Утре е новолуние, сега е моментът за сбъдване на желания

Новолунието в Стрелец е оптимистично, пълно с жизнена енергия и определено може да се погрижи за сбъдване на желания, които ще ви дадат свобода и нови хоризонти.

сбъдване на желания

Сбъдване на желания с помощта на новолунието в Стрелец

Това е идеалният момент да обърнете внимание на вашите мечти. Дори най-смелите от тях може да ви изненадат с реализацията си, стига да се обърнете за помощ към Луната. Вероятно вече използвате нейните фази, за да получите силата и мощта й, на която е способна.

А тук става дума за простичко набелязване на целите и активиране на бъдещите планове. Ако сте приключенски натури, обожавате да пътувате и копнеете за предизвикателства, които да изпълнят цялата ви душа, това новолуние в Стрелец е именно за вас.

То може да ви дари с разширяване на знанията, с обогатяване на културата ви, с досег до чужди нрави и обичаи, с полет в буквален и преносен смисъл. И сигурно се чудите как става тази магия сбъдване на желания, а в нея няма нищо невероятно, стига да повярвате и просто да се оставите на природните цикли.

Първо си поставете конкретни намерения, решете и бъдете ясни какво искате да получите в живота си. Това е първата стъпка, когато искате желанията ви да се сбъднат. След това просто запишете и декларирайте списъка си в подходящото вълшебно време, което настъпва с новолунието утре.

нумерология

Няма строги правила при този ритуал. Бъдете творчески настроени, експериментирайте. Може да посочите на лист какво визирате под сбъдване на желания, може да отправите само мисъл към Вселената – ще бъде така, както си го представяте.

Стига да съумеете да се откъснете от вманиаченото очакване и се доверите на позитивното си отношение към света, ще се учудите сами какъв ще е ефектът. Всеки от нас има способността да създава реалността си, но някои не дръзват никога да го сторят или пък не допускат, че държат шанса в ръцете си.

Пробвайте и ни споделете опита си в сбъдване на желания!

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: