Магия за сбъдване на желание, която идва от древността

С тази магия за сбъдване на желание вие ще постигнете целта си

Всеки иска да направи една магия за сбъдване на желание и то да стане факт.

Всъщност в древността са ползвани ежедневно подобни ритуали. Днес ние не вярваме в тях или ги считаме за загуба на ценни минути. Понякога мечтите се случват и без да влагаме старание, но те никога не идват, когато бездействаме.

Затова не чакайте късметът да ви удари в главата, а опитайте да си помогнете сами.

Запомнете само едно много важно правило. Не бива да отправяте молитви и да целите вреда на някого.

Винаги казвайте накрая, че копнеете да получите очакваното, без то да причини нещастие на друг. От значение е също така да не посочвате конкретно пътя за случване или изпълнение, нека Вселената покаже как трябва да се развият събитията. Доверете й се.

Преди да пристъпите към тази магия за сбъдване на желание, намерете тихо и спокойно място, където да се чувствате уютно насаме с мислите си. Концентрирайте се върху това, което правите, а то е съвсем простичко.

Необходими са ви само един лист и молив за писане.

Посочвате с няколко изречения към какво се стремите и какво иска душата ви. Нека посланието ви завършва със специална благодарност, все едно вече е осъществено намерението ви.

магия за сбъдване на желание

Тази магия за сбъдване на желание идва от древността, тя е ефективна

После сгъвате листа, а думите остават скрити отвътре. Сега трябва да изрисувате отгоре ето този символ – )O(, сгъвате отново и изобразявате пентаграм. Следва поредно сгъване на листа и пишете вашето име заедно с датата на раждане.

Време е да го приберете на тайно и сигурно, където само вие ще знаете за него.

Останете с вяра в сърцето, че тази магия за сбъдване на желание, вече работи за вас и ще подейства в кратки срокове.


Магия за сбъдване на желание, която идва от древността
3.7 (73.64%) 22 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

14 коментара по “Магия за сбъдване на желание, която идва от древността

 1. Освен описаното, към сгънатия лист преди да се скрие някъде, се добавя намерена на улицата монета и листец, откъснат от живо дърво. Странно е, не вярвах, но действа -въпреки логиката на здравия разум.

 2. Ирина, наистина ли действа? Направих го днес, вярвам силно и дано наистина да действа…

 3. Човекът който насочва хората към правилният път! on каза:

  Хубаво да го сгъним лисчето но се споменава и да изрисуваме този )O( символ и да го сгъним отново и да изрисуваме пентаграма. Да ама пентаграмата е знакът на дявола. Как човек който е вярващ в Бог ще изрисува пентаграма които е знакът на дявола който ни кара да страдаме и ни бута в своето опасно блато от където няма измъкване. Каква голяма глупост да изрисуваш пентаграма на лисчето където ще пишеш мечтата си. Просто има много загубени хора. Пентаграма боже! Та по голяма простотия от това не можахте ли да напишите. ЗАПОМНЕТЕ ПЕНТАГРАМА Е ЗНАКЪТ НА ДЯВОЛА!

 4. Не приема това за магия. Това е по- скоро молитва написана на хартия. Хора това действа. Изпробвах го 3 пъти до сега. Желанията ми се сбъднаха в много кратки срокове. Третия път мой близък бедстваше в чужбина. Написах на листа майката природа да му помогне. След няколко часа той вече беше на път, а след ден се прибра у дома. Важното е да не вредите на други хора с желанието си и да искате само добро за всички.
  Относно коментара на „Човекът който насочва хората към правилният път“ за пентаграма, искам да кажа , че той е в голя грешка. Правилният пентаграм с един връх в горната част и заобграден с кръг е символ на петте елемента : Земя, Въздух , Вода, Огън и Дух.Освен това той се е смятал за символ на : Любов, Вяра, Надежда, Доброта и Смирение.
  Друг е въпроса , че Светата инквизиция е променила значението на този символ.
  Пентаграма е символ на примирение и вяра.
  Обърнатия пентаграм с два върха отгоре и един отдолу е символ на Дявала , Луцифиер. Той е като обърнатия надолу кръст. Това са сатанински символи.
  Но все пак е редно, когато се напада пентаграма да се каже цялата истина, а не да се говори единствено отрицателното.
  Няма нищо лошо в нормалния пентаграм. Има много информация в интернет, може да прочетете и сами да се убедите в казаното от мен.
  Благодаря на Лина Максимова публикувала тази статия. Тя промени живота ми. Сърдечно ти благодаря Лина.

 5. Здравейте,

  радвам се, че вашите желания се сбъдват с помощта на описания ритуал.

  Относно пентаграма, разбира се, че няма нищо дяволско в него – след като в древността той е бил символ или знак за звезда, а освен това при астрономическото си движение планетата Венера го чертае на небето, когато се следва естествения й цикъл. Да се твърди, че е опасен сам по себе си, всъщност е признак за тотално невежество.

 6. Пентаграма трябва ли да е обграден в кръг и това с монетата и листа от дърво задължително ли е?

 7. Василена, аз рисувам пентаграма обграден в кръг. Не знам дали е правилно или не, но всичките ми желания до монета са се сбъднали. Не съм слагала в белия лист листа от дърво или монета. Може би няма нищо лошо в това да сложиш листа и монета. Но най- важното нещо за мен е да вярваш, че това което искаш е добро за всички и че ще се случи. Пак казвам, това е по- скоро молитва написана на хартия и отправена към великата Природа. Това за мен не е магия. Може би символите са важни и самия ритуал е важен, но по- важна е вярата. И никога не пожелавай неща , които вредят на другите. Аз винаги благодаря и ще благодаря на добрите сили и природата за всичко ,което направиха за мен.
  А на Лина Максимова благодаря сърдечно за това , че освети пътя ми и ми помогна да намеря добрата енергия. Лина искам нещо да ти кажа нещо лично, моля ако ти удобно изпрати ми е- mail на: y.boneva.76@gmail.com Много ще се радвам да имам възможността да ти благодаря лично и да обсъдя някой неща с теб . И всички , които вярват в силата и добротата на природата и във всемогъщата енергия нека ми пишат за да обменяме опит.

 8. Аз си пожелах момчето което харесвам да се влюби в мен. Дали ще се сбъдне аз много вярвам;-)

 9. Здравейте. Бих искала да питам, когато желанието се сбъдне какво правим с листчето. Къде го изхвърляме. Гори ли се 🙂 Благодаря

 10. Пентаграмът е символ на петте велики принципа: Любов, Мъдрост, Истина, Правда и Добродетел. Това са петте качества, които трябва човек да изработи в себе си, за да стане съвършен.
  Правилният пентаграм с един връх в горната част и заобграден с кръг е символ на петте елемента : Земя, Въздух , Вода, Огън и Дух.

 11. Не мисля, че е правилно да искате някой да се влюби във вас, това е желание, което засяга друг човек, откъде знаете дали е добре за него да се влюби, дали вие сте неговият човек, просто защото го харесвате. Разбирам желанието ви и аз съм имала такива мечти, но после се радвах, че не се е случило…. Не искайте такива неща – бъркате се в съдбата на друг човек, може да не сте вие късметът му или правилния и подходящ за него човек, може да има друг който той ще изпусне в този момент заради това че вие сте се набъркали в живота му…Това е твърде егоистично.

 12. Не стана.Изпъних всички условия.Цяла седмица чакам.😡😠👿😾🖕🖕🖕🖕🖕🖕🌩

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *