Из оставените ни проророчества за България от Ванга научаваме, че този потоп във Варна ще ни се стори песен, гласят зловещите предупреждения

Потопът тепърва ни очаква, гласят думи на Ванга из пророчества за България. Тя обрисува картина, която е далеч по-зловеща от това сега…

пророчества за България

Пророчества за България от Ванга: Потопът тепърва ни очаква!

Във Варна цял квартал беше почти отнесен от стихията, а жертвите са 12 до момента. Те по всяка вероятност ще станат повече, защото все още се търсят изчезналите хора, а по неофициална информация общият брой на загиналите възлиза на 30 души.

Властите обаче не го съобщават, за да не създават паника.

За местните ужасът е огромен, за тези от другите градове, достигат единствено кадри от медиите, които не са достатъчни, за да покажат детайлите.

пророчества за България

Ванга предсказва далеч по-големи разрушения

В Аспарухово всичко е мръсно, тъмно и тъжно. Хората са обезверени и се опасяват от ново бедствие. Въпреки, че всички се надяват такова да ни подмине, предсказанията на Ванга не звучат положително. Тя е предупредила за жестоките порои у нас, докато е била жива.

нумерология

Няколко свидетели на тези пророчества за България го потвърждават, но го споделят с половин уста, защото знаят, че няма как да предотвратят неизбежните събития. Оказва се, че тепърва ще ни морят земетресения, наводнения и разрушения, пише изданието znanie.eu.

Ванга казва, че Черно Море и Сливен ще се озоват в непосредствена близост, нещо което към този момент ни се струва необяснимо. Предполага се, че приливна вълна ще достигне до вътрешността на страната ни, а част от Пирин планина щяла да потъне.

Ванга обаче е категорична – всички това ще ни избави от мъките, добрите ще оцелеят някак, а лошите ще намерят своя край.

Така ще се пречистим и ни очаква живот, изпълнен с хармония и благоденствие, става ясно от въпросните пророчества за България.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: