашата половинка ще Ви изневери.

Ляв лакът

Ако усетите напрежение и потръпване в областта на левия лакът, се пригответе за работа. Това обаче съвсем не означава, че няма да бъдете възнаградени.

Вашите работодатели ще Ви възложат задача, която след като изпълнете ще поучите заслуженото от Вас финансово възнаграждение.

Мишница

Ако усетите трептене под мишницата обърнете внимание дали тя е лява или дясна.

Вибрацията под дясната мишница е на късмет и споделена радост, а под лявата е символ на неприятности.

Дясно коляно

Според трепетника краката също говорят

Според трепетника краката също говорят

Колената също „говорят” и предупреждават за това, което Ви очаква.

Оказва се, че ако трепне дясното Ви коляно съвсем скоро ще спечелите голяма сума пари или ще получите наследство.

Трепването в лявото коляно пък е символ на пътуване до красива дестинация.

Ляв глезен

Според древния трепетник левият глезен трепва, когато Ви предстои нещо хубаво, а десният предвещава забогатяване и получаване на извънредни доходи.

Седалище

Ако ви трепва седалището в лявата част, това е сигнал за късмет и радост. Предстоят Ви приятни моменти с близки и любими хора. Потрепване на дясната страна на седалището, обаче предизвестява неприятности.

Ходило

Ако трепне лявото Ви ходило, според езика на тялото, наричан още трепетник, Вие трябва да обърнете сериозно внимание на здравословното си състояние. Ще се разболеете, но бързо ще успеете да преодолеете тази неприятност.

Трепването на дясното ходило подсказва, че Ви предстои много работа, която ще трябва да свършите в кратки срокове.

Всички знаци, които Вашето тяло Ви изпраща имат за цел да Ви предупредят за това, което Ви очаква. Ако Вие се доверите на интуицията си, може да избегнете много негативни емоции.

Благодарение на т. нар. трепетник, Вие успешно може да разгадаете какво ще Ви се случи в бъдеще и да предотвратите голяма част от неприятните ситуации, които Ви предстоят.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: