Сънищата са израз на нашите вътрешни емоции.

Понякога дори самите ние не сме наясно с тези емоции и сънищата ни изпращат знаци. Друг е въпросът дали можем да ги разтълкуваме правилно и да им позволим да ни помогнат.

починали близки

Не се плашете, когато сънувате починали близки!

Много хора се плашат, когато в съня им ги навести починал близък. Но в повечето случаи това не е лош знак. Смята се, че обичани наши близки, които са напуснали този свят, ни навестяват в съня, когато имаме нужда да споделим нещо или сме твърде напрегнати, когато търсим съвет или имаме нужда да намерим правилния път.
Често пъти сънят иска да ни каже нещо, иска да ни насочи какво да направим, за да се почувстваме по-добре. Това не е някаква проява на свръхестествени сили или паранормални явления. Знаците всъщност идват от нашето подсъзнание, но на рационално ниво не сме достатъчно интуитивни, за да го разберем.
Що се отнася до тълкуванието на сънищата, в които ни посещават мъртви близки, това е строго индивидуално. Всеки от тях има да ни каже нещо свързано с нашата индивидуалност и сънят е предизвикан от нашите емоционални потребности. Важно е да се вглеждаме в тези сънища и да се опитаме да разберм какво имат да ни кажат.
Вероятно всеки може да даде пример за сън, в който му се е явил починал близък. Важно е да не се страхуваме от тези сънища, а да гледаме на тях като на знаци, които могат да направят живота ни по-добър.

Ралица Илиева

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: