Петър Дънов е правил много предсказания за България и българите

Преди да си отиде от този свят, Петър Дънов е правил много предсказания за България. Малко преди смъртта си Учителя изнася знаменита реч в софийското село Мърчаево. Той е огорчен от твърдоглавието и упоритостта, с които отказваме да се вслушаме в думите на своите духовни водачи. „Никой не ме слушаше, нито управниците, нито духовниците.

На всички големци се радвам, без да се стремя към тяхното положение” – заявява основателят на Бялото братство.
„За да се спасят българите, трябва да работят усърдно върху себе си и да повишат духовното си ниво на развитие” – смята Петър Дънов. „Да се обичат един друг и да се превърнат в извор, който да напои света. Фактът, че на толкова малка територия имало голям брой ясновидци, подсказвал, че ще видим бял ден, макар и след много премеждия” – казва Учителя в своето предсказание за България.

Петър Дънов сред последователите си

София щяла да се превърне във втория Йерусалим и именно в българската столица щял да се подпише важен закон за мир на цялото човечество. Щял да се проведе и специален събор, на който да се вземе решение за написването на нова Библия, която да дефинира новите морални норми и правила на хората. Хлябът щял да се раздава безплатно, а просяците да изчезнат завинаги от софийските улици – предсказал Петър Дънов.

нумерология
Петър Дънов

Петър Дънов сред последователите си

Често в своите беседи Учителя отправя критики към българския народ. Намира го за мързелив в родината си, но работлив зад граница. Като основни негативни черти на нацията ни Петър Дънов предписва силното желание да мразим останалите народи, близките приятели и роднини. Хората в България щели да страдат, защото имали грозния навик да се отричат от корените си – смятал Учителя.

Вижте и това, както и видеото по-долу:

Тайната на сънищата + какво ни учат Петър Дънов и други учители

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: