Petar Danov 26
Петър Дънов ни завеща уникална и простичка рецепта за лечение с топла вода

Лечение с топла вода според учителя Петър Дънов помага при простуда

Учителя Петър Дънов ни завещава простичка рецепта за лечение при настинка

Както народния лечител Петър Димков, така и основателя на Бялото братство Петър Дънов препоръчват лекуването с топла вода. Учителя обича да повтаря, че няма болест, която да не си отиде след приемането на достатъчно топла вода. Той твърди, че по този начин може да излекува дори чума и други тежки и смятани за нелечими болести.

Според Петър Дънов най-мощното лекарство в света е топлата вода и това го знаят всички негови последователи. „Съвременните хора не знаят каква сила се съдържа във водата. Изгуби ли влагата си, организмът е изложен на изсушаване. Такива хора обикновено са нервни, сухи, раздразнителни. Без вътрешната влага и външната вода човек не може да пречисти организма си от външните и вътрешните наслоявания. Останат ли тези утайки в организма, те ще станат причина за нежелателни заболявания” – изтъква Учителя.

Петър Дънов набляга на това, че трябва да се пие най-малко 1,5 до 2-3 литра топла вода на ден. Препоръчва и топлите вани и душове, а не студените, както съветват други лекари и лечители. Нарича лечението си „инжекции с вряла вода”.

„Сутрин преди ядене една чаша вряла вода, на обед преди ядене вряла вода и вечер преди ядене една чаша вряла вода” – препоръчва за профилактика Учителя.

„Каквото и да те боли – корем, глава, крака и т.н., каквото и състояние да имаш – умора, липса на апетит, тревожност, раздразнителност, безсъние – изпис от една до шест чаши вряла вода според болестта, бавно с лъжичката – и ще ти мине, или поне ще те облекчи” – съветва Петър Дънов.

Петър Дънов ни завеща уникална и простичка рецепта за лечение с топла вода
Петър Дънов ни завеща уникална и простичка рецепта за лечение с топла вода

„При простуда или треска, изпиваш 4-5 чаши вряла вода, да се изпотиш и преоблечеш и ще ти мине. При хрема – стопляш малко вода, туряш сол в нея и даваш да смръкне няколко пъти от нея. Трябва да се направят още няколко смъркания вечерта и на другия ден. След 2-3 смъркания хремата минава. Солената вода препятства размножаването на микробите, които причиняват хремата. Ако дълго време не може да заспите, изтрийте тялото си с кърпа, потопена в топла вода и си легнете” – препоръчва в своята рецепта Петър Дънов.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

Yasnovidka Neli Marinova1

Ясновидката Нели познава бъдещето, разваля магии, събира разделени двойки

Казвам се Нели Маринова, доказан ясновидец съм, който има право за работа на международно и …

2 Мнения

  1. Бойко Митев

    ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!В рецептата с джиндифила се добавя още -СОК ОТ 3 ЛИМОНА ЗАЕДНО С КОРАТА ИЗСТИСКАНИ НА СОКОИЗСТИСКВАКА И ТАКА ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!! ДОБАВЯ СЕ ОЩЕ ЕДНО ПАКЕТЧЕ -КУРКУМА НА ПРАХ ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!!

  2. Еее, то ако можеше така всичко да минава само с вряла вода…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *